Kodutreening
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Kodutreening
- This topic has 12 replies, 10 voices, and was last updated 16 years, 11 months tagasi by
Capricorn.
-
AutorPostitused
-
veebruar 20, 2009 at 10:00 e.l. #16680
Jackal68
MemberUsun , et foormist on läbi käinud ka sarnaseid teemasid .
Jõusaal on kaugel ja hinnad tõusevad . Kui lähen kodutreeningule üle , kas siis piisaks allpool toodud
treening varustusest , et jätkata lihaste kasvu ja säilitada kulturismialane …spordisuund ?
http://www.bensport.ee/catalogue.php?prID=…5a1a4a6e1b9770f
Lisaks ostan ka biitsepsi kangi !
veebruar 20, 2009 at 10:02 e.l. #184393ras-
MemberUsun , et foormist on läbi käinud ka sarnaseid teemasid .Jõusaal on kaugel ja hinnad tõusevad . Kui lähen kodutreeningule üle , kas siis piisaks allpool toodud
treening varustusest , et jätkata lihaste kasvu ja säilitada kulturismialane …spordisuund ?
peaasi, et oleks piisavalt raskust, mida sul sinna kangile panna. Biitsepsi kangi eraldi vast pole kyll vaja. Saad ka selle suurega ilusti tehtud, või siis lisaks ühtida lõuatõmbed sedasi, et käed on kangi alt. Lisaks soovitaksin osta sangpommi. Teeb imesi
.veebruar 20, 2009 at 10:29 e.l. #184400PT London
MemberUsun , et foormist on läbi käinud ka sarnaseid teemasid .Jõusaal on kaugel ja hinnad tõusevad . Kui lähen kodutreeningule üle , kas siis piisaks allpool toodud
Sangpomm ja TRX, usu mind kui ytlen et kodu treeninguks pole sul enamat vaja!
veebruar 20, 2009 at 10:45 e.l. #184405Jackal68
MemberMul üks hantel vedeleb kah , ilus kroomitud ja 15 kg …raskust aparatuuriga tuleb 100 kg …rinnalt ma üle 70 ei lükka oma 12-ste seerjatega. Sangpommi olen alati kartnud … see tundub kuidagi …nagu koopamees treeniks end jahisaagiga . Eks vaatan mis teha annab . Aparaat kallis ja see väljaminek peab end ükskord ära tasuma ( usun ja loodan )
Biitseps kangiga tahaks z-kangi …30 mm läbimõõduga raskuste jaoks …koos kinnitustega . Kui keegi pakub mõistliku hinnaga , siis ostan kasvõi kohe !
veebruar 20, 2009 at 10:46 e.l. #184406Jackal68
Membervot
veebruar 20, 2009 at 11:26 e.l. #184410Capricorn
MemberSangpommi olen alati kartnud … see tundub kuidagi …nagu koopamees treeniks end jahisaagiga .Kui kangi pea kohale tõstad, siis on ka ju nagu koopamees tõstaks oma jahisaagi üles?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Või kangiga kükkide tegemine: nagu äsja puuodaga tapetud metssiga õlgade peal. Või jõutõmme: koopamees tõstab maast suuri kive ööseks oma koopa sissekäigu ette, et karud segama ei tuleks jne.
veebruar 20, 2009 at 2:41 p.l. #171215Jackal68
MemberKui kangi pea kohale tõstad, siis on ka ju nagu koopamees tõstaks oma jahisaagi üles?
Või kangiga kükkide tegemine: nagu äsja puuodaga tapetud metssiga õlgade peal. Või jõutõmme: koopamees tõstab maast suuri kive ööseks oma koopa sissekäigu ette, et karud segama ei tuleks jne. 
Täpselt …keegi jagab mu mu mõttemaalima
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kang veel kuidagi läheb , aga sangpomm tundub jah nagu primitiivne värk
veebruar 20, 2009 at 2:50 p.l. #171250timo116
MemberTäpselt …keegi jagab mu mu mõttemaalima
Kang veel kuidagi läheb , aga sangpomm tundub jah nagu primitiivne värk
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>primitiivne küll kuid see eest tõhus…
veebruar 20, 2009 at 3:13 p.l. #171127jrx
MemberSimple is better. Less is more. Sangpomm on tegija.
veebruar 20, 2009 at 3:58 p.l. #171123aivo1359
MemberMina olen väga edukalt koduse invertariga kodus hakkama saanud.Peamisteks raskusteks kasutan sangpomme(16kg;26,5kg ja 2tk.32kg)plokksüsteemil ja paljude harjutuste jaoks.Peale 25kg. hantlite ja espandrite on ülejäänud adribuutika oma tehtud.On ka huvilisi käinud ja rahul olnud.Põhiline on tahtmine.Kui huvi on võin rate`´i mõne pildi näitena panna.Jõusaal jääb ka kaugele ja kokkuhoid on suur!Edu!
veebruar 25, 2009 at 5:46 p.l. #157731j6ud
MemberIse teen ka kodus trenni, endal on olemas: kang, hantlid(2*17´5kg) ja pink ning sellest piisab. Ei saa küll nii head trenni teha kui kuskil klubis, kuid see eest on hea, et saad rahulukult kodus trenni teha ja keegi ei sega ning sa ei sõltu kellegist et ei ole vahendeid. Ja hoiad kindlasti ka aega ja raha kokku. Selle pingi kohalt soovitan soojalt.
Edu!
veebruar 25, 2009 at 5:56 p.l. #157685zx11
See pink on parima hinnaga mida mina leidnud olen+paar tonni saad seal kaupluses ikka alla.
veebruar 25, 2009 at 5:57 p.l. #157649PaKaalu
Membervõid ka otsida youtubest häid harjutusi.Varustuseks läheks vaja kindlasti reguleeritavaid hantleid.
AutorPostitusedViewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)- You must be logged in to reply to this topic.