Esiteks tahaks ära mainida, et jõusaali kogemust 2 viimase aasta peale kokku on mul kuskil pool aastat, sest suved on vahele tulnud ning sellel ajal olen tegelenud ainult jooksutreeninguga.
Hetkel teenin aega Eesti Kaitseväes (Kuperjanovi Üksik-Jalaväepataljonis) ning meie peal rakendatakse uut väljaõppesüsteemi, kus sõdurid peavad olema metsas 9 päeva ning puhkus 5 päeva ja niimoodi kuni ajateenistuse lõpuni (29.mai).
Oli uue aasta (2009) alguseks tõsine soov oma treeningkoormusi (jooks ja jõud) veelgi suurendada. Esikohal on olnud jooksmine, kuid nüüd soovisin ka jõusaalile rohkem rõhku panna. Kahjuks sõjavägi rikub vist selle plaani ära.
Esimene asi oleks see, et toitusin kooliajal regulaarselt(2007/2008): hommik, lõuna ja õhtu. Puhkepäevadel sõin rohkem ehk siis kui tuli isu. Seoses suvega ja töötamisega kippusid vahel söögikordade vahed väga pikaks venima, kuid olen harjunud keskmaajooksuga ning üldiselt sõin vähe, rohkem panustasin vedeliku tarbimisele.
Ajateenistuse algusest alates (2008, 29.sept) on sealne söömine veelgi regulaarsem (kindel kellaaeg jne), aga nende söögikordade vahed on pikemad. Sellegipoolest suutsin juurde võtta 6 kilo, 73 pealt 78-79. Sellest ajast alates jooksmiskoormus vähenes, umbes 1 korra peale nädalas, kuid jõusaalis käisin umbes 2 korda nädalas + kätekõverdused ning muud füüsilised motivatsioonipaketikesed noortele sõduritele
Autor
Postitused
- You must be logged in to reply to this topic.