treening
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » treening
- This topic has 2 replies, 2 voices, and was last updated 17 years tagasi by
skinny.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 26, 2009 at 9:01 p.l. #16263
skinny
MemberTervist,
Tegin teema kuna mind hakkas huvitama täna jõusaalis olles kas ma treenin õieti.Olen jõusaalis treeninud kaks aastat ja praegu läheb kolmas.Enne seda tegelesin ka suusatamisega umbes neli aastat.Vanust on 17 aastat,pikkus u. 175cm ja kaal 70kg.Jõusaalis käin kolm korda nädalas ja üks treeningpäev kestab tavaliselt kaks kuni kaks ja pool tundi.Kõige rohkem lihasgruppe ühel päeval mis ma teen on esmaspäeval.Rind,biitseps,triitseps ja kõht,ühele lihasgrupile teen maksimaalselt neli harjutust ja kolmeste seeriatega ning kümme kordust.Teistel päevadel teen vähem lihasgruppe korraga.Siit tekibki küsimus,et ega ma ennast liigselt üle ei koorma kui ma enda vanuses 2 kuni 2 ja pool tundi trenni teen.Treeningpäevad on mul esmaspäeval,teisipäeval ja neljapäeval.Endal on enesetunne selline,et kannatab teha küll aga tahaksin teada spetsialistide arvamust asjast.
jaanuar 26, 2009 at 9:31 p.l. #181434Pjoonas
MemberTervist,Tegin teema kuna mind hakkas huvitama täna jõusaalis olles kas ma treenin õieti.Olen jõusaalis treeninud kaks aastat ja praegu läheb kolmas.Enne seda tegelesin ka suusatamisega umbes neli aastat.Vanust on 17 aastat,pikkus u. 175cm ja kaal 70kg.Jõusaalis käin kolm korda nädalas ja üks treeningpäev kestab tavaliselt kaks kuni kaks ja pool tundi.Kõige rohkem lihasgruppe ühel päeval mis ma teen on esmaspäeval.Rind,biitseps,triitseps ja kõht,ühele lihasgrupile teen maksimaalselt neli harjutust ja kolmeste seeriatega ning kümme kordust.Teistel päevadel teen vähem lihasgruppe korraga.Siit tekibki küsimus,et ega ma ennast liigselt üle ei koorma kui ma enda vanuses 2 kuni 2 ja pool tundi trenni teen.Treeningpäevad on mul esmaspäeval,teisipäeval ja neljapäeval.Endal on enesetunne selline,et kannatab teha küll aga tahaksin teada spetsialistide arvamust asjast.
Sa ei tee järelikult piisava intensiivsusega…
Üle 1.5 tunni pole mõtet teha. Ja poolteist tundi korralikku tööd saalis võtab su ikka väga korralikult läbi.
Jaga päevade peale võrdselt ära kehaosad nii, et nädalas mitut korda ei tee üht sama lihast.
EDIT: Proovi seda http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…rcise&nr=17
jaanuar 27, 2009 at 5:47 e.l. #181450skinny
MemberSa ei tee järelikult piisava intensiivsusega…Üle 1.5 tunni pole mõtet teha. Ja poolteist tundi korralikku tööd saalis võtab su ikka väga korralikult läbi.
Jaga päevade peale võrdselt ära kehaosad nii, et nädalas mitut korda ei tee üht sama lihast.
EDIT: Proovi seda http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…rcise&nr=17
Ma ei teegi ühte sama lihast nädalas mitu korda.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.