kükk vabaraskustega vs kükk smithil
- This topic has 32 replies, 16 voices, and was last updated 14 years, 11 months tagasi by
frh.
-
AutorPostitused
-
veebruar 16, 2011 at 8:26 e.l. #16528
stamma
MemberTere!
Pean täna minema jõusaali, kus pole võimalust tavalist kükki teha. Kui tavaline kang kaalub üksi 20 kg, siis kui palju smithi kang kaalub? Mul on vaja teha 87,5 kg täna kükki.
Tänan abi eest!
veebruar 16, 2011 at 9:13 e.l. #290103lifter
MemberTere!Pean täna minema jõusaali, kus pole võimalust tavalist kükki teha. Kui tavaline kang kaalub üksi 20 kg, siis kui palju smithi kang kaalub? Mul on vaja teha 87,5 kg täna kükki.
Tänan abi eest!
Smithil kükk pole kuidagi võrreldav vabaraskusega kükiga. Algajatel toimub nkn areng, seega lao tunde järgi kettaid peale. Korduste arv hoia aga sama tavalise kangiga kükiga.
Kangi kaal smithil on sama, 20kg kilo, kuid trenniraskusi ei saa 1:1 üle tuua.
veebruar 16, 2011 at 9:18 e.l. #290104Char27
Membersmith kangiga on palju lihtsam kükki teha, niiet muretsemiseks pole põhjust
vähemalt minul on nii. ja kuuldavasti ka osadel teistel
veebruar 16, 2011 at 9:19 e.l. #290105Aile
MemberSmithil kükk pole kuidagi võrreldav vabaraskusega kükiga. Algajatel toimub nkn areng, seega lao tunde järgi kettaid peale. Korduste arv hoia aga sama tavalise kangiga kükiga.Kangi kaal smithil on sama, 20kg kilo, kuid trenniraskusi ei saa 1:1 üle tuua.
Kui julgestajaid on, siis igal juhul vabaraskusega kükk. Smith`i trajektoor tuleb pagana ebaloomulik, vigastuste oht on suurem.
veebruar 16, 2011 at 9:28 e.l. #290109marti384
MemberKui julgestajaid on, siis igal juhul vabaraskusega kükk. Smith`i trajektoor tuleb pagana ebaloomulik, vigastuste oht on suurem.Osad Smithid on otse horisontaalse trajektooriga, osad natuke diagonaalis. Kas see diagonaalse trajektooriga kannab teist nimetust ja milleks see diagonaalsus üldse hea on?
veebruar 16, 2011 at 9:32 e.l. #290111Aile
MemberOsad Smithid on otse horisontaalse trajektooriga, osad natuke diagonaalis. Kas see diagonaalse trajektooriga kannab teist nimetust ja milleks see diagonaalsus üldse hea on?…et saada mõjutada lihast ka teise nurga alt?
Horisontaalne tundub mulle funktsionaalsem.
Vabaraskus on ikka parem.
veebruar 16, 2011 at 9:36 e.l. #290113Raivo Piiber
MemberSmithil kükid nagu istuks toolile/potile – selg sirge, põranda suhtes vertikaalis, viid jalad ette ja muudkui kükitad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kang koos juhikutega ca 25-27kg, sõltub konkreetsest masinast.veebruar 16, 2011 at 9:46 e.l. #290114rennosport
MemberSparta oma on 10kg heal juhul:)
Ilmselgelt, kui algasend on õige, siis turvalisemat kükki on raske leiutada,kui kükk smithil:)
veebruar 16, 2011 at 9:47 e.l. #290115Raivo Piiber
MemberSparta oma on 10kg heal juhul:)Ilmselgelt, kui algasend on õige, siis turvalisemat kükki on raske leiutada,kui kükk smithil:)
Sparta oma on sitanikats – paindub koledal kombel läbi ja jookseb kinni. Parim, mida mina siiani näinud olen, on Arcomani oma
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 16, 2011 at 9:50 e.l. #290116rennosport
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 16, 2011 at 9:52 e.l. #290117rennosport
MemberJoker ilmselt ütleks sellepeale,et sööge mannineni ja jookseb nagu õlitatult.
Ma nii optimistlik pole olen seda hydro Iso tarbinud nüüd peaaegu terve püti aga mina oma treeningutest sellega küll ära ei taastu. Kõik lihased on vähemalt 3 päeva valusad:(
veebruar 16, 2011 at 9:55 e.l. #290118Raivo Piiber
MemberJoker ilmselt ütleks sellepeale,et sööge mannineni ja jookseb nagu õlitatult.Ma nii optimistlik pole olen seda hydro Iso tarbinud nüüd peaaegu terve püti aga mina oma treeningutest sellega küll ära ei taastu. Kõik lihased on vähemalt 3 päeva valusad:(
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 16, 2011 at 10:15 e.l. #290119Okk
MemberSmithe igasuguseid , mõned on vastukaaluga nii et kangi kaal on 0 . Vanematel võib hõõrdetegur ka vähe suurem olla . Nikats on üldiselt , aga turvalisuse kaalutlustel teda rohkem kasutatakse vist…
veebruar 16, 2011 at 10:19 e.l. #290120Raivo Piiber
MemberSmithe igasuguseid , mõned on vastukaaluga nii et kangi kaal on 0 . Vanematel võib hõõrdetegur ka vähe suurem olla . Nikats on üldiselt , aga turvalisuse kaalutlustel teda rohkem kasutatakse vist…Ma ise näiteks kasutan suht tihti, kuna oma 5 aastat tagasi vigastatud hüppeliigesega ei ole eriti turvaline vaba raskusega kükkida. Arcomani (ja ilmselt veel mõne firma) Smithid on vastukaaluta.
veebruar 16, 2011 at 10:55 e.l. #290123matjusm
MemberMinu meelest Smithil kükk on üks kõige jubedamaid asju üldse. Proovisin korra, ja enam tagasi ei lähe. Nii ebaloomulik liikumistrajektoor pluss veel see et tegemist on masina mitte vabaraskusega.
Kui vähegi võimalik (ehk et kui su saalis on see võimalus olemas ja kui pole siis sa pole õiges jõusaalis) siis alati eelista vabaraskusega kükki.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.