Liigesed
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Liigesed
- This topic has 8 replies, 3 voices, and was last updated 17 years, 1 month tagasi by
wola.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 1, 2009 at 3:32 p.l. #15997
wola
MemberTere,
Küsimus selline, et põlve liigesed veidi ragisevad. See pole selline ragin, et oleks kõrvaga kuulda, lihtsalt kui käsi põlvele panna ja jalg sirgeks sirutada, siis on tunda kerget raginat, mõlemas põlves. Valu ei tee. Siiani pole aga jalapäeval kasutanud sidemeid. Peaks need endale ehk hankima? Samas pole midagi hetkel kurta teiste liigeste tööle. Kõik toimib. Küsimus on: kas on vajadust hakata tarvitama glükosamiini või on see pisike ragin põlvedele tavaline nähtus? Kasutasin ka otsingut, aga ei leidnud täpselt sellist olukorda nagu mul on…
Tervitades,
jaanuar 1, 2009 at 3:40 p.l. #177268Alexander Andrusenko
ModeratorKas see on sul vanasti ka olnud nii või hiljuti tekkis? Mul on näiteks eluaeg nii olnud..
jaanuar 1, 2009 at 3:43 p.l. #177271wola
MemberKas see on sul vanasti ka olnud nii või hiljuti tekkis? Mul on näiteks eluaeg nii olnud..Ausaltöeldes ma ei tea täpselt, sest pole seda enne niimoodi jälginud, aga ma kaldun arvama, et terve elu nii olnud. Enne aktiivsemat jõusaalis käima hakkamist olen tegelenud järjepidevalt 15 aastat spordiagaldega, millel on otsene koormus jalgadele (karate, korvpall, kickboxing).
jaanuar 1, 2009 at 3:49 p.l. #177275ROtter
MemberTere,Küsimus selline, et põlve liigesed veidi ragisevad. See pole selline ragin, et oleks kõrvaga kuulda, lihtsalt kui käsi põlvele panna ja jalg sirgeks sirutada, siis on tunda kerget raginat, mõlemas põlves. Valu ei tee. Siiani pole aga jalapäeval kasutanud sidemeid. Peaks need endale ehk hankima? Samas pole midagi hetkel kurta teiste liigeste tööle. Kõik toimib. Küsimus on: kas on vajadust hakata tarvitama glükosamiini või on see pisike ragin põlvedele tavaline nähtus? Kasutasin ka otsingut, aga ei leidnud täpselt sellist olukorda nagu mul on…
Tervitades,
Glükosamiini + kondroitiinsulfaati sisaldavate toidulisandite kasutamine on alati kõigile kasulik.
jaanuar 1, 2009 at 3:54 p.l. #177278wola
MemberGlükosamiini + kondroitiinsulfaati sisaldavate toidulisandite kasutamine on alati kõigile kasulik.Kas Te arvate, et see on juba sobilik kasutamiseks noorsportlasele? Kui hakkan täna võtma, siis ei oleks ju soovituslik glükosamiini tarbimist lõpetada, vaid jäädagi seda ka tulevikus igapäevaselt tarbima?
jaanuar 1, 2009 at 4:14 p.l. #177282ROtter
MemberKas Te arvate, et see on juba sobilik kasutamiseks noorsportlasele? Kui hakkan täna võtma, siis ei oleks ju soovituslik glükosamiini tarbimist lõpetada, vaid jäädagi seda ka tulevikus igapäevaselt tarbima?Kõik, mis liigub, see kulub. Igapäevaselt aastaringi ei ole just vaja võtta, neid toidulisandeid võetakse kuuridena. Loe pikemalt:
jaanuar 2, 2009 at 9:12 e.l. #177385wola
MemberKõik, mis liigub, see kulub. Igapäevaselt aastaringi ei ole just vaja võtta, neid toidulisandeid võetakse kuuridena. Loe pikemalt:Tänud informatiivse lingi eest. Küll aga polnud seal kahjuks mainitud nimetatud toidulisandi kuurilisest tarvitamisest. Mis intervalliga seda võetakse ning millised on kogused?
jaanuar 2, 2009 at 11:08 e.l. #177407ROtter
MemberTänud informatiivse lingi eest. Küll aga polnud seal kahjuks mainitud nimetatud toidulisandi kuurilisest tarvitamisest. Mis intervalliga seda võetakse ning millised on kogused?Toime algab 1-2 nädala pärast ning soovitatakse toidulisandit kasutada 3-kuuliste kuuridena ning võib korrata 2-kuuliste intervallidena või valusümptomite taasilmnemisel. Profülaktiline kogus on 500 mg päevas. Purgis on 60 tbl.
Ravi eesmärgil on kogused suuremad, aga profülaktikaks piisab eelöeldust.
jaanuar 2, 2009 at 4:10 p.l. #177483wola
MemberToime algab 1-2 nädala pärast ning soovitatakse toidulisandit kasutada 3-kuuliste kuuridena ning võib korrata 2-kuuliste intervallidena või valusümptomite taasilmnemisel. Profülaktiline kogus on 500 mg päevas. Purgis on 60 tbl.Ravi eesmärgil on kogused suuremad, aga profülaktikaks piisab eelöeldust.
Suured tänud ning head 2009. aasta jätku!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.