Skip to main content

whey lemoni tarbimine

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » whey lemoni tarbimine

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    astors
    Member

rääkige, kuidas te seda asja joote, kas ainult veega segate, või panete piimaga või piima ja kakaoga?

peale segamist kütate kohe alla või lasete seista suts?

dj
    Member

mina panen veega ja väga hea on! Algul segaśin piimaga, aga tundub, et veega seguneb paremini. Vesi ka kättesaadavam, saab iga kell shake teha. Peale raputamist u 1-2min lasen seista ja siis tuld…

Ott Kiivikas
    Member

Ise olen kasutanud ikka nii, et vesi alla ja pulber peale , lasen seista ja joon. Peale trenni lisan süsivesikuid.

mr.muscle
    Member

Ise tarbin kah Whey Lemonit. Kui segan veega panen rohkem pulbrit kui piimaga siis vähem. Aga alati segan joogi enne trenni valmis (ja nagu Ott ütles enne vedelik ja siis pulber) et värk jõuaks korralikult lahustuda, sest kui segada peale trenni ja siis juua saab sellest kaunis ebameeldiv protseduur… kuna asi on veel tükkis ja jooks nagu klimbisuppi:(

dj
    Member

ma ei tea, kuidas te segate antud jooki… mina kasutan shakerit ja pulber seguneb ilusti veega paari raputusega. Tükkidest pole jälgegi. Paremini seguneb jah, kui vesi ikka alla panna, aga ega shakeriga suurt vahet pole. Ainuke ebameeldiv asi on vaht, mis õnneks paari minutiga lahtub….

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.