Baruto
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Baruto
- This topic has 21 replies, 18 voices, and was last updated 17 years, 1 month tagasi by
Vägivaldur.
-
AutorPostitused
-
detsember 10, 2008 at 11:47 p.l. #15797
aries
Member“Meil käib söömine ala juurde nagu maadleminegi,” ütleb 197 sentimeetri pikkune ja 180kilone vägilane Baruto. “Sööme kaks korda päevas, nii pidi kõige rohkem kehakaalu lisanduma.”
Sl õhtulehes ytles Baruto sedasi siis.
Kas see 2 korda päevas söömine tõesti annab k6ige rohkem kehakaalu? Miks jõusaalikad 6 korda päevas söövad?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 11, 2008 at 6:42 e.l. #174525dirty scorpion
Membervõrdle Ott Kiivika ja Baruto välimust
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> siis saad teada miks kulturistid ~6x päevas söövad.detsember 11, 2008 at 6:58 e.l. #174526daemonium
Member“Meil käib söömine ala juurde nagu maadleminegi,” ütleb 197 sentimeetri pikkune ja 180kilone vägilane Baruto. “Sööme kaks korda päevas, nii pidi kõige rohkem kehakaalu lisanduma.”Sl õhtulehes ytles Baruto sedasi siis.
Kas see 2 korda päevas söömine tõesti annab k6ige rohkem kehakaalu? Miks jõusaalikad 6 korda päevas söövad?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Annab.Ja mitte lihtsalt “kaalu” vaid PEKKI.
Omal ajal (kahjuks) enda peal proovitud.
detsember 11, 2008 at 8:41 e.l. #174537elfjelinek
Member“Meil käib söömine ala juurde nagu maadleminegi,” ütleb 197 sentimeetri pikkune ja 180kilone vägilane Baruto. “Sööme kaks korda päevas, nii pidi kõige rohkem kehakaalu lisanduma.”Sl õhtulehes ytles Baruto sedasi siis.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hommikusööki ei sööda üldse, ainult lõunal ja õhtul,see teeb ainevahetuse väga aeglasks ja kõik ladestub
detsember 11, 2008 at 3:36 p.l. #174604aries
Memberokei.
aga kui ma ise 66kg 184cm, täitsa heas vormis olen, siis ei tasuks seda proovida?
päris 6llekõhuga vend ma nyyd ei hakka ju välja nägema, kui 75kg tahan saavutada (e siis 9kg kaalu t6usu) ja regulaarselt trenni teen?
detsember 11, 2008 at 5:59 p.l. #1746121Dhit
MemberEga sa siis lihast ka väga juurde ei saa…
Ühe toidukorraga kasutab keha ära teatavasti väikese koguse proteiini. Nii et 2x ~35g? päevas on liiga vähe.
detsember 11, 2008 at 6:06 p.l. #174613big poppa pump
Memberokei.aga kui ma ise 66kg 184cm, täitsa heas vormis olen, siis ei tasuks seda proovida?
päris 6llekõhuga vend ma nyyd ei hakka ju välja nägema, kui 75kg tahan saavutada (e siis 9kg kaalu t6usu) ja regulaarselt trenni teen?
Ei tasuks jah.
Ainevahetus saab päris hea põntsu sellest.
detsember 11, 2008 at 7:32 p.l. #174620ErvinT
Membervb 1 söömaaeg on tal 4 tunni pikkune ja Mc Donaldsis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 11, 2008 at 8:03 p.l. #174628pintje
Membera huvitav miks need sumokad üldse nii pekised olema peavad? sellest ma saan aru, et massi on vaja, et teine välja tõugata, aga miks neil see mass lihastest ei tohi tulla? see 180 kilo oleks ju lihaste abil ka saavutatav nii pikal mehel…
detsember 11, 2008 at 8:14 p.l. #174630Capricorn
Membersee 180 kilo oleks ju lihaste abil ka saavutatav nii pikal mehel…Nii palju kindlasti ei oleks võimalik.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 11, 2008 at 8:14 p.l. #174631Raivo Piiber
Membera huvitav miks need sumokad üldse nii pekised olema peavad? sellest ma saan aru, et massi on vaja, et teine välja tõugata, aga miks neil see mass lihastest ei tohi tulla? see 180 kilo oleks ju lihaste abil ka saavutatav nii pikal mehel…On sul aimu, kaua läheks aega, et kasvatada endale mitukümmend kilo lihaseid?
Sumo on ülikontaktne ala ning seda pekikihti on vaja ka tugevate, kehasse (rindkeresse) tulevate löökide talumiseks. Ka on suurt massi vaja, saavutamaks eelist stardikiirendusel.
detsember 13, 2008 at 9:26 p.l. #174951VDO
MemberOn sul aimu, kaua läheks aega, et kasvatada endale mitukümmend kilo lihaseid?Sumo on ülikontaktne ala ning seda pekikihti on vaja ka tugevate, kehasse (rindkeresse) tulevate löökide talumiseks. Ka on suurt massi vaja, saavutamaks eelist stardikiirendusel.
Suur mass on puudus stardikiirendusel. Siis peaks seda veel suurema jõuga kompenseerima. Siit ka küsimus – kui sumomaadleja nüüd kasvataks oma lihasprotsendi maksimaalseks võimalikuks sellest 180kg (eirates ühiselu reegleid, toidulauda ja treenides jõusaalis), siis kas ta saaks “tavaliste” sumomaadlejate ees märgatava eelise?
detsember 13, 2008 at 9:32 p.l. #174954Raivo Piiber
MemberSuur mass on puudus stardikiirendusel. Siis peaks seda veel suurema jõuga kompenseerima. Siit ka küsimus – kui sumomaadleja nüüd kasvataks oma lihasprotsendi maksimaalseks võimalikuks sellest 180kg (eirates ühiselu reegleid, toidulauda ja treenides jõusaalis), siis kas ta saaks “tavaliste” sumomaadlejate ees märgatava eelise?Profisumos ei ole reeglite eiramine võimalik ning ka puuduvad seal kaalukategooriad. Amatöörumos pole selline mass vajalik, kuna seal on kaalukategooriad nagu tavamaadluses, va muiduig raskekaal. Ja selle suure massi panebki liikuma suur lihasjõud, seega kiirendus on neil vendadel vägev, soovitan mitte proovida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 13, 2008 at 9:46 p.l. #174956VDO
MemberTeoretiseerin veel edasi. Kui panna kokku 130 kg profimaadleja ja noh, näiteks Coleman. Viimasel on toorest jõudu kindlasti rohkem kui vastasel. Kas siis tal oleks suurema jõu ja kiirendusega oleks edu või saavad otsustavaks siis juba sumomaadleja tehnilised oskused?
jaanuar 4, 2009 at 11:10 p.l. #177874Peyote
MemberBaruto natuke teist masti vennike ju,aga ikkagi päris ohtlik poiss
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.