Skip to main content

Veidi abi kavaga.

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Veidi abi kavaga.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    wer-rax
    Member

Tere! Mure siis selline et kava mida ma teen sisaldab harjutusi mida jõusaal kus ma hetkel käin ei võimalda teha . Lihtsalt masinavärki pole nii palju:)

Et äkki saate aidata mõnede harjutuste kohapealt.Kuidas oleks neid võimalik asendada?

*Traktor-(eile tegin selle asemel ploki tõmbeid vastu rinda)

*Lendamine küljele trenazööril

*Kõhulihastele kerepöörded trenazööril

*Istudes trenazööril pöiale tõus

asdfghjkl
    Member

Istudes kang põlvedel, varvaste all mingi alus, et kand saaks liikuda allapoole kui on varbad:

http://www.exrx.net/WeightExercises/Soleus…dCalfRaise.html

Sealsamal saidil ka muid harjutusi, vaata üle.

Enamikke seadmeid oma kavas peaks saama asendada hantlite, kangiga, ja lihtsamate plokkseadmetega (ristiveo-plokkseade, seljale eest-tõmbe plokkseade erinevate käsikutega jne).

Kui sul kavas on harjutus, mis eeldab mingit kindlat seadet, mida sul jõusaalis pole, siis harjutuse olemust vaadates saad leida asenduse sellele harjutusele, kuid seejurues jälgida, et harjutuse põhi-liikumine enam-vähem samaks jääks.

Näiteks selja harjutuste puhul jälgi haarde laiust (kitsas, lai) ja tõmbe suunda (alt, eest, ülalt), siis kui too traktor seadmel harjutus on keskmise haardega eest-tõmbed, siis saad näiteks kangiga ettekummardades keskmise haardega sama liigutuse, või plokk-seadmele panna vastava laiusega käsik ja sooritada tõmbeid eest.

Rinan harjutustes on suruva- ja venitava-loomuga harjutused, ja surumise suund olulised, näiteks sarnased on hantlitega lendamine, ja ristiveo-seadmel käte ristamine ehk lendamine.

Üldiselt sarnase loomuga harjutusi ei peaks tegema üle ühe, et pole mõtet liblika-seadmel lennata, ja siis hantlitega samamoodi lennata, pigem valida üks neist kahest, mõlemat võtta pole mõtekas.

wer-rax
    Member

Ok . Tnx!

Tere! Mure siis selline et kava mida ma teen sisaldab harjutusi mida jõusaal kus ma hetkel käin ei võimalda teha . Lihtsalt masinavärki pole nii palju:)

Et äkki saate aidata mõnede harjutuste kohapealt.Kuidas oleks neid võimalik asendada?

*Traktor-(eile tegin selle asemel ploki tõmbeid vastu rinda)

*Lendamine küljele trenazööril

*Kõhulihastele kerepöörded trenazööril

* Kangi tõmbed vastu kõhtu

* Lendamine hantlitega küljele

* Kõhulihastele kerepöörded põrandal ( ka nii, et jalad on kõrgemal) ja jalgade tõsted rippes erinevate nurkade all

* Päkaletõus kangiga

wer-rax
    Member

* Kangi tõmbed vastu kõhtu

* Lendamine hantlitega küljele

* Kõhulihastele kerepöörded põrandal ( ka nii, et jalad on kõrgemal) ja jalgade tõsted rippes erinevate nurkade all

* Päkaletõus kangiga

Mul on need ka kavas peale siis nende mida ma teha ei saa.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.