Massi lisamine
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Massi lisamine
- This topic has 5 replies, 4 voices, and was last updated 17 years, 1 month tagasi by
asdfghjkl.
-
AutorPostitused
-
detsember 21, 2008 at 10:15 p.l. #15646
flyingdutch
MemberMa loodan ,et tegim teema õigesse alafoorumisse.
Nimelt olen 17 ja kaalun natuke all 60 kilo. (Meessoost). Sooviksin kiiresti ja tõhustalt saada juurde kehamassi. Mida te soovitate ning mida online kauplusest osta selle jaoks?
detsember 21, 2008 at 11:22 p.l. #175907L6viLeo
MemberKiiresti ära looda midagi saada! Kõik sõltub kehatüübist, trennist, toitumisest jne…
detsember 21, 2008 at 11:46 p.l. #175908flyingdutch
MemberKiiresti ära looda midagi saada! Kõik sõltub kehatüübist, trennist, toitumisest jne…No ma ei tahagi ,et päevaga oleks kõik viimase peal. Vaid lihtsalt paari näpunäidet mida tarvitada ja millega alustada.
detsember 22, 2008 at 12:22 e.l. #175909bohemianrhapsody
MemberMina soovitan sul alustada jõutreeningutega (kui sa seda teinud ei ole), soovitatavalt siis treeneri(te)ga konsulteerida. Lisaks paika panna toitumine (jah ma juba tean, et sa sööd väga palju, mida sa ilmselt väitma hakkad) mis oleks tasakaalus. Poest soovitan sul osta liha, kala, piimatooteid, mune, juurvilju, puuvilju, pähkleid, oliiviõli, täistera tooteid jne.
Treeningu koha pealt niipalju, et kuna lihast on ilmselt üsna vähe, siis treeningu mahuga ei tasu üle pingutada. Treening võiks jääda kindlasti alla tunni. Pigem vähem, aga korralikult.
Muidugi võiksin ma siin kirjutada uue aastani mida teha võiks, kõige lihtsam on võtta kas treener või lugeda raamatuid (või ka artikleid netis).
detsember 22, 2008 at 8:55 e.l. #175937flyingdutch
MemberMina soovitan sul alustada jõutreeningutega (kui sa seda teinud ei ole), soovitatavalt siis treeneri(te)ga konsulteerida. Lisaks paika panna toitumine (jah ma juba tean, et sa sööd väga palju, mida sa ilmselt väitma hakkad) mis oleks tasakaalus. Poest soovitan sul osta liha, kala, piimatooteid, mune, juurvilju, puuvilju, pähkleid, oliiviõli, täistera tooteid jne.Treeningu koha pealt niipalju, et kuna lihast on ilmselt üsna vähe, siis treeningu mahuga ei tasu üle pingutada. Treening võiks jääda kindlasti alla tunni. Pigem vähem, aga korralikult.
Muidugi võiksin ma siin kirjutada uue aastani mida teha võiks, kõige lihtsam on võtta kas treener või lugeda raamatuid (või ka artikleid netis).
Suur tänu
detsember 22, 2008 at 8:59 e.l. #175938asdfghjkl
MemberSuure kiirusega kehamassi kogudes on halb hiljem see, et tekib rohkelt rasva liha kõrvale, ja hiljem kui hakkad rasva eemaldama, siis on see üsna raske ja pikk protsess, ja lõpuks kui rasv kaotatud, siis selelga ka lihas kadunud. Parem ikka kui näed, et kõht juba liiga pehmeks läheb, siis pidurdada kaloraashi/massikogumist.
AutorPostitusedViewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)- You must be logged in to reply to this topic.