ülekaalulisus nakkab nagu nohu!???
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » ülekaalulisus nakkab nagu nohu!???
- This topic has 20 replies, 12 voices, and was last updated 17 years tagasi by
daemonium.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 31, 2009 at 7:45 p.l. #16449
Anonüümne
Guestt(‘_’ t)
t(‘_’ t)
t(‘_’ t)
t(‘_’ t)
t(‘_’ t)
t(‘_’ t)
jaanuar 31, 2009 at 7:55 p.l. #182137rainisk
MemberMidagi nii idiootset on valus lugeda ja võimatu kommenteerida lihtsalt. Nii mõnus on olla edasi paks ja otsida idiootseid vabandusi selleks, selleasemel et ennast liigutada ja organism tervena hoida !
jaanuar 31, 2009 at 8:21 p.l. #182140dirty scorpion
MemberNüüd saavad paksukesed põhjendada, miks nad ei saa kaalust alla võtta ja sõõvad oma koogikesi rõõmsalt edasi.
jaanuar 31, 2009 at 8:23 p.l. #182141daemonium
MemberVat kui ‘uvitav.
Ma tatsasin 38 aastat mööda ilma ringa räiges ülekaalus.No ei tuvastanud,et minu ümber oleks kaaskodanikud paisuma ‘akanud.
Seevastu paari aasta eest,klassi kokkutulekul,juba ülekaalust vabanenuna,avastasin,et absoluutne enamus mu klassivendi on minust jämedamad …
Imelik lugu kohe.
USA teadlased peaks seda fenomeni uurima ‘akkama,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 31, 2009 at 8:23 p.l. #182142big poppa pump
MemberNüüd saavad paksukesed põhjendada, miks nad ei saa kaalust alla võtta ja sõõvad oma koogikesi rõõmsalt edasi.Jah, nüüd pole seda vana vabandust “I’m not fat, I’m big boned” vaja, uus ju varnast võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 1, 2009 at 6:21 e.l. #182167matti
MemberSellist p***a on võimatu kommenteerida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 1, 2009 at 8:49 e.l. #182173Aile
MemberSellist p***a on võimatu kommenteerida
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Uuriti adenoviiruse k2itumist. Kas teie olete uurinud adenoviiruse k2itumist, et v2ita selle totaalset paikapidamatust
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kleebin teile meeldetuletuseks
adenoviirus mitmesse organisse ja kudedesse – maksa, neeru, ajju ja rasvkoesse. “Rasvkoesse sisenemisel hakkab viirus paljunema, tehes endast uusi koopiaid, ning selle käigus suurendab see uusi rasvarakke,” ütleb uurimisrühma juht. See võivatki seletada, miks rasvkude laieneb ning miks inimesed adenoviirusega nakatudes paksuks lähevad.
Kas siin on tegemist liialdamisega? Otse loomulikult ja p6hjust ei vaja ka kaugelt otsida…raha j2lle raha. Vaktsiin!!!
Panen yhe lingi…kus on ka “teadust” tehtud. ..no on ikka teadus, kuid prygikasti materjal see ka pole.
veebruar 1, 2009 at 9:10 e.l. #182177ROtter
MemberUuriti adenoviiruse k2itumist. Kas teie olete uurinud adenoviiruse k2itumist, et v2ita selle totaalset paikapidamatust
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kleebin teile meeldetuletuseks
adenoviirus mitmesse organisse ja kudedesse – maksa, neeru, ajju ja rasvkoesse. “Rasvkoesse sisenemisel hakkab viirus paljunema, tehes endast uusi koopiaid, ning selle käigus suurendab see uusi rasvarakke,” ütleb uurimisrühma juht. See võivatki seletada, miks rasvkude laieneb ning miks inimesed adenoviirusega nakatudes paksuks lähevad.
Kas siin on tegemist liialdamisega? Otse loomulikult ja p6hjust ei vaja ka kaugelt otsida…raha j2lle raha. Vaktsiin!!!
Panen yhe lingi…kus on ka “teadust” tehtud. ..no on ikka teadus, kuid prygikasti materjal see ka pole.
500 aastat tagasi teadsid ka kõik inimesed, et Päike tiirleb ümber Maa, kes vastupidi arvasid, saadeti tuleriidale, … nüüd on õnneks vastupidi.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kuigi aknast välja vaadates, tundub, et …. ju on mul maja vale koha peal.veebruar 1, 2009 at 9:59 e.l. #182178Aile
Member500 aastat tagasi teadsid ka kõik inimesed, et Päike tiirleb ümber Maa, kes vastupidi arvasid, saadeti tuleriidale, … nüüd on õnneks vastupidi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kuigi aknast välja vaadates, tundub, et …. ju on mul maja vale koha peal.Vastupidi? …et siis tuleriidale l2hevad need, kes jutlustavad kolme elevandi toel elamist?
Vale koha peal, neh…
Tuleriidale saatmine on sygaval inimloomuses siiani. Kui suisa tuld otsa panna ei ole lubatud, siis naeruv22ristame nii, kuis v6imalik.
veebruar 1, 2009 at 10:10 e.l. #182180ROtter
MemberVastupidi? …et siis tuleriidale l2hevad need, kes jutlustavad kolme elevandi toel elamist?Vale koha peal, neh…
Tuleriidale saatmine on sygaval inimloomuses siiani. Kui suisa tuld otsa panna ei ole lubatud, siis naeruv22ristame nii, kuis v6imalik.
Sõnum on hoopis selles, et ei maksa kergekäeliselt midagi naeruvääristada.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 1, 2009 at 10:18 e.l. #182182Aile
MemberSõnum on hoopis selles, et ei maksa kergekäeliselt midagi naeruvääristada.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah…ma sain aru.
Sama v2idan minagi. Tyypiline interneti probleem…
Kuid mitte kunagi ei maksa kanda silmaklappe. Igal uuringul on oma kasulik info, kuid k6ik tuleb ikkagi “s6kaldega”. Ma kujutan juba ette, kuidas farmaatsiat88stus yritab sellest kullaauku teha…
veebruar 1, 2009 at 10:43 e.l. #182185ztex
MemberNo isegi kui see nakkab, mis takistab neid sportimast ja sellest ülekaalust vabanemast? Söövad rahus oma burgereid ja kooke edasi, kuna see on “haigus”.
veebruar 1, 2009 at 10:50 e.l. #182187joker
MemberEhk räige sõnum on – vältige pakse ja ülekaalulisi inimesi nagu nohu – kui lähemale tulevad siis loopige kividega vms. Las olla omaette kuskil nurgas ja kudugu sokke, et ei levitaks oma koletut haigust
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Paksud ahju!Või sain ma millestki valesti aru
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga üldiselt siis ilmselt ülekaaluliste probleem maailmas varsti lahendatud. Väike aspiriini või antibiootikumi kuur peale ja korras. Muidugi juhul kui haigus pole süvenenud krooniliseks juba.
NB! Palun siit nüüd mitte välja lugeda, et MINA vihkan ülekaalulisi vms – US ja A teadlesed tegid uuringu.
veebruar 1, 2009 at 10:57 e.l. #182189Aile
MemberEhk räige sõnum on – vältige pakse ja ülekaalulisi inimesi nagu nohu – kui lähemale tulevad siis loopige kividega vms. Las olla omaette kuskil nurgas ja kudugu sokke, et ei levitaks oma koletut haigust
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Paksud ahju!
Või sain ma millestki valesti aru
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga üldiselt siis ilmselt ülekaaluliste probleem maailmas varsti lahendatud. Väike aspiriini või antibiootikumi kuur peale ja korras. Muidugi juhul kui haigus pole süvenenud krooniliseks juba.
NB! Palun siit nüüd mitte välja lugeda, et MINA vihkan ülekaalulisi vms – US ja A teadlesed tegid uuringu.
Nakkusohtlik oli see kuni kolm kuud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 1, 2009 at 11:02 e.l. #182190joker
MemberNakkusohtlik oli see kuni kolm kuud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aa, minu viga. Ma ei viitsind eriti süüvida. Aga kas on võimalik siis, et viirus on inimesel juba sees kui ta alles sale ja võib juba teisi sel ajal kuritahtlikult (kuigi ehk eneseteadmata) nakatada?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.