Skip to main content

Otile: Miks tasub kreatiini tarvitamist võimalikult

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Otile: Miks tasub kreatiini tarvitamist võimalikult

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    TANK
    Member

Miks tasub kreatiini tarvitamist võimalikult edasi lükata??? Ja miks alaealistel ei ole kreatiin soovitav? Ise ei ole ma alaealine ja ei kasuta ka veel aga tahaks lihtsalt teada.

tobler
    Member

kreatiin on viimane trump tagataskus, seda on ta ka kusagil varem minuarust maininud.

joey
    Member

eks ta umbes ole jah nii, et algul treenid lihtsalt tavatoidu peal või sheik ainult peale trenni, siis sheike juba rohkem ja aja mõõdudes lõpuks trump kreatiin. Aga mõni läheb veelgi üle steroidide peale

biic50
    Member

kreatiini võib igakell syya ei pea mingit vanust ootama kreatiin on ju looduslik aine mida leidub kõigil lihastes kellel on madalam see tase sel pidi kreatiini tarbimine rohkem kasu andma mõnel kõrgem siis polevat kreatiinist suurt tolku mingi ime aine ta pole teda leiduvat kalas -heeringas , a metan jm sterodid on tõhusamad ma arvan, kreatiini võib proovida a see raharaiskamine rohkem

joey
    Member

seda küll, see on täiesti ohutu aga seda kasutatakse hiljem, et anda seda kasvupurset, mis oli varem ja mis hakkab vaikselt ära kaduma. ehk saate aru mida mõtlen…las Kiivikas ise seletab seda värki, ega ma ka eriti ei tea…andsin oma arvamuse.

Ott Kiivikas
    Member

Kõige alguses, soovitan kasutada valgubaasil tooteid ( Whey Lemon ja Protein No 1), samuti süüa valgurikast tavatoitu ja tulemused ei jää tulemata. Kreatiiniga peaks ootama päris algaja, sest hiljem on raske mingit uut effektiivset meetodit kas siis treeningul või toitumises rakendada. Ise kasutasin kreatiini peale 3,5 aastast treenimist esmakordselt, varem lihtsalt ei liikunud seda kraami see oli 1997 akevadel.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.