Jõusaali külastaja.
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Jõusaali külastaja.
- This topic has 24 replies, 17 voices, and was last updated 17 years, 1 month tagasi by
KennyLumiste.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 3, 2009 at 8:25 p.l. #16021
Anonüümne
GuestEi tea kas see on minu viga, et jõusaalis treenides kannan tavaliselt plätusid ja särki ja lühikesi pükse ning treeningu ajal tavaliselt koorman end täisesti ära ning jalgad on üleni higised, mitte jalalaba, vaid kann. ja see imbub isegi läbi pükste, kui treenin kuskil pingi peal, siis sealt lahkudes on pink niiske
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väga ebameeldiv on see, et kas keegi ei tea kuidas sellest hoiduda nii et koormus trennis jääks samaks.
Vahet pole mis päev on, kas jala või ülakeha päev ikka on sama lugu.
Higistamise vastu kasutan kaenlaalustes enne trenni minemist higipulka, et higi ei haiseks. Ma ei kujuta ka ette kas mu kannikate pealt tulev higi haiseb, sest mul lõhna tajumine on üsna raske, sest mul tonitsiliit (mandlite põletik).
jaanuar 3, 2009 at 8:36 p.l. #177698elfjelinek
MemberEi tea kas see on minu viga, et jõusaalis treenides kannan tavaliselt plätusid ja särki ja lühikesi pükse ning treeningu ajal tavaliselt koorman end täisesti ära ning jalgad on üleni higised, mitte jalalaba, vaid kann. ja see imbub isegi läbi pükste, kui treenin kuskil pingi peal, siis sealt lahkudes on pink niiske
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Väga ebameeldiv on see, et kas keegi ei tea kuidas sellest hoiduda nii et koormus trennis jääks samaks.
Higistamise vastu kasutan kaenlaalustes enne trenni minemist higipulka, et higi ei haiseks. Ma ei kujuta ka ette kas mu kannikate pealt tulev higi haiseb, sest mul lõhna tajumine on üsna raske, sest mul tonitsiliit (mandlite põletik).
aga las mõni sõber nuusutab ja ütleb…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 3, 2009 at 8:46 p.l. #177700Hi
MemberMääri kanni peale ka seda higipulka …
jaanuar 3, 2009 at 8:51 p.l. #177701Madz
Memberaga las mõni sõber nuusutab ja ütleb…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Päris hea soovitus külalisele
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sa tahaksid kellegi higihaisu nuusutada?Mõtle kui keegi võtaks su peast kinni ja hõõruks su pead vastu higist kanni või tõmbaks kaenla alt läbi?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 3, 2009 at 9:10 p.l. #177708Alexander Andrusenko
ModeratorEi tea kas see on minu viga, et jõusaalis treenides kannan tavaliselt plätusid ja särki ja lühikesi pükse ning treeningu ajal tavaliselt koorman end täisesti ära ning jalgad on üleni higised, mitte jalalaba, vaid kann. ja see imbub isegi läbi pükste, kui treenin kuskil pingi peal, siis sealt lahkudes on pink niiske
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Väga ebameeldiv on see, et kas keegi ei tea kuidas sellest hoiduda nii et koormus trennis jääks samaks.
Proovi kanda lühikesi pükse, millel on sees võrkkiht. Vaevalt, et kuidagi muudmoodi probleemiga võidelda õnnestub, kui ainult kasudes teisi pükse, mis rohkem hingavad.
jaanuar 3, 2009 at 10:30 p.l. #177719Aken
MemberMandlite põletikuga teed nii kõvat trenni? Tahad südame ära rikkuda?
jaanuar 3, 2009 at 10:40 p.l. #177714tarmzz
MemberMandlite põletikuga teed nii kõvat trenni? Tahad südame ära rikkuda?Mina rikkusin ka südame ära nii.. Soovitan mandlioppi
jaanuar 3, 2009 at 11:21 p.l. #177725uuskas
MemberMina rikkusin ka südame ära nii.. Soovitan mandlioppiMis mõttes? kui pika aja peale rikkusid südame ja milles see väljendus?
Mandliopi sain alles aprilliks, septembris käisin arstil.
Ma pole veel kuskilt kuulnud, et treenida ei tohi kui see on. Mul see 2 aastat olnud, aga lihtsalt mu loll perearst ei osanud sel ajal siis arvata milles asi, siis kui kurguarstil käisin, enne seda perearstil jälle, ei osanud perearst kurkugi vaadata. kurguarst vaatas vaevalt 2 sek kui ütles et op tuleb teha.
Ja kui kõvasti tohib treenida siis? praelt treenin enamvähem normaalselt nii et lihased üle ei koormaks, seda tänu venitustele. Kaido leesmani kava järgi teen praelt 3x nädalas.
Muidu ma plaanisin suve alguseni kõvasti trenni teha et vormi saada.
Kas kuidagi kasvõi raha eest ei saaks eelisjärjekorda kurguopile vms? kui saab siis kust seda uurida saaks?
jaanuar 3, 2009 at 11:22 p.l. #177726uuskas
MemberProovi kanda lühikesi pükse, millel on sees võrkkiht. Vaevalt, et kuidagi muudmoodi probleemiga võidelda õnnestub, kui ainult kasudes teisi pükse, mis rohkem hingavad.Neid võrguga pükse ma just kasutangi et nagu sees on võrk ja väljas on kile.
jaanuar 3, 2009 at 11:42 p.l. #177729rainisk
MemberSaab ikka mandliopile eelisjärjekorras. Erakliinikutes tehakse mingi 2000-ga ära ja korras. Aga konkreetseid kontakte ei oska küll anda, ise käisin tasuta opil Tartus.
Aga proovi siis kanda teistsugusest materjalist pükse. Nt sellised mis pealt poleks kilest, vaid millestki mis rohkem hingab.
jaanuar 4, 2009 at 6:24 e.l. #177735toonus
MemberMis mõttes? kui pika aja peale rikkusid südame ja milles see väljendus?Mandliopi sain alles aprilliks, septembris käisin arstil.
Ma pole veel kuskilt kuulnud, et treenida ei tohi kui see on. Mul see 2 aastat olnud, aga lihtsalt mu loll perearst ei osanud sel ajal siis arvata milles asi, siis kui kurguarstil käisin, enne seda perearstil jälle, ei osanud perearst kurkugi vaadata. kurguarst vaatas vaevalt 2 sek kui ütles et op tuleb teha.
Ja kui kõvasti tohib treenida siis? praelt treenin enamvähem normaalselt nii et lihased üle ei koormaks, seda tänu venitustele. Kaido leesmani kava järgi teen praelt 3x nädalas.
Kas kuidagi kasvõi raha eest ei saaks eelisjärjekorda kurguopile vms? kui saab siis kust seda uurida saaks?
Suurtes linnades on tavaliselt pikad järjekorrad. Õemees käis Võrus mandliopil, sai mingi kahe nädalaga noa alla. Põlvas pidi ka suht kiiresti saama, uuri asja.
Ära nii kaua küll oota!
Kui võrguga püksid ei aita ja ikka higistad kõvasti, siis pane näiteks bokserid trennipükste alla, mis higi kinni peavad. Vähemalt ei määri masinaid!
jaanuar 4, 2009 at 10:47 e.l. #177748tarmzz
MemberMis mõttes? kui pika aja peale rikkusid südame ja milles see väljendus?Mandliopi sain alles aprilliks, septembris käisin arstil.
No mul kokku oli umbes 3 aastat mandlitega probleemid – tihti angiin, streptokoki tase kõrge. Viimasel aastal eriti angiini polnud otseselt, aga mandlid läksid tihti paiste. Tegin päris kõvasti trenni ka (jõusaali) ning mingi hetk tundsin, et süda tahab hommikuti seisma jääda… (nii nõrgalt kuidagi lõi). Mulle tehti ööpäevane pulsiuuring ja sellest selgus, et keskmine pulss oli 50, madalaim pulss magades 32 ning ärkvelolekus 37. (See oli 2008 kevadel). 2008 juulis lõikasin mandlid ära ning lootsin, et asi on lahenenud, kuid praegugi on pulss väga madal (umbes 50 stabiilselt) ning ka vererõhk on imelik.. vanasti oli 120/80 alati, kuid nüüd on mingi 110/50 vahepeal.. vahel on ülemine rõhk veel madalam.
Praegu teen ise päris palju trenni.. ei suuda lihtsalt ilma. Kuid jaanuaris lähen jälle kardioloogi juurde igaks juhuks.
Mandlilõikus tehti mul Fertilitases.. kurguarsti visiiti pidin ootama üle kuu, operatsiooni ainult nädala… Maksis natuke üle 3000.
jaanuar 4, 2009 at 10:48 e.l. #177749ergon
MemberEsiteks plätud ei ole trennijalanõud. Enne sellest aru ei saada kui jalg millalgi väga ebasobival momendil libiseb. Jätke plätud randa või sauna. Trennis käies tuleb kaasas hoida rätikut millega saab ennast pühkida ja iga korralikus saalis on paberit millega peab endajärel pingis puhtaks tegema.
jaanuar 4, 2009 at 12:49 p.l. #177776uuskas
MemberEsiteks plätud ei ole trennijalanõud. Enne sellest aru ei saada kui jalg millalgi väga ebasobival momendil libiseb. Jätke plätud randa või sauna. Trennis käies tuleb kaasas hoida rätikut millega saab ennast pühkida ja iga korralikus saalis on paberit millega peab endajärel pingis puhtaks tegema.No plätud on mulle väga mugavad ning seal jõusaalis kus ma käin pole kuskil võimalik libiseda nendega, vähemalt jalad hingavad mitte ei higista.
jaanuar 4, 2009 at 1:47 p.l. #177787antz
MemberNo plätud on mulle väga mugavad ning seal jõusaalis kus ma käin pole kuskil võimalik libiseda nendega, vähemalt jalad hingavad mitte ei higista.Su jalad libisevad plätude sees, mitte ei libise plätu põranda peal.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.