Kellelt tellida toitumisekava?
- This topic has 8 replies, 6 voices, and was last updated 17 years tagasi by
OMG_WTF.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 9, 2009 at 8:28 e.l. #16107
Nana
MemberSorry, kui analoogne teema juba kuskil olemas, otsisn kuid ei suutnud leida-suunake siis palun õigesse kohta.
Küsimus järgmine, et kellelt oleks mõtekas tellida kava naisele vanuses 26, siinsetest toitumisekava koostajatest. Eesmärk väiksest polstrist lahti saada ja lihast vähe juurde tekitada, väike põhi on juba all
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 9, 2009 at 8:44 e.l. #178707Alexander Andrusenko
ModeratorSorry, kui analoogne teema juba kuskil olemas, otsisn kuid ei suutnud leida-suunake siis palun õigesse kohta.Küsimus järgmine, et kellelt oleks mõtekas tellida kava naisele vanuses 26, siinsetest toitumisekava koostajatest. Eesmärk väiksest polstrist lahti saada ja lihast vähe juurde tekitada, väike põhi on juba all
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõik on pädevad. Vali selle, kes sulle rohkem meeldib
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 9, 2009 at 9:57 e.l. #178724jokk
MemberPuudub isiklik kogemus aga äkki naine teab mida naine tahab ? st Natalia Nazarenko-Kiivikaselt tellida.
Enda perekonnas on kaks isikut tellinud toitumiskava Otilt ja mõlemad kavad põhimõtteliselt 1-1 le, ehk juhus, kuid oli teatud pettmus.
jaanuar 9, 2009 at 10:18 e.l. #178727Annika Pärtel
MemberPuudub isiklik kogemus aga äkki naine teab mida naine tahab ? st Natalia Nazarenko-Kiivikaselt tellida.Enda perekonnas on kaks isikut tellinud toitumiskava Otilt ja mõlemad kavad põhimõtteliselt 1-1 le, ehk juhus, kuid oli teatud pettmus.
Ei tasugi oodata võistlejaile suunatud äärmiselt detailset ja spetsiifilist kava, tegemist on ikkagi harrastajatega, ja eesmärk on eelkõige anda inimesele kätte õige suund, mille juures ta saab ka ise oma pead veidike nö vaevata ja oma toitumist analüüsida. Samamoodi on igal treeneril ikkagi veidike omamoodi spetsiifika- kuidas ta oma õpilasi treenib, toitumise alal nõustab jne, nii et sarnasust võibki esineda. Loomulikult sõltuvad toitukogused juba konkreetse õpilase parameetritest ja üldisest elustiilist.
Omalt poolt soovitaks toitumiskava tegijana iseenda treenerit: Joker
jaanuar 9, 2009 at 10:32 e.l. #178730Nana
MemberKuidas tema kava tellimise hinnaklass on, ning kuidas ta suhtub sellese, et kui mul on kava tellitud, siis edasipidisesse suhtlemisse ja tagasisidesse. Kui tekib probleeme ja küsimus, siis kas ta vastab meelsasti?
jaanuar 9, 2009 at 10:48 e.l. #178735Annika Pärtel
MemberKuidas tema kava tellimise hinnaklass on, ning kuidas ta suhtub sellese, et kui mul on kava tellitud, siis edasipidisesse suhtlemisse ja tagasisidesse. Kui tekib probleeme ja küsimus, siis kas ta vastab meelsasti?Eh, vat hinna kohta ma hetkel ei oska öelda, ma pole viimasel süvenenud sellesse eriti ….saada meil joker@fitness.ee ja küsi, kindlasti jõuab sobivale kokkuleppele
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tagasiside on alati oodatud ja enamus õpilased ongi tal sellised, et suheldakse pidevalt, arutatakse koos, tehakse muudatusi-täiendusi vajadusel. Et asi oleks ikka võimalikult personaalne ja täpne. Loomulikult kui tuleb teha juba täiesti uus kava, siis see maksab, aga olemasoleva kavaga töötamine eeldab ikka kindlasti seda, et tagaisiside on pidev ja küsimuste korral tulebki kohe küsida, omavahel suhelda ja arutada.
Minu koostöö temaga algas aastal 2006, ja tulemuseks on seni EMV BF hõbe. Rahul ühesõnaga
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 9, 2009 at 10:56 e.l. #178739Nana
MemberSelge, ma siis kriban talle kirja ning siis vaatan kas ja mis edasi. Aitäh.
jaanuar 9, 2009 at 2:02 p.l. #178757Mob
MemberJoker
jaanuar 9, 2009 at 2:35 p.l. #178765OMG_WTF
MemberJokerVot asjalik postitus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.