Kaalutõstmisega probleeme !
- This topic has 8 replies, 5 voices, and was last updated 16 years, 11 months tagasi by
Mailman.
-
AutorPostitused
-
veebruar 28, 2009 at 8:51 p.l. #16394
Tarantula
MemberTerekest siis , et tahtsin küsida kas keegi saaks aidata mind kaalutõstmisega tahaks mõnusalt koguda lihasmassi ma toitun ja toitun nii kuidas saan . 5 korda päevas söön aga kaal koguaeg kõigub, küll l2heb alla , küll j2lle tõuseb , ma ei saa aru ma olen koguaeg proovinud parandada kõike , proovin nii kuidas suudan , aga lõppude lõpuks ei aita ikka midagi . AGA MA EI TAHA LOOBUDA !
Loodan et saite midagi aru palun üritage mind kuidagi viisi aidata
veebruar 28, 2009 at 8:56 p.l. #143166Mailman
MemberEhk paneksid näite ühest päevasest toitumisest?
veebruar 28, 2009 at 9:18 p.l. #143103Fr3
MemberTänase ja kogu jägnevate päevade märksõna: toitumiskava (esilehelt saab tellida).
märts 1, 2009 at 8:07 e.l. #141912Lev
MemberTerekest siis , et tahtsin küsida kas keegi saaks aidata mind kaalutõstmisega tahaks mõnusalt koguda lihasmassi ma toitun ja toitun nii kuidas saan . 5 korda päevas söön aga kaal koguaeg kõigub, küll l2heb alla , küll j2lle tõuseb , ma ei saa aru ma olen koguaeg proovinud parandada kõike , proovin nii kuidas suudan , aga lõppude lõpuks ei aita ikka midagi . AGA MA EI TAHA LOOBUDA !Loodan et saite midagi aru palun üritage mind kuidagi viisi aidata

Kui oled nii kindel, et õieti toitud siis viga treeningus ju. Vb teed liiga kergelt trenni?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Keskendu sellele, et trennis kaalud tõuseks. Siis näed ka oma massi.märts 1, 2009 at 8:12 e.l. #141800Jarmo Oberst
MemberKui oled nii kindel, et õieti toitud siis viga treeningus ju. Vb teed liiga kergelt trenni?
Keskendu sellele, et trennis kaalud tõuseks. Siis näed ka oma massi.Ega siis trenn sul kaalu ei tõsta, toitumine on siiski see. Postita siia oma päeva toitumine, siis saab uurida mis seal võiks valesti olla, et kaal ei tõuse.
märts 1, 2009 at 8:43 e.l. #141173Lev
MemberEga siis trenn sul kaalu ei tõsta, toitumine on siiski see. Postita siia oma päeva toitumine, siis saab uurida mis seal võiks valesti olla, et kaal ei tõuse.Sa võid süüa nagu metslane
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga kui treening on vale siis kaalutõusu ei näe(lihase arvelt).
märts 1, 2009 at 8:48 e.l. #141008Jarmo Oberst
MemberSa võid süüa nagu metslane
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga kui treening on vale siis kaalutõusu ei näe(lihase arvelt). 
Loe uuesti ta postitus läbi. Ta räägib, et kaal kõigub, ilmselgelt on toitumises probleeme. Kõigepealt ikkagi toitumine paika ja siis vaataks alles treeningkava üle.
märts 1, 2009 at 8:50 e.l. #140790Lev
MemberLoe uuesti ta postitus läbi. Ta räägib, et kaal kõigub, ilmselgelt on toitumises probleeme. Kõigepealt ikkagi toitumine paika ja siis vaataks alles treeningkava üle.Juhitav oleks teada, mis tema arust kaalu kõikumine
ja nuh muidugi võiks ta kirjutada kuidas ja mida ta sööb…märts 1, 2009 at 8:57 e.l. #140734naissfeiss
MemberAinult söömisega saab ka lihast kasvatada:
http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…mp;top=top.lime
Sealt punkt 6:
6. Kui võimas on söömise enda efekt? Ühes uurimuses manustati vaatlusalustele 100 päeva jooksul igal päeval 1000 lisakilokalorit, kusjuures trenni jällegi ei tehtud. Isegi, hoolimata kehalise aktiivsuse puudumisest, kogukaalust, mis nad selle ajaga juurde võtsid oli 35% puhas lihas.Teemaalgataja probleem on iseenesest lihtne, sa ei söö piisavalt. Oleks hea kui postitaksid oma päevase menüü umbkaudsete kogustega.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.