Skip to main content

Vasak käsi maas paremast käest? (HELP)

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Vasak käsi maas paremast käest? (HELP)

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    eurovisa
    Member

..

Archangel
    Member

Kasuta biitsa tegemisel rohkem kangi. Käed saavad võrdse koormuse.

Kui kasutad hantleid siis alusta vasaku käega – tee kindel arv kordusi ning siis paremaga samapalju. Jällegi, võrdne koormus siis kätele.

Vaata üle hantlitega tegemise tehnika. Tavaliselt ongi ühel kehapoolel tunnetus teinekord parem ning asi läheb balansist välja. Proovi tehnika stabiilne hoida. Muud nagu midagi ei olegi.

Vasakut kätt eraldi tegema hakata ei soovita. Või noh, kui lausa 3cm vahet on siis mnjah.

Kindlasti vii samad soovitused ka triitsepsi trenni juures sisse.

Paljud ei taipa, aga triitseps (kolm lihast vs biitseps – kaks lihast.) mõjutab käe suurust isegi rohkem, kui biitseps. Mõõdulindiga mõõtes ei saa sa kunagi kindel olla kui palju ümbermõõdust on biitsa teha ja kui palju triitsa.

Treeni hea tehnikaga ja võrdse koormusega mõlemale käega – mõlemat lihast ning ajapikku käed ühtlustuvad enamvähem. Mingi 1cm vahet on suhteliselt normaalne.

Meie kehad ei olegi sümmeetrilised.

gmaster
    Member

Ma soovitaks just rohkem hantleid kasutada, sest kangiga tehes saab ikka tugevam käsi võimaluse rohkem suruda.

Aga muidu jah, alusta nõrgema käega ja tee tugevamaga sama palju, kuid mitte rohkem.

Kindlasti asi ka tunnetuses. Arvesta sellega, et vbl pead alguses tunnetuse saamiseks tsipa kangikaalu vähendama, sest praegu on ilmselt sisse harjutatud ühe poole rohkem kasutamine,

Archangel
    Member

Ma soovitaks just rohkem hantleid kasutada, sest kangiga tehes saab ikka tugevam käsi võimaluse rohkem suruda.

Aga muidu jah, alusta nõrgema käega ja tee tugevamaga sama palju, kuid mitte rohkem.

Kindlasti asi ka tunnetuses. Arvesta sellega, et vbl pead alguses tunnetuse saamiseks tsipa kangikaalu vähendama, sest praegu on ilmselt sisse harjutatud ühe poole rohkem kasutamine,

Hmm – ei olegi sellise nurga alt mõelnud.

Tavaliselt kui üks käsi rohkem kangiga tehes pingutab siis kipub ikka kang kaldesse vajuma veidi.

Aga jah – eks tehnika ja tunnetus on siis määrav.

eurovisa
    Member

To archangel – Parema poole tunnetus on parem küll aga vasak siiski balansist välja ei lähe. ja kui ma teen kangiga , siis kang ei vaju kaldesse siiamaani, kuid tunda on ,et kasutan rohkem paremat raskema puhul

To gmaster : Mulle ja tundunud ,et kangiga tehes kasutab parem käsi rohkem jõudu.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.