Väike küsimus:)
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Väike küsimus:)
- This topic has 4 replies, 2 voices, and was last updated 17 years tagasi by
wer-rax.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 15, 2009 at 9:37 p.l. #16209
wer-rax
MemberTere!
Tahaksin hakata tegema edasijõudnute kava jaotatuna kaheks…esimest varianti siitsamast Fitness.ee treeningkavadest:)Küsimus siis selline et kas oleks väga halb variant kui ma teeksin ülakehapäeval lamades surumist 3X8-10 asemel selle kavana mis on antud surumise arvuti alt..ehk siis 1.nädal 1.päev 6X2
…1.nädal 2.päev 6X3….jne.
jaanuar 15, 2009 at 9:45 p.l. #179893matti
Member
jaanuar 15, 2009 at 9:48 p.l. #179894wer-rax
MemberMis naerad? :Dtüüpiline nuubide küss jah:D
jaanuar 15, 2009 at 9:56 p.l. #179896matti
MemberMis naerad? :Dtüüpiline nuubide küss jah:DEi,ma kirjutasin kommentaari enne küsimusse süübimist.
SInu küsimuse kohta aga niipalju,et iseenesest on 3×8 ja 6×2 erinevad asjad, üks kasvatab lihast,teine jõudu, vähemalt teooria järgi, mul endal on asja kohta üldse oma arvamus. Minu meelest kasvatab jõukava teinekord lihast isegi paremini,kui nö. lihaskasvukava. Enamus minuga ei nõustu
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Esialgu, kui pole erilist treeninstaaži jõusaalis, oleks parem siiski 3×8 kava
, keha peab kõigepealt jõukoormustega harjuma,see võtab ikka mõned kuud aegajaanuar 15, 2009 at 10:07 p.l. #179897wer-rax
MemberEi,ma kirjutasin kommentaari enne küsimusse süübimist.SInu küsimuse kohta aga niipalju,et iseenesest on 3×8 ja 6×2 erinevad asjad, üks kasvatab lihast,teine jõudu, vähemalt teooria järgi, mul endal on asja kohta üldse oma arvamus. Minu meelest kasvatab jõukava teinekord lihast isegi paremini,kui nö. lihaskasvukava. Enamus minuga ei nõustu
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Esialgu, kui pole erilist treeninstaaži jõusaalis, oleks parem siiski 3×8 kava
, keha peab kõigepealt jõukoormustega harjuma,see võtab ikka mõned kuud aegaMa tean jh et erinevad asjad …trennis olen nii rohkem kui vähem kuskil 2aastat käinud ..kuid viimased 3.5 kuud olen asja tõsisemalt võtnud.
Ennem praegust olen teinud trenni kolm korda nädalas ja just teinud seeriaid kuskil 80% max-ist 4-6 kordustega.
AutorPostitusedViewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)- You must be logged in to reply to this topic.