Skip to main content

kodune trenn valulike põlvedega

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » kodune trenn valulike põlvedega

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Autor
    Postitused
    glämm
    Member

Minul järgmine mure:

Nimelt olen juba aastaid vaevelnud põlvevalude käes. Valu hakkan tundma ainult siis, kui põlvedele langeb suurem koormus. Väiksemate koormuste puhul põlvevalu pole. Seega on üsna raske teha midagi, mis aitaks langetada kehakaalu ja trimmiks üldiselt kogu keha.

Kuna olen üsna kiire eluviisiga inimene ning trennisaaliks pole enamasti aega, sooviksin alustada koduse trenniga.

Tean, et olen suuteline õhtuti/hommikuti 30 min midagi tegema.

Kas oskab keegi ka kommenteerida, missugused trenasöörid oleks põlvedele kõige ohutumad, kuid aitaks samas kaalu langetada /keha ilusaks vormida?

Suured tänud ette!

Ott Kiivikas
    Member

Minul järgmine mure:

Nimelt olen juba aastaid vaevelnud põlvevalude käes. Valu hakkan tundma ainult siis, kui põlvedele langeb suurem koormus. Väiksemate koormuste puhul põlvevalu pole. Seega on üsna raske teha midagi, mis aitaks langetada kehakaalu ja trimmiks üldiselt kogu keha.

Kuna olen üsna kiire eluviisiga inimene ning trennisaaliks pole enamasti aega, sooviksin alustada koduse trenniga.

Tean, et olen suuteline õhtuti/hommikuti 30 min midagi tegema.

Kas oskab keegi ka kommenteerida, missugused trenasöörid oleks põlvedele kõige ohutumad, kuid aitaks samas kaalu langetada /keha ilusaks vormida?

Suured tänud ette!

Kas liigesetoitu oled tarbinud? Kodus sobib paremini teha aeroobset treeningut, soovitan koju mureteseda velotrenazööri ja sellel treenida. Põlved ei tohiks seal ka tunda anda. Mul on 10 aastat juba põlvedega probleeme olnud, kuid treenida saan ikka, pean vahepeal koormust ka sellepärast vähendama, eriti kangiga kükkides.

Kogu keha treenimiseks sobiba ka sõudeergomeeter, seal saab ülakeha ka koormust, ülakea treenimiseks piisab juba reguleeritavatest hantlitest, saab teha igale lihasrphmale harjutusi.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.