Täielik masendus.
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Täielik masendus.
- This topic has 22 replies, 10 voices, and was last updated 17 years, 2 months tagasi by
big poppa pump.
-
AutorPostitused
-
november 12, 2008 at 7:55 p.l. #15584
4Qlimax
MemberMul on kaks probleemi, millest ise jagu ei saa.
Äkki targemad oskavad abistada.
Esimene probleem selline, et pole umbes pool aastat pump efekti tundnud. Olen teinud super -, kolmikseeriaid aga mitte essugi pole abi.
Teine probleem on see, et mu rinnalihased ei arene absoluutselt, kui ülejäänud keha vaikseltviisi kasvab, siis rinnalihased mitte põrmugi.
november 12, 2008 at 8:12 p.l. #132003aivo1359
MemberEga kava liiga äkiline ole?Lihas tahab ka puhata.Huvi pärast pane oma kava kirja.
november 12, 2008 at 8:17 p.l. #1320054Qlimax
MemberEga kava liiga äkiline ole?Lihas tahab ka puhata.Huvi pärast pane oma kava kirja.Mu kava ei ole äkiline…
Toon näiteks rinna ja õla päeva.
1. Lamades surumine 4×3-5
2. Kaldpingil surumine 3×6-8
3. Kaldpingil hantlite surumine 3×8-12
4. Lamades hantlite surumine 3×8-12
5. Peck-Deck 4×10-15
6. Clean and jerk 4×6-8
7. Õlgadele lendamine 3×6-12
november 12, 2008 at 8:25 p.l. #132031Martti K.
MemberMa teen E,K,R trenni ja igas trennis on ainult harjutus rinnale, mõjub…. pump on ka täitsa olemas, aga ma olen kuulnud (lugenud) kuskilt, et pigem vähem on parem, ehk siis äkki on sul 4 harjutust rinnale ühekorraga liiga palju?
november 12, 2008 at 8:27 p.l. #132032big poppa pump
MemberPane suurem rõhk kaldpingil surumisele. Kordusi võid ka lisada hor. surumisel. Peale rinnaharjutusi tee üks pump-seeria lendamist ka, saad sinna vere käima kenasti.
Hantlitega võid suuremaid raskusi kasutada surumises, see aitab jõunäitajatele ka tublisti kaasa.
Peale trenni ikka korralikult sööd? Sa pead vähe valku saama ja insuliinitaset tõstma, pane koksi sisse või söö niisama mingeid kiireid süsikaid. See tõstab insuliini taset.
Aa, mingi staatilise venituse võiksid ka panna kavasse, näiteks enne pump-seeriat. Selleks võta hantlid millega jaksaksid teha 6-8 kordust ja hoia mingi minuti jagu neid rinna juures. Hea venitus, see ainuüksi on juba midagi, mis peaks sul rinnaarengu uuesti käima panema.
november 12, 2008 at 8:30 p.l. #128733joker
MemberEks põhjuseid võib olla 100 erinevat ja soovitusi veel rohkem
Kindlasti eeldab pump efekt piisavalt kaloreid ja vett.
Võistlevad kulturistid tunnevad seda efekti eriti kui on nt eelnev tühjendus ja pärast kaloritega laadimine enne võistlusi. Siis tavaliselt ilma jõusaalitagi lihased toonuses ja punnis. Kindlasti saab seda ka katsetada väiksemas mahus iseendale, ilma et teeks mingit hullu võistlusettevalmistust. Kui just vaja tunda nn pump-efekti. Samas pidevalt end laadides ja kaloreid kõrgel hoida lihtsalt ei pruugi seda vahet nii hästi tunda.
Teine võimalus on ka hirmsa 13 seeria asemel teha 1-2 korralikku seeriat. Kindlasti peaks ka see parandama pumbatuse tunnet
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 12, 2008 at 8:31 p.l. #128307big poppa pump
MemberMa teen E,K,R trenni ja igas trennis on ainult harjutus rinnale, mõjub…. pump on ka täitsa olemas, aga ma olen kuulnud (lugenud) kuskilt, et pigem vähem on parem, ehk siis äkki on sul 4 harjutust rinnale ühekorraga liiga palju?See on ka üsnagi hea idee, kuid kui teda huvitab just lihaskasv, siis need lisakordused mida ta neist harjutustest saab stimuleerivad rohkem lihaskiude.
Pigem veidi lihtsalt kohendada kava. Keskenduda “pumbale”, TUNNETADA lihast.
Liiga palju olen näinud rinnalt surumises õlgade ja käte suurepärast koostööd, lastes rinnalihastel puhata. Sellistel meestel on rind.. kesine.
november 12, 2008 at 8:33 p.l. #1280064Qlimax
MemberPane suurem rõhk kaldpingil surumisele. Kordusi võid ka lisada hor. surumisel. Peale rinnaharjutusi tee üks pump-seeria lendamist ka, saad sinna vere käima kenasti.Hantlitega võid suuremaid raskusi kasutada surumises, see aitab jõunäitajatele ka tublisti kaasa.
Peale trenni ikka korralikult sööd? Sa pead vähe valku saama ja insuliinitaset tõstma, pane koksi sisse või söö niisama mingeid kiireid süsikaid. See tõstab insuliini taset.
Aa, mingi staatilise venituse võiksid ka panna kavasse, näiteks enne pump-seeriat. Selleks võta hantlid millega jaksaksid teha 6-8 kordust ja hoia mingi minuti jagu neid rinna juures. Hea venitus, see ainuüksi on juba midagi, mis peaks sul rinnaarengu uuesti käima panema.
Ma olen neid asju proovinud.Aga miks ma peaksin vähe valku saama – siis lõppeb lihaste kasvamine täielikult.
november 12, 2008 at 8:36 p.l. #1277344Qlimax
MemberEks põhjuseid võib olla 100 erinevat ja soovitusi veel rohkemKindlasti eeldab pump efekt piisavalt kaloreid ja vett.
Võistlevad kulturistid tunnevad seda efekti eriti kui on nt eelnev tühjendus ja pärast kaloritega laadimine enne võistlusi. Siis tavaliselt ilma jõusaalitagi lihased toonuses ja punnis. Kindlasti saab seda ka katsetada väiksemas mahus iseendale, ilma et teeks mingit hullu võistlusettevalmistust. Kui just vaja tunda nn pump-efekti. Samas pidevalt end laadides ja kaloreid kõrgel hoida lihtsalt ei pruugi seda vahet nii hästi tunda.
Teine võimalus on ka hirmsa 13 seeria asemel teha 1-2 korralikku seeriat. Kindlasti peaks ka see parandama pumbatuse tunnet
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Absoluutselt igat kordust jälgin, välja arvatud esimese harjutuse juures, millega üritan jõudu arendada.
Aga miks vesi ja piisavalt kaloreid aitavad?
november 12, 2008 at 8:39 p.l. #127613Siim Kelner
MemberImo rinnale surumisi on liiga palju. Piirduks kahe surumisega äkki? + venitus.
november 12, 2008 at 8:41 p.l. #1276144Qlimax
MemberImo rinnale surumisi on liiga palju. Piirduks kahe surumisega äkki? + venitus.Ja nii 1x nädalas?
november 12, 2008 at 8:54 p.l. #127587Aile
MemberEks põhjuseid võib olla 100 erinevat ja soovitusi veel rohkemKindlasti eeldab pump efekt piisavalt kaloreid ja vett.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jep…
Lisaks veel, et lihase kasvatamine on tugevalt meditatiivse iseloomuga tegevus. “Pea” kukub tagant 2ra…siis v6ite seal ennast “rihmaks” rahmeldada…ja ei essugi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 12, 2008 at 9:08 p.l. #126119ROtter
MemberMu kava ei ole äkiline…Toon näiteks rinna ja õla päeva.
1. Lamades surumine 4×3-5
2. Kaldpingil surumine 3×6-8
3. Kaldpingil hantlite surumine 3×8-12
4. Lamades hantlite surumine 3×8-12
5. Peck-Deck 4×10-15
6. Clean and jerk 4×6-8
7. Õlgadele lendamine 3×6-12
Surumine… surumine… surumine…
Muuda kava. Kõigepealt tee surumine, siis tõmme, siis jälle surumine, siis tõmme – nii töötavad lihased efektiivsemalt füsioloogilisest seisukohast lähtudes.
november 12, 2008 at 10:18 p.l. #1260334Qlimax
MemberSurumine… surumine… surumine…Muuda kava. Kõigepealt tee surumine, siis tõmme, siis jälle surumine, siis tõmme – nii töötavad lihased efektiivsemalt füsioloogilisest seisukohast lähtudes.
Tõmme?
november 13, 2008 at 6:28 e.l. #125874ROtter
MemberSuure rinnalihase peamine ülesanne on suure jõuga alla tõmmata ülesse kõrvale tõstetud kätt. Lihase poolt arendatav jõud sõltub lihase lähtepikkusest. Lihase eelneval venitamisel saavutab lihas võime suuremat pinget arendada ja tugevamalt kontraheeruda. Lähtudes eelnevast oleks mõtekas kasutada järgmisi harjutuste järjestusi, nt.
1) surumine lamades
2) ristivedu
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.