Skip to main content

kumba ennem?

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » kumba ennem?

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Autor
    Postitused
    marxx
    Member

Mida oleks algajal jõusaalis käijal targem kasutada kas whey lemonit või proteiin nr1.Ette tänades marxx

ero
    Member

kui liigese probleeme pole siis om mõtekam süüa whey lemonit. Tuleb lihtsalt odavam.

Ott Kiivikas
    Member

Alustuseks piisab täiesti Lemonit, kellele olen soovitanud ja kes on hakanud kasutama, näevad üldjuhul lkähku treeningutes edasiminekut. Järgmisena võiks käsile võtta No 1, loomulikult kui esineb liigeseprobleeme, siis võid ja peakski alustama No 1- ga.

Kellie
    Member

Neid tooteid tasuks vähemalt 3-4 tundi enne trenni vältida, sest aspartaami lagunemisel tekkiv metüülalkohol inhibeerib ka väikestes kogustes kesknärvisüsteemi.

Ott Kiivikas
    Member

Olen seda siiani teinud ikka 1 -1,5 tundi enne trenni ja mingist negatiivsest mõjust ei ole küll märkigi olnud. Üldjuhul on paljud asjad teoorias teistmoodi kui praktikas. Samuti on aspartaami kogus toiduainetes paarkümmend korda väiksem, sellest kunas algab nende kahjustav mõju. Aspartaami on ka enamuses dieetjogurtites ja neid süües, ei ole ka siiani mingit negatiivset mõju avaldunud. Inimesed võiksid üldse vähem tarbida alkoholi ja suitsetada kui lugeda milligramme, mis võivad nende tervidele kahju avaldada.

Kellie
    Member

ma ei ole farmakoloog, aga praktiliste kogemuste põhjal tundub, et tundlikkus närvimürkide suhtes on väga individuaalne.

marxx
    Member

Aitähh!!!! Nüüd tean millega alustada.

biic50
    Member

närvimürgid

05-12-03 11:17 autor:Kellie

ma ei ole farmakoloog, aga praktiliste kogemuste põhjal tundub, et tundlikkus närvimürkide suhtes on väga individuaalne.

?????????? mis närvimürgid kle? kas protein-valk on närvi mürk vää??? siis ei tohi piima ka juua ja liha ja mune süüa vää? farmakoloog kle????

Alfonze
    Member

biic50 kle, loe ikka millest jutt k2ib, aspartaamist, mitte valgust

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.