Skip to main content

kaalulangetus/rasvapõletus???

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » kaalulangetus/rasvapõletus???

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Autor
    Postitused
    Kukatiina
    Member

Tahaks paarist liigsest kilost lahti saada. Teen kaks korda nädalas aeroobkat ( ligi tund) ja kaks korda või kolm korda nädalas kepikõndi ( ligi 12 kilomeetrit). Kas rasvapõletust soodustavad ained aitaksid kiirendada kaalu kaotust? Ja mis tooteid soovitaksite. Suur dieedi pidaja ma ei ole aga ei pea ennast ka õgardiks. Minu viga on see, et võin päev otsa olla söömata ja siis õhtul söön aga mitte palju.

raino6
    Member

Tahaks paarist liigsest kilost lahti saada. Teen kaks korda nädalas aeroobkat ( ligi tund) ja kaks korda või kolm korda nädalas kepikõndi ( ligi 12 kilomeetrit). Kas rasvapõletust soodustavad ained aitaksid kiirendada kaalu kaotust? Ja mis tooteid soovitaksite. Suur dieedi pidaja ma ei ole aga ei pea ennast ka õgardiks. Minu viga on see, et võin päev otsa olla söömata ja siis õhtul söön aga mitte palju.

Ega dieet ju ei tohigi seisneda enese näljutamises. Ma arvan et nende rasva põletavate ainete asemel võiksid pigem omale paika panna väheke kindlamad söömaajad ja jälgima, et saaksid toitaineid õigetes kogustes ja ainult seda, mida vaja.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.