Rinnalt surudes läheb üks käsi teisest ennem üles
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Rinnalt surudes läheb üks käsi teisest ennem üles
- This topic has 9 replies, 8 voices, and was last updated 17 years, 1 month tagasi by
Tasuja89.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 5, 2009 at 4:27 p.l. #16040
ants16
MemberKui rinnalt suruda pingi peal kangiga. Vahet pole kas negatiivselt, positiivselt või tavaliselt siis vasak käsi läheb umb 1 sek paremast käest ennem üles. Ja lõpus viimaste korduste ajal vasak käsi veel suudab kangi üles lükata, kuid parem mitte. Mida teha ?
jaanuar 5, 2009 at 4:29 p.l. #178001hunter
MemberÜKS KÄSI ON NÕRGEM, KUI TEINE.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 5, 2009 at 4:30 p.l. #178002Gasp
MemberKui rinnalt suruda pingi peal kangiga. Vahet pole kas negatiivselt, positiivselt või tavaliselt siis vasak käsi läheb umb 1 sek paremast käest ennem üles. Ja lõpus viimaste korduste ajal vasak käsi veel suudab kangi üles lükata, kuid parem mitte. Mida teha ?parem lihtsalt nõrgem veel, trenni peab tegema, küll ajaga ühtlustub see
jaanuar 5, 2009 at 4:32 p.l. #178003asdfghjkl
MemberKui rinnalt suruda pingi peal kangiga. Vahet pole kas negatiivselt, positiivselt või tavaliselt siis vasak käsi läheb umb 1 sek paremast käest ennem üles. Ja lõpus viimaste korduste ajal vasak käsi veel suudab kangi üles lükata, kuid parem mitte. Mida teha ?Üks õlavars on tugevam kui teine ilmselt. Endal sama probleem, eriti kui üsna maksimum iendast seerias annad, siis viimased kordused on vahel isegi ohtlikud, üks käsi jõuab kangi üles suruda, teine käsi ei jõua üles tulla, siis kang balansist väljas ja ohtlik.
Eraldi nõrgemat kehapoolt rohkem treenida ma ise ei usu heaks mõtteks olema, aga nii nagu on soovitatud küll. Ma pigem usuks-loodaks, et nõrgem pool ajapikku järgi areneb.
jaanuar 5, 2009 at 4:41 p.l. #178007ants16
MemberÜks õlavars on tugevam kui teine ilmselt. Endal sama probleem, eriti kui üsna maksimum iendast seerias annad, siis viimased kordused on vahel isegi ohtlikud, üks käsi jõuab kangi üles suruda, teine käsi ei jõua üles tulla, siis kang balansist väljas ja ohtlik.Eraldi nõrgemat kehapoolt rohkem treenida ma ise ei usu heaks mõtteks olema, aga nii nagu on soovitatud küll. Ma pigem usuks-loodaks, et nõrgem pool ajapikku järgi areneb.
Tänud soovituste eest
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga muidugi veits imelik mõelda, sest ma olen üle aasta trenni teind ja sellist nalja pole veel olnud. Aga no eks ma loodan siis et kõik laabub
jaanuar 5, 2009 at 4:43 p.l. #178008hunter
MemberAlusta puhtalt lehelt, võta mingi surumiskava vms. See aitab teist ka arendada ja nii peaks asi laabuma.
jaanuar 5, 2009 at 4:52 p.l. #178015Savage
Memberoli ka alguses nii aga nüüd balanseerunud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 5, 2009 at 5:13 p.l. #178026mc-getostyle
Membermul oli ka sama jama kindlasti on üks õlavars tugevam, kui teine ma soovitan sul raskust natuke alandada ja hakata jälgima tehnikat,eriti käte liikumist et nad võrdselt liiguks. Edu
jaanuar 5, 2009 at 6:26 p.l. #178042jaagok
MemberVõta oma tehnika nüüd käsile ja kontrolli , et mõlemad käed samaaegselt üles jõuaksid muidu pärast on jama ja üks rinnalihas suurem kui teine. Mul on vasak rinnalihas kõvvasti suurem kui parem ja vasak käsi on alati üleval parem vahest jupsib viimastel kordustel.
jaanuar 5, 2009 at 7:06 p.l. #178053Tasuja89
MemberPealkirjas väike näpukas – “enne”
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma soovitan vahelduseks hantlitega surumist, siis ei teki ebavõrdset koormust. Kui raskus mõlemal käel on võrdne, siis küll parem vasakule käele järgi ka jõuab.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.