Skip to main content

mis harjutust?

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Autor
    Postitused
    Mark00
    Member

õhtust,millist harjutust teha kodus käsipommiga 24kg,mis treeniks õlgu,biitsepsit? palju seeriat?

timo116
    Member

sangpommiga rebimist peakohale…hea harjutus…tõukamine ka…

MWEchamp
    Member

oleneb selles kas tahad teha seda jõu või lihase eesmärgil. Jõu jaoks soovitaksin nt 6 kordust 2-3 seeriat, lihase jaoks aga 8 kordust 3-4 seeriat. Targemad parandagu.

Toivo295
    Member

Pane google otsingusse kettlebell exercises/workout/routine ja peaksid sealt päris häid lehekülgi leidma.

oleneb selles kas tahad teha seda jõu või lihase eesmärgil. Jõu jaoks soovitaksin nt 6 kordust 2-3 seeriat, lihase jaoks aga 8 kordust 3-4 seeriat. Targemad parandagu.

Irw. Arvad, et kui ta jõuab teha 8 kordust, aga teeb ainult 6, siis saab hullult tugevaks?

timo116
    Member

Pigem mõlema käega 3xmax…kasulikum…

MWEchamp
    Member

Irw. Arvad, et kui ta jõuab teha 8 kordust, aga teeb ainult 6, siis saab hullult tugevaks?

Soovitad siis äkki mingi parema variandi?

Soovitad siis äkki mingi parema variandi?

Tal on üks ainuke sangpomm, mille raskust muuta ei ole võimalik, nagu ma aru olen saanud. Tal ei ole mingeid variante. Teeb nii palju, kui jõuab. Jõudu treenivad raskused, mitte korduste vahemik. See, et sa poollõdvalt 3-seid seeriaid tegema hakkad, ei tee sind tugevaks.

MWEchamp
    Member

Palun väga vabandust, mul jäi see täielikult kahe silma vahele. Ma üldse ei mõtlenud selle peale et ta ei saa ju raskust lisada. Veelkord minu poolsed vabandused.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.