Audentese Jõusaal!
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Audentese Jõusaal!
- This topic has 17 replies, 11 voices, and was last updated 16 years, 5 months tagasi by
kuuliks.
-
AutorPostitused
-
detsember 1, 2008 at 9:14 p.l. #15639
timotislar
MemberTere äkki keegi oskab anda infot uue jõusaali kohta mis peaks olema audenteses avatud! Sooviks saada infot hindade kohta samuti ka pilte!
Äitah!
detsember 2, 2008 at 10:17 e.l. #173129asdfghjkl
MemberMis mõttes “uus jõusaal”? See jõusaal oli kunagi esimesel korrusel sisestaadioni juures ühest uksest minnes, seejärel kunagi 2007 sügisel koliti teise korruse ruumi. Nüüd siis uued seadmed ja uus ruum või?
Nägi välja nagu väiksemale jõusaalile kohane vanasti:
http://www.audentes.ee/?id=15532
Nüüd rohkem seadmeid ja uus ja parem või, kust selline info?
Hind oli vanasti ja ilmselt ka nüüd veidi odavam kui uhkemates kohtades, tegu väiksema-kesisema saaliga, veel väiksemaid-kesisemaid saale on ka olemas, neil hinnad veel väiksemad, näiteks Tulbi spordiklubi, kusagil Kristiine spordiklubi jne.
Hinna mõõtjatel on olulisimaks aspektiks see, kas tuleb aastaks liitumisleping teha, mis kohustab kuumaksu aasta vältel iga mukst, või ei tule sellsit lepingut teha, audenteses ei tulnud vanasti sedalaadi lepingut teha, see kategoriseerib asja soodsaks-mugavaks neile, kel rahaga raskusi, kuumaks nii oluline pole.
Audentese plussiks teiste saalide üle on sisestaadion, saad seal varahommikul mõnusalt mõned ringid sooja teha joostes. Jap lussiks on sealsamas asuv spordiarst, saad peale trenni lihasrebendi kohe arstile ette näidata, väga mugav.
—
Aa, sa mõtled seda “uut jõusaali”, Ritual:
http://audentes.ee/?id=17479&highlight=j%F5usaal
http://www.ritual.ee/paketid-ja-hinnad.html
Selle kohta pilte jah ei leia.
detsember 2, 2008 at 12:07 p.l. #173144tarmzz
MemberHind oli vanasti ja ilmselt ka nüüd veidi odavam kui uhkemates kohtades, tegu väiksema-kesisema saaliga, veel väiksemaid-kesisemaid saale on ka olemas, neil hinnad veel väiksemad, näiteks Tulbi spordiklubi, kusagil Kristiine spordiklubi jne.Hinna mõõtjatel on olulisimaks aspektiks see, kas tuleb aastaks liitumisleping teha, mis kohustab kuumaksu aasta vältel iga mukst, või ei tule sellsit lepingut teha, audenteses ei tulnud vanasti sedalaadi lepingut teha, see kategoriseerib asja soodsaks-mugavaks neile, kel rahaga raskusi, kuumaks nii oluline pole.
Audenteses oli hind ju väga kõrge.. 800 eek kuu. Aga nüüd tõesti pole ka selle audentese jõusaali kohta nende kodukal enam mingit infot..
edit: olen pime http://www.audentes.ee/?id=15532
detsember 2, 2008 at 12:13 p.l. #173145asdfghjkl
MemberAudenteses oli hind ju väga kõrge.. 800 eek kuu. Aga nüüd tõesti pole ka selle audentese jõusaali kohta nende kodukal enam mingit infot..edit: olen pime http://www.audentes.ee/?id=15532
Jah 800 ta oli, meenub. Aga Planet Spordid jm uhkemad asutused olid ka tolla juba kallimate killast, ses suhtes see aasta-lepinguta 800 eeku selline keskmisem hind rohkem tundub mulle. On jah ka odavamaid, ses suhtes kallimavõitu jah see 800, olen nõus ses suhtes.
detsember 2, 2008 at 12:21 p.l. #173146tarmzz
MemberJah 800 ta oli, meenub. Aga Planet Spordid jm uhkemad asutused olid ka tolla juba kallimate killast, ses suhtes see aasta-lepinguta 800 eeku selline keskmisem hind rohkem tundub mulle. On jah ka odavamaid, ses suhtes kallimavõitu jah see 800, olen nõus ses suhtes.Muide nüüd on peaaegu kõik masinad tõstetud areenile ning need on avatud kõikidele areeni kasutajatele.. eraldi jõusaali enam pole. (Hakkas huvi pakkuma ja helistasin Audentesesse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)detsember 2, 2008 at 12:37 p.l. #173149asdfghjkl
MemberMuide nüüd on peaaegu kõik masinad tõstetud areenile ning need on avatud kõikidele areeni kasutajatele.. eraldi jõusaali enam pole. (Hakkas huvi pakkuma ja helistasin Audentesesse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)Sa mõtled ,et see jooksurada mis seal hallis oli, mille keskel kergejõustiklased kaugust hüppasid jm vigureid tegid, et seal jooksuraja keskel ehk areenil on nüüd väike jõusaali piirkond või? Või msi mõttes areenil? Kui seal jooksuraja keskel liivakastide vahel seadmed on, siis oleks päris huvitav seda näha:)
detsember 2, 2008 at 1:37 p.l. #173156tarmzz
MemberSa mõtled ,et see jooksurada mis seal hallis oli, mille keskel kergejõustiklased kaugust hüppasid jm vigureid tegid, et seal jooksuraja keskel ehk areenil on nüüd väike jõusaali piirkond või? Või msi mõttes areenil? Kui seal jooksuraja keskel liivakastide vahel seadmed on, siis oleks päris huvitav seda näha:)Ei ma sain aru, et seadmed pandi reklaamtahvlite taha (kurvide juurde)..
detsember 28, 2008 at 8:56 p.l. #176794asdfghjkl
MemberSee Rituaali-klubi ikka päris kallis:
Üksikisik – 1200 eeku kuu.
Üks kallimaid Tallinnas vist?
detsember 29, 2008 at 10:14 e.l. #176834paprica
MemberRitual (ujula, jõusaal, saunad) + Audentese kerhejõustikuhall koos tõstesaaliga on väga hea spordikompleks, kuid kahjuks ei tooda see Rituali pool koos ujulaga eriti sünergiat, kuivõrd sinna tuleb eraldi piletid osta. Nagu Tallinna ja lähivaldade “ühistranspordi süsteem”.
detsember 29, 2008 at 10:46 e.l. #176836vares3636
MemberEi ma sain aru, et seadmed pandi reklaamtahvlite taha (kurvide juurde)..Kõik asjad veeti saalist üle sisestaadioni laiali, seal kus jõusaal oli on nüüd judo saal. 2. korrusel kus eelmine aasta jõusaal oli on nüüd aula vms, nagu ennegi. Enne oli parem sest nüüd on väikseid 10 aastaseid kõik masinad täis. Ritualis pole käinnd, pole näind
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 29, 2008 at 11:26 e.l. #176840paprica
MemberKõik asjad veeti saalist üle sisestaadioni laiali, seal kus jõusaal oli on nüüd judo saal. 2. korrusel kus eelmine aasta jõusaal oli on nüüd aula vms, nagu ennegi. Enne oli parem sest nüüd on väikseid 10 aastaseid kõik masinad täis. Ritualis pole käinnd, pole näind
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Enne oli muidugi kõik parem:) Usun, et kokkuvõttes on praegu ikka parem. Masinad on küll suht vanad, kuid siiski minu arvates kvaliteetsed (Davidi masinad). Ühed paremad masinad, millel mina olen saanud treenida!
märts 5, 2009 at 7:20 p.l. #184961maverick
Memberkrt kohas kus mina käin tahetakse 150.- ühe kuu eest, esmaspäevast reedeni kella 16:30 st 21:00 ni ja laupäeval 12:30-17:00
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>natuke ohtlik on mõne asjaga teha aga ei ole hullu…seal käivad ka väga suured mehed
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 5, 2009 at 8:42 p.l. #185000PumaZ
Memberkrt kohas kus mina käin tahetakse 150.- ühe kuu eest, esmaspäevast reedeni kella 16:30 st 21:00 ni ja laupäeval 12:30-17:00
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
natuke ohtlik on mõne asjaga teha aga ei ole hullu…seal käivad ka väga suured mehed
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kus sa siis käid kui küsida tohib?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 6, 2009 at 6:15 p.l. #185170Paul.K.
MemberKus sa siis käid kui küsida tohib?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selliseid kohti on suhteliselt palju kus ühekorra või kuuhind on väga odav,nt:idakeskus.Asi on ilmselt selles ,et need kohad ei reklaami end ja on üsna tagasihoidlikud .Mõnikord on seal mõnes kohas ikka väga halb treeninguid teostada,sest nt idakeskuses on on asjad väga üksteise otsas ja üleüldiselt on väga kitsas samuti.
Audentese spordiklubi Ritual kohta oskan öelda,seda,et see koht on ikka jah vägagi kallis no mingi 700.- soodustusena veel on vägagi kallis maksta kusjuures see ei pidanud olema väga hea saal kah,käin ise seal koolis ja endale küll see saal ei meeldi.
september 5, 2009 at 8:46 e.l. #217519rollton
MemberKeegi teab kuidas seal hetke olukord on?Äkki on midagi muutunud?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.