Six Pack
- This topic has 8 replies, 8 voices, and was last updated 17 years tagasi by
undisputed.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 29, 2009 at 6:23 p.l. #16414
Tarantula
MemberTere tahtsin küsida et kuidas ma saaksin 6 päkki väga välja paistma , kuna toitumine on enam vähem korras ning teen ka massi ? et mitme kuuga vähemalt hakkab sixpack välja paistma , veebruaris saab 3 kuud täis Jõusaaliga
jaanuar 29, 2009 at 6:24 p.l. #181844Kevin de puta madre
MemberJärjekordne mõttetu teema sinu poolt.
Braaaavooooooooo!
Otsing – sixpack , six pack , kõhulihased …
ma arvan et saad umbes 20 sellist teemat sealt.
jaanuar 29, 2009 at 6:24 p.l. #181845matti
MemberTere tahtsin küsida et kuidas ma saaksin 6 päkki väga välja paistma , kuna toitumine on enam vähem korras ning teen ka massi ? et mitme kuuga vähemalt hakkab sixpack välja paistma , veebruaris saab 3 kuud täis JõusaaligaTeed massi ja samas tahad,et 6-päkk olesk korralikult väljas?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kas need asjad nagu vastuollu ei lähe??
jaanuar 29, 2009 at 7:30 p.l. #181856daemonium
MemberTere tahtsin küsida et kuidas ma saaksin 6 päkki väga välja paistma , kuna toitumine on enam vähem korras ning teen ka massi ? et mitme kuuga vähemalt hakkab sixpack välja paistma , veebruaris saab 3 kuud täis JõusaaligaKle,ära aja jama.
Kui sul oleks toitumine korras,siis ka sixpack paistaks.
btw,mis sa teed jõusaalis ainult kõhulihaseid või?
jaanuar 29, 2009 at 8:38 p.l. #181872ztex
Memberet mitme kuuga vähemalt hakkab sixpack välja paistmaKas on olemas debiilsemat küsimust?
jaanuar 29, 2009 at 9:12 p.l. #181878Xero
MemberLõpeta massiperiood ja hakka dieeti pidama. Selles mõttes, kaalu, peki arvelt alandama, see tähendab omakorda, et toitumine peab olema korras. Vastavalt siis, keha peab saama vähem kaloreid kui jõuad kulutada.
jaanuar 29, 2009 at 9:26 p.l. #181880marko4589
Membersiit loeb välja,et ainult kõhulihaseid jõusaalis treenid nii oled küürakas varsti.6-packi kohta on siin lehel dajooba teemasid
jaanuar 30, 2009 at 2:37 e.l. #181888Krisss
MemberTeema algataja moto: “Sixpack is my life”
Vähemalt selle esimese postituse põhjal nii paistab. Mida väiksem rasvaprotsent kehas, seda paremini kõik sinu lihased välja paistavad.
Ei väida, et ise välimuse ja figuuri pärast jõusaalis ei käi, kuid mis kasu on sul ilusatest üles pumbatud sixpackist kui ise oled küürakas ja jalad praktiliselt tikud all, rinda pole ollagi jnejne..
Küll kõik tuleb omal ajal.
Kuna eelnev suht OT, siis ütlen ka miskit tarka. Otsi siit foorumist kõhuteemad üles ning tee võimalikult õige tehnikaga ja küll ka tulemused paistma hakkavad.
Vb kuu, vb aasta, vb kolme aasta pärast!
jaanuar 30, 2009 at 3:29 e.l. #181889undisputed
MemberTere tahtsin küsida et kuidas ma saaksin 6 päkki väga välja paistma , kuna toitumine on enam vähem korras ning teen ka massi ? et mitme kuuga vähemalt hakkab sixpack välja paistma , veebruaris saab 3 kuud täis JõusaaligaSõltub rasva % kehas, kuid 1 kuuga peaks juba nägema. Kui aga päästerõngas liiga jäme on, siis siis võtab rohkem aega
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.