Energialangus
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Energialangus
- This topic has 8 replies, 4 voices, and was last updated 16 years, 11 months tagasi by
VoodooMagic.
-
AutorPostitused
-
veebruar 12, 2009 at 1:13 p.l. #16609
VoodooMagic
MemberKipun dieedi ajal vähem sööma kui vajalik.
Õhtuks läheb organismis olev toit suht 0-i, hommikul esimene tund aega on norm, siis kipub enesetunne kannatama saama energiapuuduse pärast.
Mul hommikuti puudub igasugune söögiisu, miski ei taha alla minna.
Siiski surun sisse müsli piimaga või paar õlist tuunikala võileiba aga ka see ei aita.
Kilod muidu langevad aga kas väheses koguses sokolaadi söömine hommikul oleks aktsepteeritav, eesmärgil, et saaksin nii enesetunde korda?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Või oskate midagi muud soovitada?
veebruar 12, 2009 at 1:46 p.l. #183608joey
MemberKipun dieedi ajal vähem sööma kui vajalik.Õhtuks läheb organismis olev toit suht 0-i, hommikul esimene tund aega on norm, siis kipub enesetunne kannatama saama energiapuuduse pärast.
Mul hommikuti puudub igasugune söögiisu, miski ei taha alla minna.
Siiski surun sisse müsli piimaga või paar õlist tuunikala võileiba aga ka see ei aita.
Kilod muidu langevad aga kas väheses koguses sokolaadi söömine hommikul oleks aktsepteeritav, eesmärgil, et saaksin nii enesetunde korda?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis mõttes organismis olev toit nullini.
Ma kahtlustan, et oled tõsises alakaloraazis. Tahaks näha sinu täpset toitumiskava.
veebruar 12, 2009 at 1:58 p.l. #183612VoodooMagic
MemberPean silmas, et õhtuks kulutan ära tarbitud toidu.
Alakaloraaz jah, mõtlen, et peaks hommikul midagi energiarikast sööma, mis ka alla läheks.
veebruar 13, 2009 at 6:58 e.l. #183696MoloM
MemberPean silmas, et õhtuks kulutan ära tarbitud toidu.Alakaloraaz jah, mõtlen, et peaks hommikul midagi energiarikast sööma, mis ka alla läheks.
Riputa siia, milline päevane menüü välja näeb? Näljutamine pole dieet, peaksid leidma mingi toidu, mis hommikul sisse läheb paremini kui vägisi..
veebruar 13, 2009 at 7:27 e.l. #183698VoodooMagic
MemberTean, et näljutada ei tohi end, olen lihtsalt kaloraazi allpool hoidnud ja üritanud vähem süsivesikuid süüa.
Tegelt mõtsin, et tellin toitumiskava vist ikka, kes siin foorumis kava koostajatest kõige efektiivsemaid menüüsi kirjutab?
veebruar 13, 2009 at 7:59 e.l. #183701joey
MemberToitumiskava oleks jah parim variant. Soovitada ei oska kedagi, eks nad kõik teevad samamoodi tõhusa kava.
Omalt poolt lisan veel, mida mina soovitanud olen, et kerge näljatunne on positiivne. Hea oleks, kui näljatunne hakkaks kimbutama kuskil paar tundi enne järgmist toidukorda. Kui aga varem ja lõpuks väljakannatamatuks muutub ning segab juba keskendumist ja tekib nõrkus-väsimus, siis on juba midagi halvasti. Tuleb eelmise toidukorra arvelt kaloreid suurendada.
veebruar 13, 2009 at 8:01 e.l. #183702VoodooMagic
Membertegin uue teema välja selgitamaks parima kava koostaja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 13, 2009 at 8:31 e.l. #183708ROtter
Membertegin uue teema välja selgitamaks parima kava koostaja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Las nüüd kõik kava koostajad riputavad selle üles, siis saad hinnangu anda.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 14, 2009 at 9:36 e.l. #183806VoodooMagic
MemberKui mu päevane kalorivajadus on 2800, mis on see ligikaudne kaloripiir, millest alla poole minnes hakkavad ilmnema enesetunde ja tervislikud kõrvalekalded?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.