Skip to main content

Looma hormoonid…

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Looma hormoonid…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • Autor
    Postitused
    biic50
    Member

kas keegi tarvitab neid või oskab rääkida midagi neist? Clenbuteroli pidavat kasutatama loomadel kuuldavasti liha kasvatamisex ja hormoonidega ju kasvatataxe vist loomadel liha ained peax ju samad olema aint et kogused suuremad ja odavamad tõenäoliselt?

biic50
    Member

kas kellegil on kogemusi?

biic50
    Member

liha loomadel kasvatataxe liha ka ju igasugu ainetega ja jõusööda ja hormoonidega aga ilma et nad end liigutama peax ja kasvavad…ise ma muidugi ei tea loomakasvatusest midagi sel teemal…

Anonüümne
    Guest

no söö siis loomade jõusööta ja vaata mis juhtub.

biic50
    Member

loll jutt, sa ei saand aru!

biic50
    Member

mix sul siuke imelik nimi on mis see peax tähendama mingi pohemlane oled vä?

biic50
    Member

võimsamad, odavamad?

punamtsike
    Member

tead piiks sa oled natuke kõva peaga, mina soovitaksin sulle hoopis tibustarterit. Vat see kollase jahukotiga, vet apteegis on saadaval mingi 170 kr on 5 kg ja see on väga kvaliteetne kraam, no vaata kus tibud hakkavad massi võtma ja need on tibud, mõtle kui veel vahel natuke trenni ka teed, varsti ei mahu kõik see specken tuppa ära.

biic50
    Member

punamütsike küll sa oled tarkpea kas oled linnukasvataja?

White
    Member

tõesti, piits, pane seda ka veel mis sigadele söödetakse äkki saad oma biitsepsi varsti 70 peale:)

punamtsike
    Member

mul ei ole midagi su isiku vastu. aga samas ajab su steroidijutt ilgelt pasa keema. ja ma pole ainuke. püüa vähe ennast talitseda mees. seda foorumit loevad ka paljud algajad ja kui sina kukud siin risustama et ilma steroiditeta ei saa jne siis pole ime et eesti kulturism persekukund on. vot see ajab eriti Vihale IF YOU KNOW WHAT I MEAN.

hatebreed
    Member

Clenbuterol`i kasutatakse ka astam raviks. Üledoseerimisel võib saabuda äkksurm nii et ära selle värgiga jamama hakka

biic50
    Member

ka see pole uudis olen lugend jah

Musclehez
    Member

loomadel jah hormoonidega vist kasvatataxe ja ventipulmiiniga(clenbuterol) olex vaja jah neid võimsamaid ained siis kasvax kah kust saax?

VendBarbar
    Member

Kuulge kutid, mida te kirjutate, küll on vaja süüa Tallegist ostetud munavalge pulbrit, küll loomahormoone, küll lihtsalt steroidirämpsu. Kas tõesti on nii olulised need mõnedsajad kroonid või kiire lihase kasv,et on vaja ajada sisse mingeid odavaid alternatiivseid rämpse. Parem maksa rohkem ja söö seda,mis õige. Lõppkokkuvõttes maksab ju sinu enda tervis kah midagi ja lihas kasvab aastatepikkuse töö tagajärjel.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.