Skip to main content

kogused-kui palju miskit

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » kogused-kui palju miskit

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Autor
    Postitused
    biic50
    Member

kui palju nandroloni nädalas ja mitu metani tablakat päevas on norm et östrogeenix ei muutux hormoonid?aromatiseeruvad nad rsvkoes östrogeenix seega rohkem vist rasvastel tyypidel? kui pikk peax kuurivahe olema minimaalselt?mis spetsjalistid arvate sis?

TANK
    Member

No kui sa metaani ja muid anaboolikuid kasutad siis pole ka ime et su biic üle 50cm on.

biic50
    Member

kes tahab natukenegi lihast kasvatada siis ma arvan et ilma ei tule midagi , paaril esimesel aastal aint tuleb hiljem midagi eriti, ka nendega ei tule suurt imet

joey
    Member

tahet peab olema, tahe on kõige tähtsam…kui seda pole ei saavutagi miskit

biic50
    Member

tahet peab olema jah aga keha keemia peab olema arengux soodne muidu tahtest ei piisa

punamtsike
    Member

tuleb kurbusega tunnistada, et sina biic oled omadega totaalselt p***ses. kõik algab mõtlemisest. ja sinul on see 100% vale. nagu ma aru saan oled sa ülekaaluline. tarbid oma äranägemise järgi igast saasta jne. sinust on mul pohh aga su südamest hakkab küll kahju. väntamas oled viimasel ajal käind?

PS: mis asi see nn keemia on. 9 klassi keemiatunnis sai õpitud, et iga inimene on kui liikuv keemiakombinaat. meie kõigi – sina kaasaarvatud – kehades leidub isegi kulda.

biic50
    Member

süda on mul väga heas korras kontrollitud aind vererõhk kõrge nagu kõigil kes raskejõustikuga tegelevad ja keemia ma saan sust aru aga peame keemia all silmas retseptiravimeid mida pole käsimüügis näitex anaboolsed steroidid somatotropin,clen ,efedrin jm mis on keelatud ained ex taipad?

punamtsike
    Member

misiganes. kas sa võistlustel oled käinud. tegeled sa asjaga tõsiselt. kui mitte siis milleks sulle need ained. lihtalt hobikorras tervist tappa.

biic50
    Member

olen käind mõni aasta tagasi kulturismis ka rammumehel ja treenind 6-7 aastat

Ott Kiivikas
    Member

Ega ei oska ka muud öelda kui biic, sinu väärtushinnangud on väga paigast ära, kus kohas on need tugevad võistlejad, kes valmistuvad sinu moodi võistlusteks süüs odavat saast, nagu keemia ja odav valk, tulemus on see et laval ja võistlustel me neid ei näe.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.