Skip to main content

15 poiss

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » 15 poiss

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
    Tarantula
    Member

Tere mul on mure selline olen suhteliselt alakaalus 55 kg ja ise 170 pikk et siis mida teha , k2isin jõusaalis kuu aega regulaarselt aga nüüd juba 1 kord n2dalas kuna rohkem ei saa kool käib vastu ja siis pean koguaeg kodus trenni tegema endal 6 kilosed hantlid ja muu selline jura . Et siis küsimus selline kas ma saan kodus treenida Massi juurde ? Milline peaks olema toitumine , toitumisest ei tea suht mõhkugi rämpstoitu ma igastahes ei söö . näiteks kodus teen kätekaid 50 , kõhukaid 200 , biitsepsit 100 jne kas see on mulle normaalne ?

asdfghjkl
    Member

Kui saad 1X nädalas jõusaalis käia, siis treeni seal jõusaalis neid lihaseid, mida sa kodus ei treeni.

Kogu kätt saad kodus ise treenida:

* õla jaoks hantli tõsted ette ja kõrvale, hantli surumine üles ülalt

* biitsepsi ja käsivarre jaoks hantliga

* triitsepsi jaoks saad ka hantliga kuklatagant hantli tõsteid teha jm harjutusi hantliga.

Et kätt ära jõusaalis treeni, seda saad kodus hästi teha niigi.

Et vaata, et kõik lihased saaksid nädalas läbi töötatud, sedalaadi kavanda oma kava.

Kuidas praegu toitud muidu, enam vähem saad kirjeldada. Üks koolilõuna on ilmselt eksole, aga muud toidukorrad?

muscelandu
    Member

Tere mul on mure selline olen suhteliselt alakaalus 55 kg ja ise 170 pikk et siis mida teha , k2isin jõusaalis kuu aega regulaarselt aga nüüd juba 1 kord n2dalas kuna rohkem ei saa kool käib vastu ja siis pean koguaeg kodus trenni tegema endal 6 kilosed hantlid ja muu selline jura . Et siis küsimus selline kas ma saan kodus treenida Massi juurde ? Milline peaks olema toitumine , toitumisest ei tea suht mõhkugi rämpstoitu ma igastahes ei söö . näiteks kodus teen kätekaid 50 , kõhukaid 200 , biitsepsit 100 jne kas see on mulle normaalne ?

Biitsepsit 100:O Kui soovid lihas massi saada siis kõige parem oleks teha 6-8 kordust. Eks ikka saab midagi Kodus ära teha. Oleneb ikka sellest, mis sl kodus onn?

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.