RAHA TULEB ISE KÄTTE!
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » RAHA TULEB ISE KÄTTE!
- This topic has 14 replies, 6 voices, and was last updated 14 years, 11 months tagasi by
nightq.
-
AutorPostitused
-
märts 3, 2011 at 8:30 e.l. #16091
vend vähk
ModeratorKindlasti olete ise ka sellise jamaga kokku puutunud. Neid ikka tuleb aeg-ajalt postkastidesse ning siis ma neid kustutan ja blokeerin. Seekordne teade on põnevam- siis tuuakse välja ka Jeesuke ise- et aga saaks seda va rahakest inimestelt välja meelitada.
Lugege ja kommenteerige:
Kullake Kristuses:
Väga kena päeva teile,
Olen proua Puteri Rozlin Rahman islami nimi enne kui ma kahetsenud ja
nimega (Õde Rita David) kristluses nimi. Olen Vabariigist pärit Malaisiast
ja abielus hilja Al-Abdullah Ahmad Rahman, kes oli Malaisia suursaadik
Elevandiluurannik, enne kui ta oli surnud pärast lühikest haigust, mis
kestis vaid 4 päeva. Me abielus üksteist hea üksteist aastat ilma laps.
Pärast tema matusetseremoonial toimus tema moslemi vennad, ma kahetsenud
ja sai täielikult uuesti sündinud kristlane kaudu jutluse hilja Rev Isa
Joseph Bill ajal oma kaastundeavaldus külastada mulle, kui ta külastas
Elevandiluurannikul. Ma olin puudutanud Jumala Vaim kaudu oma jutluse ja
sai kahetsenud nagu kristlane ja mulle anti õde Rita David on ristitud
nime. Nii et ma otsustasin mitte abielluda uuesti või saada laps
väljaspool minu abielu kodus, mis Piiblis on vastu vastavalt kristlus
õpetusi, sest ma täielikult usklikuks, kui minu kadunud abikaasa oli veel
elus, oleks ta ka kahetsenud ja saada ristida ka.
Kui minu surnud abikaasa oli elus ta kavatseb rajada tehas siin
Elevandiluurannik ja hoiule (kaks miljonit üheksasada viiskümmend tuhat
dollarit) $ 2,950,000.00 dollarit rahalist maja Elevandiluurannik ja kuni
till date raha jäi siiski puutumatu Hiljuti minu arst reveled mulle, et ma
olen võttes mõningaid vähe aja elada, kuna minu vähk surma ja tundes minu
praegune seisukord tervis tulemus. Ma otsustasin annetada raha välja nagu
mu vaim suunatud mulle.
Ma tahan teile kinnitada, et kasutab raha, et aidata lesknaisi, puuete,
lastekodu ja kirikud näha, et Jumalariik on hästi hooldatud.
Piibel tegi meile mõista, et õnnistatud on käsi, mis annab seetõttu võtsin
selle otsuse kõikvõimas Jumal taevas vastu minu abikaasa hing ja ma alati
võib juhtuda, sest ma ei ole laps, pärivad rikkuse ja minu abikaasa
sugulased ei ole kristlased ja ma ei taha minu hilja mehe pingutusi
kasutamiseks usu.
Ma ei taha olukorda, kus raha kasutamise kole viisil. Sellepärast ma võtan
seda otsust. Mitte, et ma kardan surma seega ma tean, kuhu ma lähen. Ma
tean, et ma kavatsen olla süles Issand. Exodus 14 VS 14 ütleb, et Issanda
võitlus minu puhul ja ma hoian oma rahu.
Ma ei vaja mingit telefoni side selles osas, sest minu tervis ja seega
olemasolu mu mehe sugulased minu ümber alati. Ma ei taha mu mehe sugulased
teada seda arengut. Mis Jumalal on kõik võimalik.
Niipea, kui saan oma vastuse annan teile kontakt rahalise maja, kus raha
anti hoiule minu surnud abikaasa saab nendega ühendust. Ma ka saata teile
asutuse kiri, mis osutub sa praegu saaja selle fondi nii, et niipea kui sa
nendega ühendust võtma need läheb fondi te viivitamatult ma tahan sind ja
kirik alati palvetage minu eest, sest Issand on minu karjane. Minu õnn on
see, et ma elasin elu väärt Christian.
Igaüks, kes tahab teenida Issandat peavad teenima teda vaimus ja tões.
Palun alati prayerful läbi kogu oma elu. Palun kinnitada mulle, et sa
sellele vastavalt tegutseda nagu ma ütlesin siin.
Ootan saanud vastuse kiiresti
Jääb õnnistagu aastal Lord
Sinu õde Kristuses
Õde Rita David.
Kiri tuli sellelt aadressilt:
märts 3, 2011 at 8:35 e.l. #291730Raivo Piiber
MemberKuigi mu meilboksil igasugused filtrid peal, siis paar sellist kirja päevas ujub ikka läbi. Ma isegi ei loe neid, kohe lähevad prügikasti … Aga tõlge on neil hea
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 3, 2011 at 9:27 e.l. #291741Mart Muru
MemberOlen niimoodi juba miljardeid kokku teeninud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 3, 2011 at 9:32 e.l. #291744renku
MemberTahate oma elu huvitavamaks teha, siis kirjutage vastu, saab nalja, kunagi isegi vist pealtnägijas 1 rääkis, kuidas neid paar kuud lollitas
märts 3, 2011 at 9:44 e.l. #291746vend vähk
ModeratorKuigi mu meilboksil igasugused filtrid peal, siis paar sellist kirja päevas ujub ikka läbi. Ma isegi ei loe neid, kohe lähevad prügikasti … Aga tõlge on neil hea
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah, täiesti uskumatud ideed! Nendest saaks head ulmekirjanikud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tahate oma elu huvitavamaks teha, siis kirjutage vastu, saab nalja, kunagi isegi vist pealtnägijas 1 rääkis, kuidas neid paar kuud lollitas
Oli jah selline saade. Isegi mäletan, et selle mehe nimi oli vist Mart Parve, kes koguni kohale läks nende tegelastega kohtuma, aga õigel päeval ei olnud ühtegi miljonäri võttegrupil vastas ja side katkes ootamatult.
Olen niimoodi juba miljardeid kokku teeninud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sa siis rikas poiss?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 3, 2011 at 2:55 p.l. #291799Raivo Piiber
MemberSiia teemasse käib ka alljärgnev ehk siis mul Kuldses Börsis on müügis peegelkaamera Sigma SA-7 (35mm filmiga, mitte digi). Kord varem tuli ka juba selline pakkumine (kaamera hind 125€)
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>From: mrsfrend@gmail.com [mailto:mrsfrend@gmail.com]
Sent: Thursday, March 03, 2011 4:33 PM
Subject: SIGMA SA-7
Teile on saadetud lisainfo päring Kuldsest Börsist:
is this item still for sell
Kuulutust näeb aadressil:http://www.kuldnebors.ee/8111768
—
is this item still for sell?
On 3/3/11, Raivo
wrote: Yes!
Hello.
Thanks for the mail..Am From UK, am very happy to hear from you the the item is still for sell… i will like to pay you 300euro for the item and the shipping fee via post Office.
Here is the shipping address below:
Name “Bola Junior
ADRESSE: Ibadan
STATE: OYO
Country: NIGERIA
Zip Code: 23402
I will like to make the payment via bank to bank transfer which is very fast and secure ok… so i want you to reply me now with your bank details for the payment,.
BANK DETAILS NEEDED BELOW:
Account Holder Name:
Account Number:
Bank Name:
Bank Address:
Bank/Swift Code:
Item Name:
Item Cost + post office::
I wait to hear from you soonest…The payment will be done immediately i receive your bank details.
Thanks
märts 3, 2011 at 4:10 p.l. #291804vend vähk
ModeratorSiia teemasse käib ka alljärgnev ehk siis mul Kuldses Börsis on müügis peegelkaamera Sigma SA-7 (35mm filmiga, mitte digi). Kord varem tuli ka juba selline pakkumine (kaamera hind 125€)
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
From: mrsfrend@gmail.com [mailto:mrsfrend@gmail.com]
Sent: Thursday, March 03, 2011 4:33 PM
Subject: SIGMA SA-7
Teile on saadetud lisainfo päring Kuldsest Börsist:
is this item still for sell
Kuulutust näeb aadressil:http://www.kuldnebors.ee/8111768
—
is this item still for sell?
On 3/3/11, Raivo
wrote: Yes!
Hello.
Thanks for the mail..Am From UK, am very happy to hear from you the the item is still for sell… i will like to pay you 300euro for the item and the shipping fee via post Office.
Here is the shipping address below:
Name “Bola Junior
ADRESSE: Ibadan
STATE: OYO
Country: NIGERIA
Zip Code: 23402
I will like to make the payment via bank to bank transfer which is very fast and secure ok… so i want you to reply me now with your bank details for the payment,.
BANK DETAILS NEEDED BELOW:
Account Holder Name:
Account Number:
Bank Name:
Bank Address:
Bank/Swift Code:
Item Name:
Item Cost + post office::
I wait to hear from you soonest…The payment will be done immediately i receive your bank details.
Thanks
Nigeria on küll väga usaldusväärne koht. Iga päev ajakski ainult Nigeeria rahabossidega äri
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 3, 2011 at 4:11 p.l. #291805Raivo Piiber
MemberJep, on küll
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja kuna ma sellele tondile ei vastanud, siis saatis mulle uue kirja hetk tagasi …what is going on, i want you to send me the bank details so that i will make the payment
märts 3, 2011 at 7:53 p.l. #291825vend vähk
ModeratorJep, on küll
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja kuna ma sellele tondile ei vastanud, siis saatis mulle uue kirja hetk tagasi …
what is going on, i want you to send me the bank details so that i will make the payment
See on ju nagu suitsiiditerrorist- loll, aga järjepidev! Tundub, et sul ei jää muud üle kui uue sõbraga kirjavahetusse astuda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 3, 2011 at 8:09 p.l. #291832frh
MemberMinu arust sellega oli mingi selline jama, et ta teebki ülekande ära ja näed raha oma kontol, aga hiljem mingi teatud aja jooksul saab ta kuidagi selle tagasi võtta vms?
märts 3, 2011 at 8:32 p.l. #291835Mart Muru
MemberMinu arust sellega oli mingi selline jama, et ta teebki ülekande ära ja näed raha oma kontol, aga hiljem mingi teatud aja jooksul saab ta kuidagi selle tagasi võtta vms?Ei oska öelda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
proovi aga äramärts 4, 2011 at 11:29 e.l. #291925vend vähk
ModeratorMinu arust sellega oli mingi selline jama, et ta teebki ülekande ära ja näed raha oma kontol, aga hiljem mingi teatud aja jooksul saab ta kuidagi selle tagasi võtta vms?Kõige kindlam- saada mõne vihavaenlase konto nr. Kui näed, et tegelane järsku suure häärberi ostab ning vana Fiati panni Hummeri vastu välja vahetab, siis võid oma konto ka saata nendele heategijatele
märts 4, 2011 at 11:34 e.l. #291929Raivo Piiber
MemberSee on ju nagu suitsiiditerrorist- loll, aga järjepidev! Tundub, et sul ei jää muud üle kui uue sõbraga kirjavahetusse astuda
Ei viitsi mina temaga kirjasõber olla:)
Aga mul oli siin ka kinnisvarateema üks capt. Steve Morte, kes väidetavalt teenis ISAF-i koosseisus Afganistanis ja tahtis pärast pensilejäämist invetseerida Eestisse ja Pärnusse ca 10 milli taala, millest lubas mulle 30%
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Oleksin pidanud talle otsima siiakanti sobivat kinnisvara. Ainuke asi, et sellele papile oleks ma pidanud Hispaaniasse ise järgi minema, sest selle ta sai sinna saata vaid Punase Ristiga ja miskid preestrid oleks selle raha mulle seal üle andnud jne jne bla-bla-bla. Ma vist kustutasin need kirjad ära, kuid täitsa naljakas oli ning tundus ka, et väga haritud inimese kirjutatud …märts 4, 2011 at 11:38 e.l. #291934Raivo Piiber
MemberEi viitsi mina temaga kirjasõber olla:)Aga mul oli siin ka kinnisvarateema üks capt. Steve Morte, kes väidetavalt teenis ISAF-i koosseisus Afganistanis ja tahtis pärast pensilejäämist invetseerida Eestisse ja Pärnusse ca 10 milli taala, millest lubas mulle 30%
Oleksin pidanud talle otsima siiakanti sobivat kinnisvara. Ainuke asi, et sellele papile oleks ma pidanud Hispaaniasse ise järgi minema, sest selle ta sai sinna saata vaid Punase Ristiga ja miskid preestrid oleks selle raha mulle seal üle andnud jne jne bla-bla-bla. Ma vist kustutasin need kirjad ära, kuid täitsa naljakas oli ning tundus ka, et väga haritud inimese kirjutatud …Üles leidsin kirja, oli siiski alles
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Dear Raivo ,
Thanks for the email and regards to your reply.
I have seen the price of your property and I must surely buy it but first of all I have a confidential proposal/deal for you and this is very important and will benefit both of us as i intent to invest in your country. Before proceeding, let me introduce myself to you, I am Captain Steve Morte and i am a member of NATO-ISAF Task Force and Provincial Reconstruction Troops in Southern Afghanistan I want to inform you that I am interested in your service as i intend to invest in your country. It is in line with this business and family interest in your country that i contacted with. I have a very confidential and profitable business proposal for you. Please, read carefully.
Based on the United States legislative and executive decision to pull our troop out of here I have decided to contact you for this business opportunity and relationship. I want to inform you that I have in my possession the sum of Ten Million,Five Hundred Thousand United States Dollars(USD 10.5 million), which I got from crude oil deals in Iraq. I deposited this money with a Red Cross Agent informing him that I am making contact for the real owner of the money and it is under my power to present whoever that is the
beneficiary of this money.
I want to invest the money in a good business so that as soon as my service here ends I can live a well fulfilled life with my family in your country. However I need your advice to invest this money in the right business since I have not being into business though i love Real Estate business and investment. I am mainly concerned and interested in securing a good life and future for my two lovely daughters and therefore I shall require the service of a person who is trustworthy and sincere that I shall present as the beneficiary of the money and allowing you to invest for my Kids in the event anything happens to me here. I am an American and an intelligence officer, by the grace of God I have a 100% authentic means of transferring the money through diplomatic courier service. I just need your acceptance and cooperation all will be properly and legally done.
Due to the nature of where we are now i can only communicate through our military communication facilities that are secured so that nobody can monitor our e-mail. I will only reach you through e-mail, because telecommunications gadgets here are not secured and good, I just need to be sure and confirm whom I am dealing with.
I seek someone I could deal with on mutual trust and cooperation so that is why i contacted you to work with me as the receiving partner in your country where is secure. So, if you interested and accept, I will put you forward as the beneficiary of the money because as an active uniformed person on assignment I cannot be parading such an
amount so I need to present someone as the beneficiary as the red cross official directed me to.
Finally, dear friend I demand from you sincerity and understanding. However, if you are not interested do not reply to this email and please delete this message, if no response after 7 days I will then search for someone else. But, if you are interested, then let me know so we can proceed as time is very important to me. I wait for your contact details so we can go into action. By God’s grace in less than 5 working days, the money should have been in your position pending when my assignment finishes and i come over to meet you. As my deepest appreciation I will give to you 30% of the total sum and use 70% to provide better future for my kids because I know that it is not easy to render just assistance. I believe I am been fair enough to you for your assistance and cooperation as my receiving partner and trusted friend.
Get back to me immediately if you are interested in this business deal for further details.
Kindest regards,
Captain Steve Morte.
märts 4, 2011 at 7:11 p.l. #291973nightq
Memberolen kuulnud, et tihtipeale kasutatakse kirjades ka mõne vähetuntud spiooni või romaanikirjaniku tekste (fantaasialende), mida lihtsalt kopitakse, natuke muudetakse ning seejärel edasi saadetakse
AutorPostitusedViewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)- You must be logged in to reply to this topic.