Skip to main content

Massi lisamine

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Massi lisamine

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    flyingdutch
    Member

Ma loodan ,et tegim teema õigesse alafoorumisse.

Nimelt olen 17 ja kaalun natuke all 60 kilo. (Meessoost). Sooviksin kiiresti ja tõhustalt saada juurde kehamassi. Mida te soovitate ning mida online kauplusest osta selle jaoks?

L6viLeo
    Member

Kiiresti ära looda midagi saada! Kõik sõltub kehatüübist, trennist, toitumisest jne…

flyingdutch
    Member

Kiiresti ära looda midagi saada! Kõik sõltub kehatüübist, trennist, toitumisest jne…

No ma ei tahagi ,et päevaga oleks kõik viimase peal. Vaid lihtsalt paari näpunäidet mida tarvitada ja millega alustada.

Mina soovitan sul alustada jõutreeningutega (kui sa seda teinud ei ole), soovitatavalt siis treeneri(te)ga konsulteerida. Lisaks paika panna toitumine (jah ma juba tean, et sa sööd väga palju, mida sa ilmselt väitma hakkad) mis oleks tasakaalus. Poest soovitan sul osta liha, kala, piimatooteid, mune, juurvilju, puuvilju, pähkleid, oliiviõli, täistera tooteid jne.

Treeningu koha pealt niipalju, et kuna lihast on ilmselt üsna vähe, siis treeningu mahuga ei tasu üle pingutada. Treening võiks jääda kindlasti alla tunni. Pigem vähem, aga korralikult.

Muidugi võiksin ma siin kirjutada uue aastani mida teha võiks, kõige lihtsam on võtta kas treener või lugeda raamatuid (või ka artikleid netis).

flyingdutch
    Member

Mina soovitan sul alustada jõutreeningutega (kui sa seda teinud ei ole), soovitatavalt siis treeneri(te)ga konsulteerida. Lisaks paika panna toitumine (jah ma juba tean, et sa sööd väga palju, mida sa ilmselt väitma hakkad) mis oleks tasakaalus. Poest soovitan sul osta liha, kala, piimatooteid, mune, juurvilju, puuvilju, pähkleid, oliiviõli, täistera tooteid jne.

Treeningu koha pealt niipalju, et kuna lihast on ilmselt üsna vähe, siis treeningu mahuga ei tasu üle pingutada. Treening võiks jääda kindlasti alla tunni. Pigem vähem, aga korralikult.

Muidugi võiksin ma siin kirjutada uue aastani mida teha võiks, kõige lihtsam on võtta kas treener või lugeda raamatuid (või ka artikleid netis).

Suur tänu

asdfghjkl
    Member

Suure kiirusega kehamassi kogudes on halb hiljem see, et tekib rohkelt rasva liha kõrvale, ja hiljem kui hakkad rasva eemaldama, siis on see üsna raske ja pikk protsess, ja lõpuks kui rasv kaotatud, siis selelga ka lihas kadunud. Parem ikka kui näed, et kõht juba liiga pehmeks läheb, siis pidurdada kaloraashi/massikogumist.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.