Skip to main content

Vastus küsimusele, kuidas saan laiad õlad? Ehk neli shokitehnikat lailihase laiendamiseks…

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Vastus küsimusele, kuidas saan laiad õlad? Ehk neli shokitehnikat lailihase laiendamiseks…

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    Arnold
    Member

Tagasi uudise / artikli juurde

Aitamaks selga, lailihase arvelt laiemaks muuta, annan (artikli autor) teile neli seljalailihase shokitehnikat, mis teie selga kindlasti „külmaks ei jäta“. Need tehnikad on rasked, võimalik, et isegi valulikud, kuid tulemus ei peaks ka endas pettuda laskma. Nii, et … proovige neid oma järgmisel seljatreeningul … kui julgete!!!

Mulle on alai meeldinud lailihast poseerida, seda treeningul tunnetada ja „täis pumbata“. Loomulikult, ka teisi lihaseid on hea täidlasena tunnetada. Näiteks rinna ja biitsepsi „ülespumpamine“ muudab iga mehe koheselt suurem…

Arnold
    Member

Korduvalt on küsitud, et kuidas ma saan oma õlgu laiemaks, rinnakorvi suuremaks jne.

Lugege hoolega seda artiklit, ja mis peamine, järgige kiivalt ja regulaarselt antud soovitusi !

asdfghjkl
    Member

Kas lõuatõmmete negatiive mõeldakse nii:

1. kükipuuris kang ca kaela kõrgusele.

2. võtta seistes laihaardes kangist lõuatõmbe positiivse faasi lõpp-asend, niiet kang jääb kaela kohale, pingutust see ei nõua.

3. tõsta jalad maast, kõverdades sääred

4. laskuda aeglaselt allapoole kuni põlved puudutavad põrandat, nõuab pingutust, negatiivne lõuatõmbe faas

5. tõusta püsti asendisse punktis 2, ei nõua pingutust

6. punkt 3

Kui nii see peaks välja nägema, siis tundub veidi kohmetuna teise korduse juurde minek, kuidas seal põlvili asendist küll üles koperdada end taas, tekib mingi kobelev paus ma arvan.

asdfghjkl
    Member

http://www.expertvillage.com/video/84401_c…ls-negative.htm

Seal videos näha negatiive, üsna kohmakas perfoomans minumeelest.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.