Skip to main content

Mis tähendab harjutuse taga olev nt 3 8-12x

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Mis tähendab harjutuse taga olev nt 3 8-12x

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    ragz
    Member

Tere!

Tean et 3 tähendab seeriate arvu selles harjutuses. Tean ka seda, et järgmine number näitab korduste arvu, aga see vahemik , kuidas sellest aru saada?

Panen siia kolm varianti kuidas mina saaksin aru, milline neist oleks kõige õigem.

1. esimene seeria 8 kordust – nii suure raskusega kui teha jõuan. järgnev seeria 9 kordus ja raskust natukene kergemaks jne.

2. kordusete arv võiks jääda 8 ja 12 vahele, et sisi vahet pole palju teen peaasi et poleks vähem kui 8 ja ei pea rohkem kui 12 ka tegema, raskuste muutmine pole oluline.

3. Esimene seeria 12 kordust suht kergelt, ja järjest suurendan raskust ja viimase seeria teen 8 kordusega kõige raskemaga.

Milline varjantidest `?

Ette tänades

Ragnar

matti
    Member

Õiged minu meelest kõik kolm varianti

Krt mehed mehed…kas te natuke ka vaevute otsima…artikkel on ju pealehel…peaaegu, et sama pealkirjaga nagu sa küsid

ragz
    Member

foorumis uus. Minu viga. Leidsin artikli. Rohkem pole vaja siia kirjuta

Ei panegi pahaks, lihtsalt juhtisin tähelepanu

elfjelinek
    Member

Tere!

Tean et 3 tähendab seeriate arvu selles harjutuses. Tean ka seda, et järgmine number näitab korduste arvu, aga see vahemik , kuidas sellest aru saada?

Panen siia kolm varianti kuidas mina saaksin aru, milline neist oleks kõige õigem.

1. esimene seeria 8 kordust – nii suure raskusega kui teha jõuan. järgnev seeria 9 kordus ja raskust natukene kergemaks jne.

2. kordusete arv võiks jääda 8 ja 12 vahele, et sisi vahet pole palju teen peaasi et poleks vähem kui 8 ja ei pea rohkem kui 12 ka tegema, raskuste muutmine pole oluline.

3. Esimene seeria 12 kordust suht kergelt, ja järjest suurendan raskust ja viimase seeria teen 8 kordusega kõige raskemaga.

Milline varjantidest `?

Ette tänades

3 on raskus 8 on korduste arv ja 12 seeriat

Autor
    Postitused
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.