väsimus/jõu puudus
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » väsimus/jõu puudus
- This topic has 6 replies, 4 voices, and was last updated 17 years, 1 month tagasi by
Alfonze.
-
AutorPostitused
-
detsember 15, 2008 at 2:19 p.l. #15854
ants16
MemberMul on vahest 1-2x kuu jooksul nii et lähen trenni ja mitte midagi teha ei suuda, jõud on täiesti algelisel tasemel ja ka motivatsioon puudub. Kas on mõtet see päev ikka lõpuni pingutada, või loobuda ja järgmine päev välja puhanuna uuesti proovida? Kas kellegil on veel ette tulnud sellist sorti probleemi?
detsember 15, 2008 at 2:26 p.l. #175200subertoz
MemberMitmenda järjestikkuse treeningpäevaga tegemist? Kuidas on olnud antud päevadel toitumine ning äkki väsimus muudest tegevustest? Põhjuseid võib palju olla.
detsember 15, 2008 at 2:32 p.l. #175203asdfghjkl
MemberMis päevadel ja mitu trenni on eelnevalt sellisele väsimuse-tundega päevale eelnenud?
Kui oled 3 järjestiksut päeva trenn iteinud, siis neljandal päeval on täitsa oodatav, et peaks puhkust võtma ja tunned end väsinuna ikkagi trenni minnes.
See väsimuse-jõuetuse asi annab ka treenida/kohandada kehale, kui ajapikku suurendad järjestikuste trennide hulka, siis ajapikku ka kohaned sellega, inimene harjub kõigega.
Olen teinud 3 trennipäeva järjest ja kolmandal päeval end väga rihmana tundnud, kolmanda päeva trenn ebakvaliteetne. Olen võtnud puhkust veidi ja uuesti taluvus-läve katsetanud ja olen 4 trenni järjest teinud ja viiendal päeval lõpuks jõuetust mitte tundnud enam, sedalaadi tugev vastupidav tunne muidugi nädal-kaks kestab, siis kolmandal nädalal juba hakkad ise tunentama, et oled läve ületamas, siis kergelt puhkad-korrigeerid taas, tuleb õppida ennast paremini tunnetama.
detsember 15, 2008 at 2:35 p.l. #175204ants16
MemberMa käin tavaliselt 3x nädalas, aga seekord juhtus nii et, pärast rasket selja päeva kohe rinnapäev otsa, ehk oli selles viga.
detsember 15, 2008 at 2:40 p.l. #175205Alfonze
MemberPäris nii ka ei saa võtta, et kindlalt peab trennist puhkepäev olema, saab ju teha taastavat trenni mis on hoopis mingi teine asi (sörk, ujumine, ratas, sõudmine vms). Minul oli novembris 2 vaba päeva ja ennem seda eelnevatel kuudel 4 ja nii juunist alates (ennem juunit oli 5x nädalas trenn). Dets tuleb 1 vaba päev, sest saal on kinni:-P Aga mul on kava neljaks ja ülejäänud aeroobsepäevad, kus teen rahulikult ja taastun. Siiani ei tunne et ei jaksaks ja peaks vaba päeva võtma, samas kui iga päev teha jõusaali täie tambiga, siis muidugi asi teine.
detsember 15, 2008 at 5:28 p.l. #175237ants16
MemberPäris nii ka ei saa võtta, et kindlalt peab trennist puhkepäev olema, saab ju teha taastavat trenni mis on hoopis mingi teine asi (sörk, ujumine, ratas, sõudmine vms). Minul oli novembris 2 vaba päeva ja ennem seda eelnevatel kuudel 4 ja nii juunist alates (ennem juunit oli 5x nädalas trenn). Dets tuleb 1 vaba päev, sest saal on kinni:-P Aga mul on kava neljaks ja ülejäänud aeroobsepäevad, kus teen rahulikult ja taastun. Siiani ei tunne et ei jaksaks ja peaks vaba päeva võtma, samas kui iga päev teha jõusaali täie tambiga, siis muidugi asi teine.Aga jõudu tuleb ilusti juurde, kui 2x aeroobset teed?
detsember 15, 2008 at 7:09 p.l. #175261Alfonze
MemberSee aasta on mul jõunäitajad koos kaaluga korralikult langenud, eriti baasharjutustes, muudes asjades on isegi mõningane areng. Vastupidavus on muidugi meeletult arenenud ja samuti liigeste seisukord. Eks kõik on eesmärkides kinni, teen millalgi massiperioodi kui keha on kaluga harjunud, näis siis kas taastuvad endised jõunäitajad või mitte.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.