Jõukava või massikava
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Jõukava või massikava
- This topic has 5 replies, 4 voices, and was last updated 17 years tagasi by
masterofceremony.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 27, 2009 at 2:50 p.l. #16385
Anonüümne
GuestTere.. Olen 17 a 192/78 .. olen teinud sellelt kodulehelt igasuguseid algaja kavasid septembrist saadik ning nüüd otsustasin mingi konkreetsema kava valida välja kuid ei tea kas oleks mõtekam võtta kas massile või jõule suunatud kava.. Jõudu ja massi pole hetkel niguinii : ( Mida soovitaksite võtta?
jaanuar 28, 2009 at 6:49 e.l. #181617masterofceremony
MemberTere.. Olen 17 a 192/78 .. olen teinud sellelt kodulehelt igasuguseid algaja kavasid septembrist saadik ning nüüd otsustasin mingi konkreetsema kava valida välja kuid ei tea kas oleks mõtekam võtta kas massile või jõule suunatud kava.. Jõudu ja massi pole hetkel niguinii : ( Mida soovitaksite võtta?Alusta massiga, küll jõud tuleb järgi
jaanuar 28, 2009 at 5:11 p.l. #181703marko69
MemberAlusta massiga, küll jõud tuleb järgi
jaanuar 28, 2009 at 7:24 p.l. #181727Jarmo Oberst
MemberAlusta massiga, küll jõud tuleb järgi
jaanuar 28, 2009 at 7:47 p.l. #181733Alexander Andrusenko
ModeratorMinu arust ei ole mõtet algajal mõtet kohe mingeid spetsiifilisi kavasid proovida. Algul tuleb lihtsalt mingi baas alla saada ja selle saab täiest tavalise “neutraalse” kavaga. Ei ole mõtet asja kohe alguses nii keeruliseks ajada. Kui baas on all, siis saab juba edasi mõelda, mida sa saavutada tahad ja mida sa selleks tegema pead.
jaanuar 29, 2009 at 6:33 e.l. #181781masterofceremony
Member… olen teinud sellelt kodulehelt igasuguseid algaja kavasid septembrist saadik ning nüüd otsustasin mingi konkreetsema kava valida ….Päris algaja faas inimesel ju läbitud, oleneb muidugi treeningsagedusest jms, aga kui eesmärk on seatud, siis andku aga massiga minna.
Ja muidugi ei tohi ka toitumist unustada.
AutorPostitusedViewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)- You must be logged in to reply to this topic.