Skip to main content

4-päeva kavaga abi.

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » 4-päeva kavaga abi.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Autor
    Postitused
    Arnie
    Member

Arnie
    Member

Harjutusi on liiga palju. Pigem ürita igas harjutuses rohkem pingutada, siis ei lähe nii palju harjutusi vaja. Sinu teise päeva paneks ma kolmandaks ja kolmanda teiseks, sest õlg ei jõua pärast rinnatrenni taastuda. Trapetsit teeksin ma seljapäeval. Selga teeksin ma esimese harjutusena (mitte biitsepsit).

Arnie
    Member

Arnie
    Member

zander14
    Member

Kallid foorumlased vabandage mind jälle topeltposti eest.

aga üks asi veel et,

kas on normaalne et kui ma teen rinnatrenni, siis 3 päeva pärast seda on rind ikka veel valus? Igas trennis üritan anda endast maksimumilähedast.

Nädalaga peaks iga lihasgrupp ära taastuma, aga kas on võimalik, et ma treenin liiga tugevalt igas trennis? Arengut tuleb juurde küll, aga lihtsalt imelik et lihas on mingi 3 päeva valus.

Kas on põhjust muretsemiseks?

On kyll normaalne see et 3 p2eva p2rast rind valus ma ise sammuti 15 a ja peale rinna trenni valutab rind kohati kuni 5-6 p2eva

wyxx
    Member

Noh point on kindlasti ka selles, et kuigi sa teistel päevadel rinda ei tee, töötab lihas ju ka teiste harjutuste tegemisel kaasa, nii ta vaikselt lõpuks taastubki.

Fr3
    Member

1. Harjutused iseenesest on OK, aga esimesel päeval võid julgelt võtta 1 triitsepsi harjutuse (võib olla isegi 2) ära, sest rind koormab seda niigi (jätaks sisse prantsuse ja ploki).

2. Alessandor juba mainis, et 2. päev 3. ära vahetada.

3. Trapetsi võid jätta õla päevale, aga võid panna ka seljaga ühele.

4. Kindlasti tee selg enne biitsepsit (suurem lihasgrupp enne väiksemat).

5. Kui jõutõmmet teha ei taha, siis tee vähemalt kergelt keretõsteid alaseljale, kui aga seda ka teha ei saa, siis pole midagi parata.

6. Neg. kang / Lendamine / Masinal lendamine 3*8-10 – kui ma neist 1 valima peaks, siis võtaks neg, kaldega hantlite surumise/lendamise.

Istudes kaldpinnal küünarvarte kõverdamine 3*8-10 ja Istudes scottpingil kangiga küünarvarte kõverdamine 3*8-10 – Kas 1 on hantliga ja teine kangiga?

Muidu on kõik minu meelest normaalne ja korraliku toitumise juures arened loodetavasti jõudsalt ka edasi. Edu treeningutel!

Arnie
    Member

Arnie
    Member

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.