Skip to main content

kuhu suundub teie arvates kulturism

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » kuhu suundub teie arvates kulturism

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    krut949
    Member

Kui vaadata Mr Olympia võitjaid läbi aegade, siis minu arvates alates ajast, mil hakkas võidutsema Dorian Yates on võitnud neid võistlusi vaid järjest suurema massiga sportlane. Näiteks Coleman ning Cutler. Viimatine Mr Olympia Dexter Jackson on küll muudatus, kuid kui on kuuldused Colemani ja Rühli come backidest ning ka Cutler töötab kindlasti võidu nimel, siis kas jätkub vaid massi tagaajamine ning kaob ära esteetilse ning proportsioonis olevate võistlejate nagu olid näiteks Larry Scott ning Frank Zane võimalus seda tiitlit võita. ehk siis, mis kallis foorumirahvas arvab.

P.S. ei väida, et ka ülalnimetatud neli tänapäeva võistlejat ebaproportsionaalsed on ning loodan, et avaldatakse arvamust selle kohta, kuhu liigub spordiala

Goleteral
    Member

Eks ta vist nii lähe jah,

Mulle ei paku küll need ülepaisunud GBH belly’dega kulturistid mingit silmaröömu, enne vaatan pre 80’s bodybuildingut või siis klassikalist kulturismi..

renku
    Member

Mina ei jälgiks profikulturismi, kui seal ei oleks a`la Cutleri ja Colemani taolisi mürakaid:-). Samas ei tähenda see seda, et amatöörkulturismi ei jälgiks.

Aile
    Member

Mina ei jälgiks profikulturismi, kui seal ei oleks a`la Cutleri ja Colemani taolisi mürakaid:-). Samas ei tähenda see seda, et amatöörkulturismi ei jälgiks.

…kuid amat88rkulturism v6iks siiski j22da amat88rkulturismiks.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.