Veel naljade kustutamisest
Avaleht » Forums » Tehniline Info » Fitness.ee » Veel naljade kustutamisest
- This topic has 34 replies, 14 voices, and was last updated 17 years, 1 month tagasi by
scubamonkey.
-
AutorPostitused
-
detsember 1, 2008 at 11:00 e.l. #15676
AlanBStard
ModeratorKuna keegi hull moderaator kustutab anonüümselt ja salaja enamuse mu postitustest, viimase 2 päevaga vähemalt 10 posti, on mul kuni antud kodaniku lühema keti otsa panemiseni ilmselt mõistlik piirduda asjalikumate foorumitega nagu Anabolicminds ja Mind&Muscle. Farewell and thanks for all the fish.
Muutsin pealkirja informatiivsemaks [alessandro]
detsember 1, 2008 at 11:30 e.l. #172997scubamonkey
MemberKuna keegi hull moderaator kustutab anonüümselt ja salaja enamuse mu postitustest, viimase 2 päevaga vähemalt 10 posti, on mul kuni antud kodaniku lühema keti otsa panemiseni ilmselt mõistlik piirduda asjalikumate foorumitega nagu Anabolicminds ja Mind&Muscle. Farewell and thanks for all the fish.Nähhh,
saa nüüd üle. Ega sa ainus ei ole. Tegin sarnaselt Eino Baskinile ja Kuldsele Triole lahkumiskirja aga näe jälle olen tagasi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Praegu on koondamisaeg ja eks igaüks taha ennast natukenegi tähtsamaks teha kui ta tegeklikult on. Paljud kirjed on kustutatud just sellel põhjusel, et lugeja pole sisust päris täpselt aru saanud. Siis nad hävitavad postitusi nagu Kesk-Euroopa kivinugised kummivoolikuid.
detsember 1, 2008 at 1:01 p.l. #173009AlanBStard
ModeratorMul oma ajaga muudki teha kui siin mingi segase komplekse välja kannatada. Maailm on palju inforikkamaid foorumeid täis.
detsember 1, 2008 at 1:35 p.l. #173018Kristjan-Johannes Konsap
Member“Alan, sinu nimi on Stard, ära sa minema mine!”
Selgita see segane välja ja võta vastavad meetmed kasutusele, aga ära meie foorumit oma otsatust tarkusest küll ilma jäta.
detsember 1, 2008 at 1:39 p.l. #173019scubamonkey
Memberdetsember 1, 2008 at 1:54 p.l. #173020vaher
MemberMul ka kohe kahju vaadata, kuidas Alani head naljad kustuvad, selle vanainimeste nipsutamise peale sai ikka mitu head minutit lõkerdatud, aga üsna ruttu oli see postitus lännu.
detsember 1, 2008 at 2:13 p.l. #173023Aile
MemberHmm..
Ma ootan, et mode v6taks s6na ja selgitaks asja.
Kui nalja ei ole lubatud teha…siis mina ka kommenteerida enam ei taha. Kommenteerigu siis ise ja h2sti t6siselt…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 1, 2008 at 2:47 p.l. #173029Alexander Andrusenko
ModeratorKui mind mälu ei peta, siis olid need naljad Vabas foorumis, ja ma ei näe ühtegi põhjust, miks nad ei võiks seal olla. Kuhu nad kadusid, kommenteerida ei oska, aga pahameel on minu arust seekord õigustatud.
Samas, lahkuda ainult selle pärast, et nalja teha ei lubata, ei oleks nagu väga õigustatud. Nalja tegemine ei ole ju ometi peamine põhjus, miks sa siin käid?
detsember 1, 2008 at 3:13 p.l. #173033Vägivaldur
MemberMõnikord on endal ka post lihtsalt kadunud. Kui kustutate, siis võiks vähemalt öelda, et kes kustutas ja miks.
detsember 1, 2008 at 3:54 p.l. #173040Capricorn
MemberMul on kahtlus, et seekord on siin keegi (segane) naine mängus?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 1, 2008 at 3:55 p.l. #173041Alexander Andrusenko
ModeratorMõnikord on endal ka post lihtsalt kadunud. Kui kustutate, siis võiks vähemalt öelda, et kes kustutas ja miks.Foorumi tarkvara võiks jah sellist asja toetada, et kui postitus kustutakse, siis tuleks inimesele teavitus, et see ja see seltsimees(naine) kustutas teie postituse. Siis inimene võiks selle moderaatori käest küsida, miks postitus kustutati. Aga käsitsi kirju saata kõigile, kelle postitusi me kustutame, on küll VÄGA tülikas. Sest neid tuleb ikka mõnikord päris palju.
detsember 1, 2008 at 4:04 p.l. #173045Aile
MemberKui mind mälu ei peta, siis olid need naljad Vabas foorumis, ja ma ei näe ühtegi põhjust, miks nad ei võiks seal olla. Kuhu nad kadusid, kommenteerida ei oska, aga pahameel on minu arust seekord õigustatud.Samas, lahkuda ainult selle pärast, et nalja teha ei lubata, ei oleks nagu väga õigustatud. Nalja tegemine ei ole ju ometi peamine põhjus, miks sa siin käid?
Kena, et sa reageerisid…
Kui nalja teha ei lubata, siis ei ole mul ka miskit naljakat lugeda. Kes mida vajab… Te ei saa teha portaali, mis vastab ainult algajate ja niisama treenijate vajadustele.
Te peate meile ka miskit muud peale uudiste pakkuma. Miks ma peaks lugema seda foorumit, kui siin isegi miskit ei toimu, enamus kysimusi on nagu copy paste iga tehtud.
Kommentaaride kustutamise korda on vaja muuta.
Meie vastutame oma kommentaaride eest ja teie peate vastutama oma kustutamiste eest. Kui kustutate, siis olgu ka personaalne teade, et kes ja miks kustutas. St, kui tekib vajadus arbitraazhi j2rele, oleks materjal v6tta.
Ma olen vaba inimene vabal maal ja sellest east ammu v2ljas, kus ma ootaks n8 positiivset hinnet…
detsember 1, 2008 at 4:10 p.l. #173046Aile
MemberFoorumi tarkvara võiks jah sellist asja toetada, et kui postitus kustutakse, siis tuleks inimesele teavitus, et see ja see seltsimees(naine) kustutas teie postituse. Siis inimene võiks selle moderaatori käest küsida, miks postitus kustutati. Aga käsitsi kirju saata kõigile, kelle postitusi me kustutame, on küll VÄGA tülikas. Sest neid tuleb ikka mõnikord päris palju.Tylikas?
Kui eksitakse foorumi reeglite vastu, siis v6iks olla paljude puhul ka standartne vastus. Punkt nr see ja see jne.
detsember 1, 2008 at 4:12 p.l. #173048Archangel
MemberPaljudes foorumites on tõesti selline süsteem, et kustutatud postituse asemel on kiri – Post deleted by “…” – reason: This post sucked
Kel vähegi oskusi programmeerimisega, ei tohiks sellise asja teostamine kuigi raske olla. Kuigi jah, kas antud foorumi software seda lubab. Paljud profilehed kasutavad ostetavat tarkvara kuni endal puudub oskus foorum nullist ise üles ehitada. Hiljem aga tehakse ise täpselt oma spetsiifika järgi.
Kas mitte Admin ei peaks nägema kõiki modede tegusid?
Minu loogika oleks, et Admin hoolitseb kõige eest ja sealhulgas ka modede töö eest. Keegi peab ju neid ka kantseldama. Osad foorumid on loonud supermodede klassi, kus siis paar väga usaldusväärset inimest just hoiavad tavamodedel silma peal. Muidu tekib selline karistamatuse tunne ja väike võim internetimaailmas on mõnele vägagi ihaldusväärne.
Kujutan ette, et nii mõnigi teema võib minna lukku või kustutamisele just mingi mode halva tuju sunnil. Seda siiski juhtuda ei tohiks. Ning sellise asja nagu terve teema või mitmete postide kustutamise võiks vähemalt ära selgitada sellele inimesele, kelle jutt maha võeti.
Las nüüd vastutavad otsustavad kuidas toimida…
detsember 1, 2008 at 4:25 p.l. #173049Alexander Andrusenko
ModeratorKena, et sa reageerisid…Kui nalja teha ei lubata, siis ei ole mul ka miskit naljakat lugeda. Kes mida vajab… Te ei saa teha portaali, mis vastab ainult algajate ja niisama treenijate vajadustele.
Te peate meile ka miskit muud peale uudiste pakkuma. Miks ma peaks lugema seda foorumit, kui siin isegi miskit ei toimu, enamus kysimusi on nagu copy paste iga tehtud.
Kommentaaride kustutamise korda on vaja muuta.
Meie vastutame oma kommentaaride eest ja teie peate vastutama oma kustutamiste eest. Kui kustutate, siis olgu ka personaalne teade, et kes ja miks kustutas. St, kui tekib vajadus arbitraazhi j2rele, oleks materjal v6tta.
Ma olen vaba inimene vabal maal ja sellest east ammu v2ljas, kus ma ootaks n8 positiivset hinnet…
Võib-olla on sul õigus. Aga meie foorumis on üldiselt jälgitud sellist poliitikat, et moderaatorid kustutavad seda, mida ise heaks arvavad, ja mitte kellelegi nad sellest aru andma ei pea. Kui kellelgi on mingi moderaatori peale kaevata, siis kirjutatakse Rebasele kiri. Olgu see õige või vale, aga nii on meil alati olnud.
Samas, ma leian, et inimene võiks saada tagasidet vähemalt selle kohta, et tema postituse üldse kustutati. Soovitavalt ka infot selle kohta, kes kustutas. Siis on vähemalt teada, kelle kohta administraatorile pretensioone avaldada. Muidu inimene kas ei saa teada, et tema postitus oli halb, või ei saa teada, kelle peale kaevata. See, et kustutatud postituse omanik saaks teavituse, oleks hea mitmel põhjusel, millest kõige tähtsam on see, et inimene saab lõpuks aru, mida ei tohi teha. Praegune olukord on see, et postitus kustutakse, kuid sama inimene teeb järgmine kord teises teemas samasuguse postituse, mida on moderaatorid jälle sunnitud kustutama. Tagaside ju puudub. Üldiselt hakatakse oma vigadest aru saama vaid siis, kui hakkab tulema hoiatusi. Neid ikka pannakse tähele.
Kui oleks mugav viis kustutamise põhjuse sisestamiseks (mille peale omanikule teavitus saadetaks), siis see oleks ka igati OK. Rebane võiks kommenteerida, kui reaalne oleks sellist funktsionaalsust lähimal ajal oodata.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.