Skip to main content

Keha areng

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Keha areng

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    Chilldog
    Member

Käisin täna arsti juures ja arst märkas, et mu parem pool kehast areneb poole kiiremini kui vasak pool, mu parem õlg, biitseps, triitseps, reis ja ka rind on silmnähtavalt suuremad. Küsimus oleks siis selline, mis peaks ette võtma, et maha jäänud keha poolt järgi aidata?

Erinevaid raskusi küll ei tasu kasutada.

Teed sama raskusega mõlemale poolele ja küll see vasak pool ajajooksul järgi jõuab.

matjusm
    Member

Kasuta rohkem hantleid ja vähem masinaind ning kange- niimodi treenid mõlemat keha poolt võrdselt ning tugevam pool ei aita nõrgemat.

s4nder
    Member

Mul on jalgadega sarnane asi, parem jalg on vasakust nähtavalt peenem ja ka ümbermõõt on 2 cm väiksem. Jalgadega on ainult see jama, et kõik harjutused ongi kangide või masinatega. Esialgu ma pole veel hakanud ühe jalaga jalapressi või ühejalakükke tegema, aga kui aja jooksul asi ei võrdsustu, tuleb ilmselt kava kohendada.

Ommik
    Member

Asjale on lihtne lahendus. Lõpeta parema käega onaneerimine ning kasuta vaskut kätt ka vahetevahel !

Peale seda on areng märgata !

jrx
    Member

Märksõna on unilateraalne töö ning bilateraalne töö sõltumatute vabade raskustega , kus raskused valid ja seeriaid alustad (unilateraalse puhul) alati nõrgema poolega

Ehk siis erinevad harjutused, mida tehakse kas ühe poolega korraga või mõlema poolega korraga aga sõltumatute raskustega. Sangpommidega annab siin kõvasti tööd teha, kangist enamuses loobu.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.