Skip to main content

mõned küsimused seoses kreatiiniga?

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » mõned küsimused seoses kreatiiniga?

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Autor
    Postitused
    Tanel—
    Member

1.tere et olen tarbind greatiini 1 aasta tagasi ja tahaks hakata nüüd uuessti kasutama et kas pean alustama tarbimisega pihta samamoodi nagu esimesel korrral et algul sööma 4 korda päevas et keha omaks võtax jälle greatiini jne????? 2.kuidas oleks kõige parem siisiki kas peaks iga päev trenni tegema ???? kas on hull kui jääb mingi 2-3 päeva vahele????? 3.kui puhast lihasmassi kasvatada kas siis oleks vaja veel lisaks greatiinile ja taastusjookidele veel midagi vajalikku vaja juurde tarbida?????

Jarmo Oberst
    Member
    Tanel—
    Member

tänud se et sain ilusti oma 1 ja 3 küsimusele vastused aga tahax 2 küsimuse kohta veidi täiendust???

Aken
    Member

Mulle on bodybuilding.com-ist silma jäänud, et piisab kui tarbida 5g iga päev. Need laadimised ja kuurid ei pidanud vajalikud olema.

Tanel—
    Member

oot kas tarbid ikka kreatiini isegi ilma trenni tegematta?

Mulle on bodybuilding.com-ist silma jäänud, et piisab kui tarbida 5g iga päev. Need laadimised ja kuurid ei pidanud vajalikud olema.

Monohüdraadi puhul on laadimine vajalik, puhverdatud kreatiini puhul ei, kui seda ei ole just paki peal kirjas.

Tanel—
    Member

ok…… aa se et kas nagu toitumine on ka väga suurt rolli mängiv osa kreatiini tarbides???

shreku
    Member

ok…… aa se et kas nagu toitumine on ka väga suurt rolli mängiv osa kreatiini tarbides???

Mida korralikum toitumine seda rohkem kasu trennist ja lisajõust, mida kreatiin annab.

Aken
    Member

http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=112484941

Seal artikklis on, et just monohüdraadiga ei ole laadimine vajalik. Kus siis on tõde? Ise arvan, et 20g päeva on minu ~60kg organismile palju. Trenni teind 1,5a.

Tanel—
    Member

ok

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.