Skip to main content

Verevalum biitsepsitel

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Verevalum biitsepsitel

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Autor
    Postitused
    belvedere
    Member

Ma otsisin juba foorumi ristirästi läbi, aga midagi eriti abistavat ei leidnud. Ühesõnaga rinnatrenni käigus (lendamine masinaga, kus kahte poolt kokku surud) avastasin mõlemalt biitsepsilt suure tumepunase verevalumi. Sama asi on kunagi juhtunud kangiga kõverdusi tehes. Mind ravikreemid vms ei huvita, tahaks lihtsalt südamerahustuseks küsida, et kas see on nii pisikese lihase ja kõva pingutuse puhul tavaline või on see paha ja peaks midagi teisiti tegema, et seda enam ei juhtuks? Valu muidu eriti pole ja 4-5 päevaga kaovad nad ära.

Üks udupilt kah:

1zluic6.jpg

ROtter
    Member

Ma otsisin juba foorumi ristirästi läbi, aga midagi eriti abistavat ei leidnud. Ühesõnaga rinnatrenni käigus (lendamine masinaga, kus kahte poolt kokku surud) avastasin mõlemalt biitsepsilt suure tumepunase verevalumi. Sama asi on kunagi juhtunud kangiga kõverdusi tehes. Mind ravikreemid vms ei huvita, tahaks lihtsalt südamerahustuseks küsida, et kas see on nii pisikese lihase ja kõva pingutuse puhul tavaline või on see paha ja peaks midagi teisiti tegema, et seda enam ei juhtuks? Valu muidu eriti pole ja 4-5 päevaga kaovad nad ära.

Üks udupilt kah:

1zluic6.jpg

Hemofiilia?

belvedere
    Member

Hemofiilia?

Ei ole vere hüübimisega seni mingeid probleeme olnud.

ROtter
    Member

Ei ole vere hüübimisega seni mingeid probleeme olnud.

Kapillaaride mikrotraumad, biitsepsi nende kohtadega surud masinale.

Kustamees
    Member

see vist jah mingi vereringluse teema, ühel tutaval on sama jama

isegi siis kui kannab vähe raskemat spordikotti õlal, on hiljem sellised latakad õlgadel nagu sul käe peal

belvedere
    Member

Ühesõnaga ei midagi ohtlikku või kahjulikku, saan ma aru?

mul tekkisid maadluses hästi kergelt nii et peale trenni mõlemad biitsad olid sinised, c-vitamiini rikkam toit ja askorutiin(müüakse apteekides, sisaldab c ja p-vitamiini) aitasid.

V.K
    Member

ma usun, et need tulnud aparaadil hõõrumisest ja survest. Täiesti tavaline nähtus muidu aga nii tugevalt nagu pildil paistab pole mul küll esinenud ikkagi…

timo116
    Member

Mul olid seljal sellised….surumispingilt…midagi hullu pole

belvedere
    Member

OK, selge, aitäh

Lev
    Member

Üks udupilt kah:

1zluic6.jpg

No sul on ikka julmad microrebendid. Ära põe see pole midagi hullu. Tingitud pigem sellest et pingutasid ikka väga kõvasti, mis pole halb;). ja lihas pump peab ka ikka super kõva olema et midagi sellist tekkiks. endal ka sellised valumid aga palju vähem ja väiksemad.

Pjoonas
    Member

Üks udupilt kah:

1zluic6.jpg

Rinnal niipalju jõudu ,et sellise raskusega jõudsid teha mis verevalumid tekkitasid?:o

Lev
    Member

Rinnal niipalju jõudu ,et sellise raskusega jõudsid teha mis verevalumid tekkitasid?:o

Jh. ma teen ikka max kaaludega trenni ja pingutan täiega. Rinnal ja kätel sellised punased triibud mis tingitud üle pumpamisest.

Sadist
    Member

mul samasugune jama, ainult on mul see pysiv ja tunduvalt v2iksem .

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.