Mida on halba valkude ületarbimises ja süsikate vähesuses dieedi ajal
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Mida on halba valkude ületarbimises ja süsikate vähesuses dieedi ajal
- This topic has 27 replies, 14 voices, and was last updated 16 years, 9 months tagasi by
belvedere.
-
AutorPostitused
-
mai 2, 2009 at 4:39 p.l. #15794
tzikel
MemberPalju on räägitud valkude ja rasvade rohkest dieedist ja et sooovitatav vähe süsikaid.Kuid mida teeb dieedi ajal halba kui enamus toiteainetest valk,normaalselt rasva ja minimaalselt süsikaid.Mis oleks yldse maksimum soovitatav valgu kogus päevas.Mis oleks minimaalne süsikate kogus päevas.
mai 2, 2009 at 4:48 p.l. #194011ROtter
MemberPalju on räägitud valkude ja rasvade rohkest dieedist ja et sooovitatav vähe süsikaid.Kuid mida teeb dieedi ajal halba kui enamus toiteainetest valk,normaalselt rasva ja minimaalselt süsikaid.Mis oleks yldse maksimum soovitatav valgu kogus päevas.Mis oleks minimaalne süsikate kogus päevas.I. Otsus ütles selle kohta nii: ” Ka antiikmööbliga on võimalik ahju kütta.”
mai 2, 2009 at 4:51 p.l. #194012helenk88
Membermai 2, 2009 at 4:54 p.l. #194013Goleteral
MemberI. Otsus ütles selle kohta nii: ” Ka antiikmööbliga on võimalik ahju kütta.”Irv, päris andekas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 2, 2009 at 7:43 p.l. #194036Sir
MemberI. Otsus ütles selle kohta nii: ” Ka antiikmööbliga on võimalik ahju kütta.”Eks ta ole jah
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga no kui inimesel antiikmööblit vabalt käes, siis eks vist sooja saab ikka laias laastus ühtmoodi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 2, 2009 at 8:10 p.l. #194039rinaldo
MemberKunagi sai ise kah antiikmööbliga ahju köetud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 2, 2009 at 8:19 p.l. #194040Samakamees
MemberMu ahjule väga meeldib(loe maitseb) antiikmööbel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 2, 2009 at 9:16 p.l. #194044joker
MemberIlmselt suurest ülemõtlemisest saab ka peavalu vms.
mai 3, 2009 at 4:32 e.l. #194064Aile
MemberIlmselt suurest ülemõtlemisest saab ka peavalu vms.Valkude yletarbimisel on omad tagaj2rjed
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …ja hoidku taevas selle eest, et me minetame m6tlemisv6ime. Liiga v2he sysivesikuid meie dieedis v6ib muidugi luua selleks soodsa pinnase
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen aastaid valke yle tarbinud. Mis siis juhtus?
Unustamised
Tasakaaluh2ired
2rrituvus
Pigmendilaigud
Akne
Yles88mishood
Vahest n2gin unes leiba
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Toitumine peab olema tasakaalus. Ketogeenne dieet annab kyll kiiresti tulemust, kuid pikalt ma seda kyll ei soovitaks. Kui tavainimene kipub liialt tarbima tyhje kaloreid siis kulturisti probleemiks on liigne happelisus. Toorest ja v2rsket syyakse liiga v2he. Kypsetatud ja muidu t88deldud valkude osakaal on liiga suur.
mai 3, 2009 at 4:54 e.l. #194070ROtter
MemberValkude yletarbimisel on omad tagaj2rjed
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …ja hoidku taevas selle eest, et me minetame m6tlemisv6ime. Liiga v2he sysivesikuid meie dieedis v6ib muidugi luua selleks soodsa pinnase
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Olen aastaid valke yle tarbinud. Mis siis juhtus?
Unustamised
Tasakaaluh2ired
2rrituvus
Pigmendilaigud
Akne
Yles88mishood
Vahest n2gin unes leiba
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Toitumine peab olema tasakaalus. Ketogeenne dieet annab kyll kiiresti tulemust, kuid pikalt ma seda kyll ei soovitaks. Kui tavainimene kipub liialt tarbima tyhje kaloreid siis kulturisti probleemiks on liigne happelisus. Toorest ja v2rsket syyakse liiga v2he. Kypsetatud ja muidu t88deldud valkude osakaal on liiga suur.
Peavalud
Energia vähesus
Ja kõige suurem probleem on tõesti liigne happelisus oma tagajärgedega (Ca eritumine uriiniga, rasvumine sic! ).
mai 3, 2009 at 5:07 e.l. #194071Aile
MemberPeavaludEnergia vähesus
Ja kõige suurem probleem on tõesti liigne happelisus oma tagajärgedega (Ca eritumine uriiniga, rasvumine sic! ).
Jah
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Energia v2hesust ma maskeerisin j2rjest kasvava kohvi tarbimisega (inimene harjub k6igega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ).Suur t2nu toetamast!
mai 3, 2009 at 5:13 e.l. #194074ROtter
MemberJah
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Energia v2hesust ma maskeerisin j2rjest kasvava kohvi tarbimisega (inimene harjub k6igega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ).Suur t2nu toetamast!
Tubli tüdruk!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kohvi joomine viib ka Ca välja.
mai 3, 2009 at 5:30 e.l. #194077joker
MemberNo aga sööge siis rohkem kui kõtu tühjaks jääb ometigi

Kui me räägime siin 100g valgust päevas ja 0 süsivesikust ja 0 rasvast, 0 rohelist jne – siis ilmselt ka sellised kõrvalnähud tekivad.
Tavaliselt on selliste exteemste dieetide “kõrvalnäht” ka 500-600 kalorit päevas.
Ära joo kohvi, süda jääb haigeks, ära söö valku, magu läheb tuksi, ärs söö suhkurt, sääsed tulevad kallale, ära söö süsivesikuid, lähed paksuks, ära söö rasva, tekib kolesterool, ära tee liiga palju trenni, süda saab liigse koormuse ja liigesed … tuleb minna üle päikeseenergiale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma lähen nüüd õue end laadima – ilus päike …mai 3, 2009 at 5:39 e.l. #194079Aile
MemberTubli tüdruk!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kohvi joomine viib ka Ca välja.
Palju neid asju on, mille kohta me teame, et ei tohiks…aga ikka teeme
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks ma lootsin, et minu massides kohupiima tarbimine korvab k6ik puuduj22gid… (v2hemalt 250 g p2evas…vahest rohkem).
Huvitav on see, et kohvi tarbin ma ikkagi, kohupiima s88n v2ga harva, kuid Ca pilt tundub palju parem olevat
mai 3, 2009 at 5:54 e.l. #194081Aile
MemberNo aga sööge siis rohkem kui kõtu tühjaks jääb ometigi
Kui me räägime siin 100g valgust päevas ja 0 süsivesikust ja 0 rasvast, 0 rohelist jne – siis ilmselt ka sellised kõrvalnähud tekivad.
Tavaliselt on selliste exteemste dieetide “kõrvalnäht” ka 500-600 kalorit päevas.
Ära joo kohvi, süda jääb haigeks, ära söö valku, magu läheb tuksi, ärs söö suhkurt, sääsed tulevad kallale, ära söö süsivesikuid, lähed paksuks, ära söö rasva, tekib kolesterool, ära tee liiga palju trenni, süda saab liigse koormuse ja liigesed … tuleb minna üle päikeseenergiale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma lähen nüüd õue end laadima – ilus päike …Ehhe!! Selle konksu otsa mind ei pyya
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Toitumisp2evik on selleks, et vaadata, kuidas see siis oli… T2na l2hen uuesti Tartusse ja saan ysna t2pselt vaadata, kui palju ja mida ma s6in:P
Sina v6id oma pardi metabolismiga siin kilgata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nii palju, kui syda lustib. Kuid p2ike on t6esti asendamatu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.