Skip to main content

mõned küsimused

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » mõned küsimused

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
    xbossx
    Member

1) ma tahaks teada kas on mõttet võtta valku enne magamist , sest minu arust öösel lihas kasvab )muidu võttan 2korda päevas :peale trenni ja enne magamist)

2) ma tahaks teada kas on mõttet teha bicepsit rinda ja tricepsit 2 korda nädalas (räägiti et need lihased ei jõua tastuda ja sellest pole mõttet)

3 ja kuidas ma võttan kreatiini (2 korda päevas kas peale trenni või enne)

4) ja kas on mõttet üldse kasutada (valku , kreatiini ja glutamini) kui oled 16

Proffa
    Member

Tere xbossx .Kui sul on võimalus kasutada arvutit ja pääsed ligi netile , siis miks kuradi pärast sa neid asju ise välja ei otsi.Internetis on piisavalt materjali treenimise ,toitumise ja puhkamise kohta,püüa mõned asjad endale iseseisvalt selgeks teha , nt. siinsamas amazonis on rohkem kui kyll erinevat stuffy treeningute ja toitumise kohta,kasuta seda ja ma ytlen sulle poisu, ei ole mingit kindlat ühest süsteemi ideaalseks arenemiseks vaid see õige tuleb sul endal aja jooksul välja testida, nii et pinguta natuke hallollust ja sa leiad neile kysimustel edukalt ise vastused.Edu

Ott Kiivikas
    Member

Üritan lühidalt vastat su küsimustele. 1) Valku on mõttekas ka öösel tarbida, olen seda teinud viimased 5 aastat ja senini olen ainult positiivset tagasisidet saanud. Tavaliselt söön õhtul enne magamaminekut midagi valgurikast, kodujuust, munavalged ja öösel teen veel ühe valgusheigi ( Lemon, No 1 segatult, juurde puhast glutaminepeptide).

2) Mitu korda nädalas sa ühte ja sama lihasrühma treenid sõltub sellest kuidas suudad lihased ära väsitada, kahte tugevat treeningut ühele ja samale lihasrühmale üldjuhul ei tehta, ikka on nii, et üks tugevtrenn, teine kergemate raskustega näiteks pikemad seeriad.

3)Piisab ka ühest korrast peale trenni, koos süsivesikute ja valguga. Kui tahad kaheks jagatuna, siis tee üks selline shake 1 – 1,5 tundi enne trenni.

4) Mõte on alati, küsimus seisneb kogustes kui palju saad kätte tavatoidust? Puudujääk oleks mõttekas asendada toidulisaga.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.