7-8 aastased poisid naiste riietusruumis
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » 7-8 aastased poisid naiste riietusruumis
- This topic has 42 replies, 28 voices, and was last updated 16 years, 10 months tagasi by
Jarmo Oberst.
-
AutorPostitused
-
november 28, 2008 at 12:46 p.l. #15655
marjasha
MemberTahaks teada, kas ma olen ainus, kes arvab, et pole normaalne, kui 7-8 aastased poisid naiste riietusruumi kasutavad. Meie klubis näen sellist asja paar korda nädalas, enamasti teisipäeva ja neljapäeva õhtuti, tulen trenni alati enam vähem samal kellaajal ja siis mingi 5-6 poisikest vallutanud riietusruumi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . See on ju loogiline, kui pisike laps on emaga koos riietus- ja dushiruumis, aga sellises vanuses laps saab juba suurepäraselt ka ise pesemise-riietumisega hakkama. Kusjuures enamus neid poisse ongi seal omapäi, neil ujumistrenn.Suht ebameeldiv olukord minuarust. Hea veel, et kõiki mehi naiste riietusruumi ei saadeta, jube palju nalja saaks ju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .november 28, 2008 at 12:55 p.l. #1725615ander
MemberNoortel on huvi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 28, 2008 at 12:56 p.l. #172566ROtter
MemberTahaks teada, kas ma olen ainus, kes arvab, et pole normaalne, kui 7-8 aastased poisid naiste riietusruumi kasutavad. Meie klubis näen sellist asja paar korda nädalas, enamasti teisipäeva ja neljapäeva õhtuti, tulen trenni alati enam vähem samal kellaajal ja siis mingi 5-6 poisikest vallutanud riietusruumi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . See on ju loogiline, kui pisike laps on emaga koos riietus- ja dushiruumis, aga sellises vanuses laps saab juba suurepäraselt ka ise pesemise-riietumisega hakkama. Kusjuures enamus neid poisse ongi seal omapäi, neil ujumistrenn.Suht ebameeldiv olukord minuarust. Hea veel, et kõiki mehi naiste riietusruumi ei saadeta, jube palju nalja saaks ju
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Saksamaal on segasaunades leiliruumis laval nii naised kui mehed paljalt, ja üldse ei saa nalja.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 28, 2008 at 1:13 p.l. #172569marjasha
MemberNoortel on huvi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täpselt- 8-aastane jagab asja juba küll, sellest ka minu pahameel antud olukorra suhtes
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .november 28, 2008 at 1:19 p.l. #172573Kristjan-Johannes Konsap
MemberMa ei tea, mis klubist juttu on, aga igatahes arvan mina samuti, et see pole normaalne.
Samas poleks mul muidugi suht midagi selle vastu, kui nii kümme aastat vanemad tüdrukud meeste riietusruumis oleks seal klubis, kus mina parajasti treenin.
Ükskord näiteks ootasid mind Reval-Spordi meeste riietusruumi juures mingi kamp poisse ja tüdrukuid ja minul polnud selle vastu midagi. Hoopis kiskus näo naerule.
november 28, 2008 at 1:28 p.l. #172575ras-
MemberMa ei tea, mis klubist juttu on, aga igatahes arvan mina samuti, et see pole normaalne.Samas poleks mul muidugi suht midagi selle vastu, kui nii kümme aastat vanemad tüdrukud meeste riietusruumis oleks seal klubis, kus mina parajasti treenin.
Ükskord näiteks ootasid mind Reval-Spordi meeste riietusruumi juures mingi kamp poisse ja tüdrukuid ja minul polnud selle vastu midagi. Hoopis kiskus näo naerule.
thats just showing off
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 28, 2008 at 2:52 p.l. #172587Karu
MemberSaksamaal on segasaunades leiliruumis laval nii naised kui mehed paljalt, ja üldse ei saa nalja.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuidas kunagi…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 28, 2008 at 2:58 p.l. #172591Tuki
. See on ju loogiline, kui pisike laps on emaga koos riietus- ja dushiruumis, aga sellises vanuses laps saab juba suurepäraselt ka ise pesemise-riietumisega hakkama. Kusjuures enamus neid poisse ongi seal omapäi, neil ujumistrenn.Suht ebameeldiv olukord minuarust. Hea veel, et kõiki mehi naiste riietusruumi ei saadeta, jube palju nalja saaks ju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .aga kuidas oleks 7-8 aastaste poiste emad meeste riietusruumis ?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> meil Kristiine judokeskuses peale väikeste põnnide trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> see on ka suht ebamugav.november 28, 2008 at 2:58 p.l. #172592Alexander Andrusenko
ModeratorTahaks teada, kas ma olen ainus, kes arvab, et pole normaalne, kui 7-8 aastased poisid naiste riietusruumi kasutavad. Meie klubis näen sellist asja paar korda nädalas, enamasti teisipäeva ja neljapäeva õhtuti, tulen trenni alati enam vähem samal kellaajal ja siis mingi 5-6 poisikest vallutanud riietusruumi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . See on ju loogiline, kui pisike laps on emaga koos riietus- ja dushiruumis, aga sellises vanuses laps saab juba suurepäraselt ka ise pesemise-riietumisega hakkama. Kusjuures enamus neid poisse ongi seal omapäi, neil ujumistrenn.Suht ebameeldiv olukord minuarust. Hea veel, et kõiki mehi naiste riietusruumi ei saadeta, jube palju nalja saaks ju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Äkki nad ei julge meeste riietusruumi minna, sest ei tunne end veel piisavalt MEESTENA?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 28, 2008 at 3:05 p.l. #172598timo116
MemberÄkki nad ei julge meeste riietusruumi minna, sest ei tunne end veel piisavalt MEESTENA?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>täitsa mõeldav variant
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 28, 2008 at 3:30 p.l. #172608belvedere
MemberSamas poleks mul muidugi suht midagi selle vastu, kui nii kümme aastat vanemad tüdrukud meeste riietusruumis oleks seal klubis, kus mina parajasti treenin.Arvestades, et pärast kõva trenni on veri pumbatud lihastesse (ehk strateegilistematest kehaosadest ära), siis oleks pigem tüdrukud need, kellel nägu naerule või irvele kisub
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 28, 2008 at 3:35 p.l. #172614Aile
Membertäitsa mõeldav variant
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siin on raske seisukohta v6tta. Kui mina oleksin yhe 7 aastase poisi ema, siis oleks mul teda…raske meeste riietusruumi saata.
Samas, ma leian, et h2belikkus on positiivne iseloomuomadus. Mina valiks endale vist m6ne teise trenniaja, kui r22kimine ei aita. Esiteks tuleb see teema aga klubis k6neaineks v6tta, kui on vaja riidesse panna siis kyll, kuid kogunemis- ja lihtsalt ootamiskohaks see kindlasti ei sobi.
november 28, 2008 at 3:36 p.l. #172615jrx
Memberaga kuidas oleks 7-8 aastaste poiste emad meeste riietusruumis ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> meil Kristiine judokeskuses peale väikeste põnnide trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> see on ka suht ebamugav.Ma olen ka peale põnnide judotrenni siukest asa näinud… mingid mammid külma närviga topivad enda võsukest riidesse… a ma üldiselt ei lase häirida… jumala savi on.
november 28, 2008 at 3:42 p.l. #172617daemonium
MemberKole lugu jah,mingid poisikesed kooserdavad.
Aga lähendus on lihtne:klubil tuleb lihtsal keelata alla 16-aastaste poiste sisenemine naiste riietusruumi …,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 28, 2008 at 4:10 p.l. #172622marjasha
MemberSiin on raske seisukohta v6tta. Kui mina oleksin yhe 7 aastase poisi ema, siis oleks mul teda…raske meeste riietusruumi saata.Samas, ma leian, et h2belikkus on positiivne iseloomuomadus. Mina valiks endale vist m6ne teise trenniaja, kui r22kimine ei aita. Esiteks tuleb see teema aga klubis k6neaineks v6tta, kui on vaja riidesse panna siis kyll, kuid kogunemis- ja lihtsalt ootamiskohaks see kindlasti ei sobi.
Nagu ma mainisin, siis enamus neid poisikesi on seal täiesti omapead- võiks vabalt ka meesteruumis olla järelikult. Aga jah, MyFitness võiks selle teema küll arutusele võtta.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.