Skip to main content

treeningkava

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

mis arvate sellisest kavast…

1 päev jõutõmme

2 puhkus

3 rind

4jalad

viimasel ajal areng seisab ja mõtlesin sellist kava proovida.. on see massikasvatuseks sobilik???

ise olen väga väikse kaaluga …

Lauka
    Member

Kas sa esimesel päeval teed ainult jõutõmmet mingi 4 seeriat ja siis lähed nagu minema või teed teisi harjutusi ka ikka?

Ja kas sa käelihaseid üldse ei treeni?

rait83
    Member

Kas sa esimesel päeval teed ainult jõutõmmet mingi 4 seeriat ja siis lähed nagu minema või teed teisi harjutusi ka ikka?

Ja kas sa käelihaseid üldse ei treeni?

Jaga ülejäänud ülakeha lihased jõutõmbe ja rinna päevale ära. Jõutõmmet võid teha üle ühe trenni.

daemonium
    Member

mis arvate sellisest kavast…

1 päev jõutõmme

2 puhkus

3 rind

4jalad

viimasel ajal areng seisab ja mõtlesin sellist kava proovida.. on see massikasvatuseks sobilik???

ise olen väga väikse kaaluga …

Järjekordne keenjus.

Mis käed on amputeeritud või?

Lauka
    Member

Järjekordne keenjus.

Mis käed on amputeeritud või?

Ei ole mõtet inimesi kohe solvama hakata, äkki tal polegi käsi või on lihtsalt algaja ja et tea kõike, ja kui saa vaatad eelmisi postitusi siis märkad et ma juba küsisin seda sama küsimust (väheke viisakamalt) ja nagu veel võid märgata et ta pole postitustele vastanud, järelikult pole ta igapäevane fitness foorumi külastaja, niiet ootame kuni ta vastab…

asdfghjkl
    Member

mitu kuud jõutõmemt teinud oled?

Kui kogemust veel vähe, siis soovitaks seda harjutust teha 1 X kahe nädala kohta kõigest.

sõjamees
    Member

nii tere.. pm algaja ma pole… olen trenni teinud 5 a kaalun 69 kg rinnalt surun 105kg

kunagi oli üx treeningkava mitu aastat.. siis jäi aasta vahele.. ei treeninud.. nüüd hakkasin uuesti treenima umbes 6 kuud tagasi.. söön korralikult ja isegi valku hakkasin kasutama 2 kuud tagasi.. lihtsalt kaalu ei tule juurde…. mai uskund et see kaalu suurendamine lihasmassi arvelt on nii VÕIMATU..

viimati kasutasin seda kava mis siin ka üleval.. jaotatuna neljaks..

öeldi et treeni põhilihased.. selg rind jalad.. just see kava mis siia panin peax olema see norm..

hetkel ei oska muud kirjutada ja ex ma loen seda ja vastan kiirmemas korras jälle..

eesmärk ongi 10 kg juurde saada. 5 olex ka hea juba

Toivo295
    Member

Räägi veidi oma igapäeva toitumisest, mis kell ja mida sööd..kogused jne. Saame väheke parema ülevaate ja oleme sammu võrra probleemi lahedamisele ligemal.

sõjamees
    Member

pm ma käin sõjaväes..

hommikusöök 6-7 ajal mingi puder tavaliselt, helbed + võileivad, vahel banaan

lõuna umbes 1-2 vahel supp ,praad,magustoit,piim,mahl

õhtu umbes 18-19 ajal.. suur ports tartraputru ,mingid makaroonid vahel jne

ja siis valku võtan peale treeningut..

100 g sisaldab 80 g valku 2 g kratiini.. rasva 0.05 mingi vene värk on..

a varem pole kunagi kasutanud mingeid lisandeid .

jõutõmmet olen teinud küll varem aga mitte palju ja mitte suurte raskustega.. tegin tavaliselt kuni 70 kg..

viimati proovisin 115.. ja kohe olid lihased valusad.. et tegin õieti jne.. eriti raskega ei julge teha.. kardan selga vigastada kuigi asend on kõik õige..

Goleteral
    Member

pm ma käin sõjaväes..

hommikusöök 6-7 ajal mingi puder tavaliselt, helbed + võileivad, vahel banaan

lõuna umbes 1-2 vahel supp ,praad,magustoit,piim,mahl

õhtu umbes 18-19 ajal.. suur ports tartraputru ,mingid makaroonid vahel jne

ja siis valku võtan peale treeningut..

100 g sisaldab 80 g valku 2 g kratiini.. rasva 0.05 mingi vene värk on..

a varem pole kunagi kasutanud mingeid lisandeid .

jõutõmmet olen teinud küll varem aga mitte palju ja mitte suurte raskustega.. tegin tavaliselt kuni 70 kg..

viimati proovisin 115.. ja kohe olid lihased valusad.. et tegin õieti jne.. eriti raskega ei julge teha.. kardan selga vigastada kuigi asend on kõik õige..

Kas oled ühte treeningkava kasutanud pikka aega? Ehk peaksid lihaseid shokeerima uue ja teistmoodi kavaga? Lisa iga suure toidukorra vahele veel üks kerge toidukord(juust, kodujuust, piimatooted jne)..

Üldjuhul kui näed ikka et ei kasva siis esimeseks asjaks mida peaksid muutma on toitumine..

sõjamees
    Member

jah.. toitumine on kõige alus.. jama ongi selles et sõjaväes ei ole seda valikuvõimalust.. antakse mingi jama ette ja kõik :S

aga et siis see kava sobiks muutuseks või mis?? või igale asjale lisaks veel mingi lihasgrupp eraldi?

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.