Sirgete jalgadega Sumo jõutõmme
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Sirgete jalgadega Sumo jõutõmme
- This topic has 10 replies, 6 voices, and was last updated 17 years, 2 months tagasi by
jrx.
-
AutorPostitused
-
november 29, 2008 at 12:59 p.l. #15659
big poppa pump
MemberEile tegin jõutõmmet, ning siis mõtlesin et prooviks midagi uut. Jalad panin peaaegu plaatideni välja, ning hoidsin lukus. Enam-vähem siis puhtalt alaselja jõuga oli see tõmme. Kas kellelgi on selle harjutusega kogemusi? Isegi minu seljaga ei tundnud ma mingit valu, niiet see peaks üsnagi ohutu olema. Kas see oleks mingi alternatiiv Good Morningule?
Üsnagi raskeks läksin sellega.
Nii, ootan arvamusi.
november 29, 2008 at 1:06 p.l. #172732tonn999
MemberEile tegin jõutõmmet, ning siis mõtlesin et prooviks midagi uut. Jalad panin peaaegu plaatideni välja, ning hoidsin lukus. Enam-vähem siis puhtalt alaselja jõuga oli see tõmme. Kas kellelgi on selle harjutusega kogemusi? Isegi minu seljaga ei tundnud ma mingit valu, niiet see peaks üsnagi ohutu olema. Kas see oleks mingi alternatiiv Good Morningule?Üsnagi raskeks läksin sellega.
Nii, ootan arvamusi.
Miks sa Sumo jõutõmmet sirgete jalgadega teed, tavaliselt tehakse ikka jalad õlgade laiuselt sirgete jalgadega jõutõmmet?
november 29, 2008 at 1:45 p.l. #172735Xero
MemberSedasi on ehk lihtsam ningi arvan et see ei mõju nii hästi reie tagasosale kui tavaline good morning, ei ole ise proovinud. Kuid kas sa tahad sellega reie tagaosa või selja sirgestajad ja alalselga treenida? Kui sa teed seda õigesti, siis sa ei tee alaseljaga tööd vaid reie tagaosaga. Seda siis standard god morninguga, kuid arvan et laiemalt mõjub rohkem alaseljale.
november 29, 2008 at 1:50 p.l. #172737big poppa pump
MemberMiks sa Sumo jõutõmmet sirgete jalgadega teed, tavaliselt tehakse ikka jalad õlgade laiuselt sirgete jalgadega jõutõmmet?Tean jah, ma tahtsin vaheldust saada tavalistele jõutõmmetele.
november 29, 2008 at 1:53 p.l. #172738big poppa pump
MemberSedasi on ehk lihtsam ningi arvan et see ei mõju nii hästi reie tagasosale kui tavaline good morning, ei ole ise proovinud. Kuid kas sa tahad sellega reie tagaosa või selja sirgestajad ja alalselga treenida? Kui sa teed seda õigesti, siis sa ei tee alaseljaga tööd vaid reie tagaosaga. Seda siis standard god morninguga, kuid arvan et laiemalt mõjub rohkem alaseljale.Good Morningut ma ei ole kunagi teinud. See sirgete jalgadega Sumo tõmme… noh, see oli mingi ideevälgatus. Alaselga tegi päris hästi. Seda enam, et ma tegin seda peale tavalist jõutõmmet.
november 29, 2008 at 2:15 p.l. #172740Void
MemberGood Morningut ma ei ole kunagi teinud. See sirgete jalgadega Sumo tõmme… noh, see oli mingi ideevälgatus. Alaselga tegi päris hästi. Seda enam, et ma tegin seda peale tavalist jõutõmmet.Good morning hea harjutus soovitan teha .
november 29, 2008 at 3:37 p.l. #172753big poppa pump
MemberGood morning hea harjutus soovitan teha .Seda ei tasu peale seljavigastusi teha.
november 29, 2008 at 4:27 p.l. #172755Void
MemberSeda ei tasu peale seljavigastusi teha.Siis jah mitte .
november 30, 2008 at 9:56 e.l. #172815bohemianrhapsody
MemberPeale seljavigastust good morningut teha ei tasu, küll aga teha sumo tõmmet lukus põlvedega?? Tule nüüd mõistusele tagasi
november 30, 2008 at 10:11 e.l. #172821big poppa pump
MemberPeale seljavigastust good morningut teha ei tasu, küll aga teha sumo tõmmet lukus põlvedega?? Tule nüüd mõistusele tagasiJah. Need on erinevad harjutused. ja tegelikult see pole enam minu esialgse küsimusega seotud.
november 30, 2008 at 10:56 e.l. #172823jrx
MemberPeale seljavigastust good morningut teha ei tasu, küll aga teha sumo tõmmet lukus põlvedega?? Tule nüüd mõistusele tagasiJah. Need on erinevad harjutused. ja tegelikult see pole enam minu esialgse küsimusega seotud.Vootele ära raiska närve/näe vaeve…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.