Kas pärast trenni saun on kasulik või mitte!? ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Loomulikult peaks ta olema kasulik mulle ta küll ei ole midagi teinud igastahes kui keegi sellist udu sulle ajanud siis jah ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga ega mul ka ei või olla tõde mis ma räägin aga paha ta ka ei ole
Oleneb vast sellest, kui intensiivne trenn on saunale eelnenud.
Saun iseenesest aitab kehal higistamise teel mürkidest vabaneda ja kiirendab südame tööd. Kui sa nüüd oled korraliku trenni teinud, seal juba eelnevalt mehemoodi higistanud ja sellega ka vajalikke soolasid kaotanud, lisaks veel pulsi lakke ajanud, ei tule vist leiliruumis passimine eriti kasuks. Liigne koormus. Samas on päris mõnus ja lõdvestav vahel. Võta näpust. ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
See küsimus küll spetsialistidele, aga nii palju kui mina olen lugenud, siis peale igat trenni ei ole soovitatav sauna võtta ning kui võtta peale trenni sauna, siis mitte eriti pikalt ja mitte eriti tugevalt leili visata, sest süda saab väga palju koormust. Parandage, kui ma eksin.
EDIT: Tuli päris mitu postitust minu kirjutamise ajal ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>