Ülikond jõulisele kehaehitusele
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Ülikond jõulisele kehaehitusele
- This topic has 38 replies, 27 voices, and was last updated 12 years, 9 months tagasi by
eesti mees.
-
AutorPostitused
-
september 6, 2007 at 10:24 e.l. #16601
Anisse
MemberEi õnnestu kusagilt Tallinnast leida pintsakut mis selga läheks ja istuks

Alati mure, et ülevalt kitsas ja alt lai. Aga hädasti vaja kuu aja pärast
Käisin täna Baltika firmapoes, seal anti proovida kõige suuremat mis neil on – õlgadest isegi vast oli ok, aga triitsu-biitsu koha pealt eriti liigutada ei saanud ja alt oli nagu seelik (mõni väiksem tüdruk mahuks kenasti sisse
)Seega küsimused:
Kust ostad/”lased teha” oma ülikonnad(pintsaku) Sina?
Soovitage palun meeste rätseppa!
september 6, 2007 at 10:35 e.l. #124456kaido leesmann
MemberOlen ostnud mõned oma viimastest ülikondadest (pintsak nr.64 ja 66) Järve keskusest ja Rock al Mare Kaubanduskeskusest.
Firma on FOSP (fabrika Odezdi Sankt Peterburga), neil on seal oma pood ja suuruseid on kuni 70.
Probleeme on olnud pükstega, sest need on mul 56 või 58 ja need tuleb ümber teha.
september 6, 2007 at 11:08 e.l. #124457trennineiu
MemberJaa, meie ostsime ka sealt mehele ülikonna Rocca al Marest , see Beterburskaja… Seal on küll minu arust hea valik.
september 6, 2007 at 11:30 e.l. #124458Samakamees
MemberMu isa saab ka vahest Fosp’ist ja vahest Baltmanist. Peab lihtsalt joppama , aga jah isegi mul õblukesel on raske leida näiteks vabaaja pintsakut. õlgadest või seljast kitsas alt jummala suur .
september 6, 2007 at 4:55 p.l. #124477Kristjan-Johannes Konsap
MemberVat see on huvitav.Mul oleks ka normaalset ülikonda vaja.Praegusel on õla õmblused kitsamalt kui mu õlad.Mina suure tõenäosusega saaks pintsaku, aga suurtel meestel läheb ilma rätsepata küll raskeks.Ma hiljuti ostsin ka uued teksad, kõik müüja antud olid ümber jala nagu retuusid. Lõpuks leidsin head laiad teksad, millesse jalad ka ära mahtusid, ühest räpipoest.
september 6, 2007 at 6:09 p.l. #124485Alexander Andrusenko
ModeratorHuvitav küll, et mina olen oma 175cm ja 83-90kg juures küll leidnud normaalseid ülikondi, mis hästi istuvad. Püksid on muidugi 4-6 numbrit väiksemad olnud, aga pintsakud istuvad küll väga hästi. Ostnud olen viimased 2 ülikonda Baltmanist. Viimase ostsin Tallinna Viru keskusest ja eelviimase vist Tartu Lõunakeskusest.
september 6, 2007 at 7:34 p.l. #124492Karu
MemberMa ostan alati Baltmanist. Eks sellega tuleb lihtsalt leppida, et ta 100% ei istu, sest ise me ju oma keha tavalisest eriliseks teemegi!
september 7, 2007 at 6:38 e.l. #124516greenu
MemberKaubamajas on minu teada selga kohendamine tasuta, kui ülikonna ostad.
Endale pulmaülikonna lasin salongis teha, võttis mõõdud ja selle järgi tehti ülikond.
september 7, 2007 at 7:29 e.l. #124517Titaan
MemberHugoBossis teevad ka parajaks kui vaja:)
veebruar 12, 2009 at 2:01 p.l. #183613teras
MemberKüsimus järgmine, et kust kohast teie, lühikest kasvu ja laiemate õlgadega, mehed endale ülikonna olete leidnud. Üks võimalus oleks kindlasti õmbleja juurde minna aga äkki leidub mingi firma kus on ka jõusaali meestele peoriideid. Niipalju kui mina olen otsinud (mitte just väga aktiivselt) ja proovinud siis standardmõõdus ülikonnad mulle ei sobi. Oskab keegi mingit firmat, kohta või õmblejat soovitada? Hea oleks kui te hinnaklassi ka lisaksite.
veebruar 12, 2009 at 7:23 p.l. #183674jrx
MemberNoh pintsakuid veel endale leian. Püksid tuleb võtta suuremad ja lühemaks teha… aga need mis reiest parajad, kipuvad jälle vööst jube laiad olema…
See ammu teada, et riided pikematele ja peenikestele meestele, kellel samas tärganud õllekõhuke.
veebruar 12, 2009 at 9:22 p.l. #183686jorsik
MemberMina leidsin endale meeldiva ülikonna näiteks Tartust Sepa turult, valik oli suur ja hinnad paremad kui poes.
mai 30, 2011 at 8:55 e.l. #304511nightq
MemberMõõduülikondi teevad nüüd nii Gowri kui ka Baltman. Viimase puhul panete vaid Moetänavale aja kirja, lähete kohale, valite meeldivaima mudeli, kusjuures kõiki disainielemente saab muuta, võetakse detailsed mõõdud ja mõne nädala pärast saab ülikonna kätte. Hind algab ca 450 eurost.
Kellel särkidega probleeme, siis neid saab Sangaris ja Gowris spetsiaalselt oma mõõdu ja kehakuju järgi teha lasta, hind al 64 eurost.
mai 30, 2011 at 12:34 p.l. #304535vend vähk
ModeratorMõõduülikondi teevad nüüd nii Gowri kui ka Baltman. Viimase puhul panete vaid Moetänavale aja kirja, lähete kohale, valite meeldivaima mudeli, kusjuures kõiki disainielemente saab muuta, võetakse detailsed mõõdud ja mõne nädala pärast saab ülikonna kätte. Hind algab ca 450 eurost.Kellel särkidega probleeme, siis neid saab Sangaris ja Gowris spetsiaalselt oma mõõdu ja kehakuju järgi teha lasta, hind al 64 eurost.
Oleme ausad- ei ole odav lõbu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 30, 2011 at 12:41 p.l. #304536nightq
MemberTäiesti normaalne kvaliteetse ülikonna ja särgi hind. Rahvusvahelises mõistes isegi väga odav, sest te ei taha teada, kui kallid on tõeliselt kvalitseetsed kangad.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.