Tervist, kas keegi v6iks oelda miks peaks ellistama kapsleid tavalisele pulbrile.. Kas tegu on ainult mugavuses v6i on lisaks sellele veel muid faktoreid? Netipoes pole eriti palju kirjas ka nn. ‘n2tsudest’, mida nemad endast kujutavad? Olen algaja tarbija, pole varem kreatiiniga kokku puutunud, kas keegi omast k2est v6iks midagi konkreetset soovitada? T2nan
Kui 1 kapsel sisaldab 500mg kreatiinmonohydraati … siis 60-s kapslis on 30g kreatiini???
Hmm … ei saa mitte aru ka sellest et 1. – 6. p2eval : 3 x 7 kapslit p2eva peale. Et p2evas v6tan 3 x seitse kapslit? Mhh siis tuleb 21 p2evas .. aga nende p2evade jooksul v6ib yldse kokku v6tta 40 tykki maks … Mul on igatahes juhe koos… kas keegi v6iks maakeeli need arvud mulle lahti seletada? … T2nan!
On mõeldud eelkõige inimestele kelle eesmärk ei ole kaalu lisamine, sobilik kasutada ka naistel ( aitab tõst töövõimet). Kes tahavad lisada kehakaalu need võivad teha laadimise. Soovituslik annus on päevas sõltuvalt kapslis sisalduvast kreatiinikogusest ( 2 – 6 kapslit või tabletti – eri maitsetega mugavama inimese variant koos süsivesikutega, mis aitavad imenduda kreatiinil).