Skip to main content

ülakeha proportsioonidest

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » ülakeha proportsioonidest

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • Autor
    Postitused
    fxdx
    Member

Tere,

asi siis selles, et ülakeha ei taha kaasa tulla laiuses. Õlad ja käed hakkavad juba liiga suureks muutuma ning seetõttu on nagu ülakeha ja käed proportsioonist veits väljas. Soov oleks, et ülakeha läheks ülevalt laiemaks, umb nagu V kujuliselt (nagu siis kui sügavalt sisse hingata ja ülakeha muutub laiemaks), praegu on rohkem nagu U. Kas asi viitab sellele, et peaksin tegema rohkem harjutusi seljale või mingistele küljelihastele?

protein_pets
    Member

Võiksid jah rohkem selja laiust suurendavaid harjutusi teha.. Lõuatõmbed on head selle jaoks näiteks.

jõuents
    Member

Pane endast pilt siia ülesse.

vend vähk
    Moderator

Küll aastad teevad oma töö

post-50-1298762505_thumb.jpg

Mart Muru
    Member

Jaa …Vähk on siin veel eriti proportsioonidest väljas

Bulletproof
    Member

Selja ja õla harjutused annavad laiemat look`i juurde küll. Eriti selja harjutused. Jõudu tööle!

fxdx
    Member

Tänan vastamast. Milliseid selja laiust suurendavaid harjutusi peale lõuatõmbe te veel soovitaks või teab keegi soovitada mõnd head kava seljale? Mõtlesin, et prooviks sellist : http://www.fitness.ee/treeningkavad/14

vend vähk
    Moderator

Tänan vastamast. Milliseid selja laiust suurendavaid harjutusi peale lõuatõmbe te veel soovitaks või teab keegi soovitada mõnd head kava seljale? Mõtlesin, et prooviks sellist : http://www.fitness.ee/treeningkavad/14

Minu jaoks natuke kummaline treeningkava, aga võid proovida! Ära karda raskuseid ja küll kõik saab korda!

fxdx
    Member

Pane endast pilt siia ülesse.

lakeha.th.jpg

Selline siis tulemus, kui seljale pm minimaalselt trenni tehtud.

Muutsin nüüd kava nii palju, et selga teen 2x nädalas.

Üritan igakord teha selliseid harjutusi nagu : lõua tõmbed, ploki tõmbed istudes laia haardega vastu rinda, ploki tõmme vastu kõhtu, tõmme rinnatoega trenazööril istudes kitsa haardega, ületõmme, vastu kõhtu tõmme kaldpingil.

Või peaksin tegema vähem harjutusi, aga intensiivsemalt?

daemonium
    Member

lakeha.th.jpg

Selline siis tulemus, kui seljale pm minimaalselt trenni tehtud.

Muutsin nüüd kava nii palju, et selga teen 2x nädalas.

Üritan igakord teha selliseid harjutusi nagu : lõua tõmbed, ploki tõmbed istudes laia haardega vastu rinda, ploki tõmme vastu kõhtu, tõmme rinnatoega trenazööril istudes kitsa haardega, ületõmme, vastu kõhtu tõmme kaldpingil.

Või peaksin tegema vähem harjutusi, aga intensiivsemalt?

Ole nüüd tubli ja jäta need masinad esialgu rahule.Lõutõmbamine on OK aga muu asenda jõutõmbe,T-kangi,good morning’u etc lahtise raskusega harjutustega.Põhja ehitatakse kangi ja hantlite,mitte “masinatega”.

Hiljem võib ka masinad kavva võtta …

Looduses6ber
    Member

Laia haardega lõuatõmbed, väga hea harjutus. Ja mitte vigurdades/vääneldes vaid rahulikult, tunnetades pinget..

Sarge
    Member

Ma just ei unustaks plokksüsteemi ära.

Kahe kuuga suutsin sellise arengu teha:

post-4814-1298469401.jpgpost-4814-1298469423.jpg

daemonium
    Member

Ma just ei unustaks plokksüsteemi ära.

Kahe kuuga suutsin sellise arengu teha:

Kas alustasid trenni kahe kuu eest?

Sarge
    Member

Kas alustasid trenni kahe kuu eest?

Ei, nüüd olen 12 kuud treeninud. Lihtsalt selga aitasin natukene järele. Proovisin enda jaoks midagi uut ja nagu näha, siis toimis. Nüüd jälle uued plaanid, mida üldse teha ja kuidas paremini kasvada. Ilma proovimata ei saa teada.

daemonium
    Member

Ei, nüüd olen 12 kuud treeninud. Lihtsalt selga aitasin natukene järele. Proovisin enda jaoks midagi uut ja nagu näha, siis toimis. Nüüd jälle uued plaanid, mida üldse teha ja kuidas paremini kasvada. Ilma proovimata ei saa teada.

Mina rääkisin aga ju põhja ladumisest, <_<“>

Seda tehakse aga vabaraskusega.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.