kerge segadus
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » kerge segadus
- This topic has 15 replies, 10 voices, and was last updated 17 years, 2 months tagasi by
vaher.
-
AutorPostitused
-
november 26, 2008 at 6:44 p.l. #15636
setimh
Memberheip, olen 16-aastane, käinud natuke alla kuu aja aktiivselt jõusaalis, eesmärgiga lisakilosid võtta ja suunata nad õigesse kohta
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>on tekkinud paar küsimist treenimise kohta:
1) tahan panna suuremat rõhku jalgade treenimisele. olen ma seni väga valesti talitanud, kui teinud 3×15 jalgadele, 2×15 ülekeha harjutustele ja veel 2×15 jalgadele. kas peaksin tegema vähem kordusi ehk näiteks 2×10, aga suuremate raskustega?
2) mis arvate kreatiininätsude ja mass2 toote kasutamisest? koos ikka võib tarvitada?
3) kas puhkuse seeriate vahel peaks olema umbes 30 sekundit?
4) jalgadele kõige kasulikumad harjutused? jalapress?
5) kas on kasulikum teha samu lihaseid iga päev või näiteks üks päev ülakeha, teine päev alakeha?
oootan vastuseid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 26, 2008 at 6:52 p.l. #172294big poppa pump
Memberheip, olen 16-aastane, käinud natuke alla kuu aja aktiivselt jõusaalis, eesmärgiga lisakilosid võtta ja suunata nad õigesse kohta
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
on tekkinud paar küsimist treenimise kohta:
1) tahan panna suuremat rõhku jalgade treenimisele. olen ma seni väga valesti talitanud, kui teinud 3×15 jalgadele, 2×15 ülekeha harjutustele ja veel 2×15 jalgadele. kas peaksin tegema vähem kordusi ehk näiteks 2×10, aga suuremate raskustega?
2) mis arvate kreatiininätsude ja mass2 toote kasutamisest? koos ikka võib tarvitada?
3) kas puhkuse seeriate vahel peaks olema umbes 30 sekundit?
4) jalgadele kõige kasulikumad harjutused? jalapress?
5) kas on kasulikum teha samu lihaseid iga päev või näiteks üks päev ülakeha, teine päev alakeha?
oootan vastuseid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>1)Pigem pane seeria-kaks juurde, kordusi võid alandada. Jalgadele on teinekord isegi hea teha suuri korudsi, eriti kükis. Sellel on AGA ka – pead ikka raskust ka kasutama korralikult.
2)VÕID ju ikka. Kreatiin ja massilisaja. Koos peaks päris õlitatult töötama.
3)Jaaaaaaaaa, KUI just ei tee väga jõhkrat kükki või sõudmist. Intensiivsust peab olema.
4)Kükk, käärkükk. Kõik kükid ühesõnaga. Ka jalapress, kuna seal saad teha nii nelipead, säärt ja reit.
5)Jagad ära, nii on palju tõhusam.
november 27, 2008 at 7:30 e.l. #172350KennyLumiste
MemberSa oled käinud trennis ca 6x ja tahad kiiresti kiiresti kiiresti suureks ja tugevaks saada.
Kahjuks need asjad nii lihtsad pole.
Toidulisandite asemel kuluta raha parem korralikule toidule. Päriselt ka!
Korraliku toitumise kohta leiad siit foorumist palju juttu. Pole mõtet uus teema postitada, kasuta otsingut.
Mina soovitan alguses kordusi teha 3×8. Miks? Sellepärast, et 2×15 puhul teed sa harjutusi viimastel kordustel poolikult ja siis pole asjast kasu.
3×8 puhul leiad sobilikuma raskuse paremini. Aga eks kõik sõltub trenni eesmärgist.
Väga head asjad on ratas ja sõude-ergomeeter. Kasuta neid mitte 5 vaid 10 minutit. Ergomeetril pole mõtet kohe alguses maksimum raskus valida.
Ära häbene alguses kasutada kergemaid raskusi!
november 27, 2008 at 8:15 e.l. #172356gmaster
MemberKui keegi tehnikat jälgib, on 15-korduselised seeriad väga head alguseks, just tehnika õppimiseks:)
november 27, 2008 at 2:13 p.l. #172407setimh
MemberSa oled käinud trennis ca 6x ja tahad kiiresti kiiresti kiiresti suureks ja tugevaks saada.Kahjuks need asjad nii lihtsad pole.
Toidulisandite asemel kuluta raha parem korralikule toidule. Päriselt ka!
Korraliku toitumise kohta leiad siit foorumist palju juttu. Pole mõtet uus teema postitada, kasuta otsingut.
Mina soovitan alguses kordusi teha 3×8. Miks? Sellepärast, et 2×15 puhul teed sa harjutusi viimastel kordustel poolikult ja siis pole asjast kasu.
3×8 puhul leiad sobilikuma raskuse paremini. Aga eks kõik sõltub trenni eesmärgist.
Väga head asjad on ratas ja sõude-ergomeeter. Kasuta neid mitte 5 vaid 10 minutit. Ergomeetril pole mõtet kohe alguses maksimum raskus valida.
Ära häbene alguses kasutada kergemaid raskusi!
ma saan isegi aru, et kohe ei saa suureks ja tugevaks, pole seda väitnudki
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja ma tean, et tulemus ei ole siis nii tõhus, aga mingit toitumiskava ma ei viitsi endale küll teha. natuke lihtsalt valin, mida söön.
aga tänud vastuste eest, sain teada, et peaksin tegema natuke rohkem seeriad ja vähem kordusi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 27, 2008 at 2:48 p.l. #172409Taavi701
MemberIlma toitumiseta on see pea võimatu eesmärk Sul.
november 27, 2008 at 4:07 p.l. #172415vaher
MemberSellepärast, et 2×15 puhul teed sa harjutusi viimastel kordustel poolikult ja siis pole asjast kasu.Kuis ta siis kasu pole, kui viimastel kordustel poolikult teed. Viimasel seerial tulekski nii palju “õigeid” kordusi teha, kui suudad ja kui enam ei jaksa, siis lased sõbral hästi natuke kaasa lükata või kallutad, et seeria korralikult ära teha. Muidugi ei tohiks “cheatimine” olla väga massiivne, nii üks-kaks kordust ja seda ainult viimasel seerial, kui rohkem tuleb, siis alandada. Väga suur kasu on ja tõmbab lihase korralikult läbi.
november 27, 2008 at 4:23 p.l. #172417Xero
MemberIntensiivsuse koha pealt ütleks et kui tahad massi, siis võiks olla minutike puhkust, seda seljuhul kui alandad kordusi ja kui tahad veidi suuremat raskust kasutada. Kuid põhiliselt talita ikka tunde järgi, kui 30 sekundiga ikka hingelda jubedalt ja oled veidi väsind, puhka seni kuni tunned et on paras aeg teha ja suuda normaalselt hingata. Samas ära puhkepauside ajal üle puhka, muidu pole trennist kasu, puhkad peale trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui pigem ikka võta algul eesmägiks tehnika ja seda saaba alguses õppida veidi väiksemate raskustega.Jalgadele on head abiharjutused peale küki ja jalapressi ka erinevad harjutused trenazööridel( sirutuse, kõverdused jalgadele). Need on algajale eriti soovitatavad. Need on lihtsad, selles ongi võti.
november 27, 2008 at 4:27 p.l. #172418daemonium
Memberja ma tean, et tulemus ei ole siis nii tõhus, aga mingit toitumiskava ma ei viitsi endale küll teha. natuke lihtsalt valin, mida söön.Et siis treenimine on peamine,tulemus sind ei huvita.Ja ega ilma toitumist korda saamata seda ei tule kah.
Treenid lihtsalt enesepiitsutamiseks?
Masohhist?
november 27, 2008 at 7:07 p.l. #172434setimh
MemberEt siis treenimine on peamine,tulemus sind ei huvita.Ja ega ilma toitumist korda saamata seda ei tule kah.Treenid lihtsalt enesepiitsutamiseks?
Masohhist?
kindla toitumiskava täitmine oleks mul keeruline, hommikul 8st õhtu 8ni kodust eemal … aga eks ma proovin natuke rohkem rõhku toitumisele nüüd panna.
november 27, 2008 at 7:17 p.l. #172435Mercy
MemberEga see tervisesportlase elu lihtne ole. Potsikud ranitsas ja shake’i tops näpus…Keegi polegi väitnud, et tee õnneni lihtne peaks olema. ;]
Töökaaslased vaatavad nagu ennemuistset, kui oma tavaariga tööle vajun ja vaikselt oma nurgas kohupiima vms nosin, aga tulemused on need, mis ütlevad, et valitud sammud on õiged olnud.
Ehk siis uuri seda toitumiskava asja…niisama saalis lõksimas käia on pigem oma aja ja rahakoti kulutamine kui mingit tuntavat kasu toov nähtus.
november 27, 2008 at 7:19 p.l. #172436daemonium
Memberkindla toitumiskava täitmine oleks mul keeruline, hommikul 8st õhtu 8ni kodust eemal … aga eks ma proovin natuke rohkem rõhku toitumisele nüüd panna.Toitu on võimalik ka kaasa võtta,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga üldiselt – kui sa masohhist ei ole,jõuad peagi ka ise korraliku toitumiseni.
Kui ikka sõbrad-tuttavad-jõusaalikaaslased arenevad ja sina mitte – või on areng teistest aeglasem – küll see siis mõtlema paneb,et misvärkon,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 27, 2008 at 7:34 p.l. #172437oss
MemberPuhkus seeriate vahel tee ikka 1 kuni 2 minutit. Muidu ei saa suurt raskust kasutada. Lihased ei puhka nii kiiresti piisavalt.
Kui viitsimist ja huvi on siis loe see raamat läbi: http://www.fitness.ee/lehed/amazon/materja…s_kulturism.pdf
november 27, 2008 at 7:44 p.l. #172440big poppa pump
MemberPuhkus seeriate vahel tee ikka 1 kuni 2 minutit. Muidu ei saa suurt raskust kasutada. Lihased ei puhka nii kiiresti piisavalt.Kui viitsimist ja huvi on siis loe see raamat läbi: http://www.fitness.ee/lehed/amazon/materja…s_kulturism.pdf
Väga üldistav vastus. Sellest ta võib ka nii aru saada, et tõesti IGA harjutuse vahepeal puhkab kuni 2min.
Kas SINA puhkad käsi treenides 2 minutit? For that matter, kõhtu või mõnda muud väiksemat lihasgruppi treenides?
Raske kükk, jõutõmme ja sõudmine (ka rebimine) võivad tõesti rohkem aega nõuda seeriate vahel, mitte aga kõik.
november 27, 2008 at 8:00 p.l. #172445setimh
MemberToitu on võimalik ka kaasa võtta,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga üldiselt – kui sa masohhist ei ole,jõuad peagi ka ise korraliku toitumiseni.
Kui ikka sõbrad-tuttavad-jõusaalikaaslased arenevad ja sina mitte – või on areng teistest aeglasem – küll see siis mõtlema paneb,et misvärkon,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kogenud kalad hüppasid mulle kohe kaela. liiga ükskõikne suhtumine on mul vist toitumisse olnud. on siit foorumist kuskilt võimalik tasuta kava saada?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.