poks ja j6usaal harjutused ! (söömine joomine)
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » poks ja j6usaal harjutused ! (söömine joomine)
- This topic has 17 replies, 10 voices, and was last updated 17 years tagasi by
torbolents.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 13, 2009 at 7:22 p.l. #16202
promantik
MemberTere küsimus selline et kui ma k2in poksi trennis 2-3 korda n2dalas ja j6usaal ka peale seda, siis milliseid harjutusi teha et lihas sitke oleks ja kiire löök
mitte massi? massi mul piisavalt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 174 pikk ja kaalun 78kg (sportlik kehaehitus). mida juua millal juua ja kas midagi tarvitada ka sinna k6rvale ? jooksmas ja hantlitega harjutusi teen ikka suht igap2ev aga raskem trenn 3 korda n2dalas. Ja söömisega ka pahad lood söön 3 korda p2evas aga siis kurguni t2is se ei ole vist hea?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ette t2nades !jaanuar 13, 2009 at 8:32 p.l. #179529Vägivaldur
MemberTee täiesti tavalisi harjutusi (kükk, surumised jne). Kui oled poksitrenni alla teinud, siis üle paari-kolme harjutuse pole mõistlik kasutada. Muidu läheb maratoniks. Erinevatel päevadel erinevad harjutused, jaotatuna nii, et nädala lõpuks on kogu keha läbi tehtud.
3x päevas söömine on ok. Peale trenni võid lisaks puuvilja süüa neljandaks korraks trennipäeval.
jaanuar 14, 2009 at 1:48 p.l. #179644moosese10k2sku
Member
jaanuar 14, 2009 at 2:30 p.l. #179649maddox
Membervarjupoksi tegemine raskustega annab kätele juurde kiirust
jaanuar 14, 2009 at 3:24 p.l. #179655Mehunn
Memberise olen tegelenud kickboxiga seitse aastat, viimased aastad teinud jõusaali kõrvale. Raskustega (kas siis hantlite või käeraskustega) löögid on asendamatud sellega tegelejale, samuti on väga tähtsal kohal trapets ja õlad. Soovitan teha endale kava mis hõlmaks ühel päeval peale trenni tissi ja trapsu, teisel päeval õlga ja kaela ja kolmandal näiteks trapsu ja biitsu. Kuid samas kõik lihased tähtsad, ja sa ei tohiks unustada ka selga ja oma “teisi käsi” ehk JALGU!
jaanuar 14, 2009 at 9:37 p.l. #179731promantik
Memberise olen tegelenud kickboxiga seitse aastat, viimased aastad teinud jõusaali kõrvale. Raskustega (kas siis hantlite või käeraskustega) löögid on asendamatud sellega tegelejale, samuti on väga tähtsal kohal trapets ja õlad. Soovitan teha endale kava mis hõlmaks ühel päeval peale trenni tissi ja trapsu, teisel päeval õlga ja kaela ja kolmandal näiteks trapsu ja biitsu. Kuid samas kõik lihased tähtsad, ja sa ei tohiks unustada ka selga ja oma “teisi käsi” ehk JALGU!Selge ex seda ma teen ikka
jaanuar 14, 2009 at 9:39 p.l. #179732jrx
MemberVarjupoksi tegemine raskustega annab juurde kiirust: mõned poksitreenerid vaidlevad sellele väitele tugevalt vastu.
jaanuar 14, 2009 at 10:00 p.l. #179739Vägivaldur
MemberVarjupoksi tegemine raskustega annab juurde kiirust: mõned poksitreenerid vaidlevad sellele väitele tugevalt vastu.Vaielgu. Eesti parimad poksijad on pisikeste hantlitega Jegorovi juures vehkinud nii et seda nägu. Ka ise olen nii treenides tugevat edasiminekut tundnud. Mingid teoreetikud kusagil väga ei kõiguta isiklikku kogemust. Meetodeid on erinevaid ja kõik ei peagi samamoodi treenima.
jaanuar 15, 2009 at 7:23 e.l. #179747Bulletproof
MemberOlen nõus Vägivalduriga… ka endal kogemus hantlitega peegli ees vehkides, areng oli päris suur.
jaanuar 15, 2009 at 7:40 p.l. #179873promantik
Memberpalju ma glükoosi pean jogisisse panema?
jaanuar 17, 2009 at 8:58 p.l. #180140moosese10k2sku
Member
jaanuar 18, 2009 at 12:02 e.l. #180156promantik
Member
jaanuar 18, 2009 at 10:39 e.l. #180174timo116
Memberei se pidi lihastel öösel aitama taastuda!dekstroos (viinamarja suhkur)mitte öösel vaid koheselt peale trenni sisse ja siis juba hakkab taastama…
jaanuar 18, 2009 at 10:41 e.l. #180175jrx
MemberVaielgu. Eesti parimad poksijad on pisikeste hantlitega Jegorovi juures vehkinud nii et seda nägu. Ka ise olen nii treenides tugevat edasiminekut tundnud. Mingid teoreetikud kusagil väga ei kõiguta isiklikku kogemust. Meetodeid on erinevaid ja kõik ei peagi samamoodi treenima.Maailma parimad poksijad ja tai poksijad kütavad ka siiamaani kümneid ja kümneid kilomeetreid asfalti.
jaanuar 18, 2009 at 11:14 e.l. #180187L6viLeo
Memberjõusaalis oled siis treeni plahvatust. Ehk siis langeta aegalselt aga tõsta/suru nii kiiresti kui jõuad. Mul sõber on juudokas(eest pronks) ja ta treenib just plahvatust. Poks ja juudo on küll eri asjad aga jõusaalis plahvatust treenida aitab löögile väga palju kaasa. Kujuta ette vastu molli saada tüübi käest kes surub mingi 80kg sama kiiresti tavaline tüüb tühja kangi!
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.